Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilian08 pisze:Nie wiem, czy to OT, ale znalazłam na FB taką petycję:
http://www.petycjeonline.com/obowizkowa ... dowodowych
Podpisać nie zaszkodzi, nie?
Chiara pisze:isabell36 pisze:moje Kukułki już ciachnięte i od tygodnia już na podwórku z kotkami Pani Kasi wstrzymujemy się do wiosny - niestety jej decyzja: "bo zimno na dworze a ona w domu nie utrzyma bo ktoś wypuści a mróz" - ja się nie wypowiadam
Chiara, jak skończę robić bazarek na FB to wybierzesz parę rzeczy na PS - dam znać - ok ?
No ba! Jasne, że wybiorę.![]()
A ile jest jeszcze kocic do ciachnięcią u pani Kasi ?
isabell36 pisze:Chiara pisze:isabell36 pisze:moje Kukułki już ciachnięte i od tygodnia już na podwórku z kotkami Pani Kasi wstrzymujemy się do wiosny - niestety jej decyzja: "bo zimno na dworze a ona w domu nie utrzyma bo ktoś wypuści a mróz" - ja się nie wypowiadam
Chiara, jak skończę robić bazarek na FB to wybierzesz parę rzeczy na PS - dam znać - ok ?
No ba! Jasne, że wybiorę.![]()
A ile jest jeszcze kocic do ciachnięcią u pani Kasi ?
na 100 % są dwie - na jedną mam talon, ale Kasia podejrzewa, że łaciaty Szogun z lasu to też kotka![]()
jak tylko minie zima to będę napierała na sterylki żeby nie było nowych kociątw tej chwili nie jestem w stanie zrobić nic więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 134 gości