chciałam zapytać osoby, które się znają nt leków homeopatycznych na zapalenie (bakteria e-coli w moczu) i kryształy różne. Czy można łączyć antybiotyk ( bo kicia bierze własnie) z homeo - Berberis ch 15 lub (i) Cantharis ch 9 ?
Niestety "mój" wet nie jest otwarty na wspomaganie leczenia innymi sposobami niż chemiczne. Kicia wcześniej normalnie sikała ,a ostatnio (na leczeniu) wchodzi do kuwetki po dwa razy, wychodzi i wchodzi znowu, żeby się wysiusiać. Nie płacze przy tym.
Kazali mi dawać no spę, ale jak jej podałam, do dostała takich skurczy, tak ja wymęczyło, zwymiotowała co miała w żołądku. Dodatkowo kazali mi dawać ( przez 5 dni ) Metacam (syrop), ale wyczytałam na wątkach nieco o nim i nie kupiłam, bo się wystraszyłam . Czy może mi ktoś doradzić, jakie naturalne (ziołowe, czy homeopat) mogłabym podawać do antybiotyku ? Przez weta, boję się sama kombinowac,żeby nie przekombinowac. Widzę,że jest tu masa osób, które się znają na wielu rzeczach, więc zdecydowałam się napisać i poprosić o pomoc.
Dziękuję z góry

Acha, bierze prócz antybiotyku ( robiłam posiew ),beta glukan (Lab Natury- na oko, na czubku noża) oraz Urinovet kapsułki. Kociaki ( bo są dwa) , niepijące niestety. Ostatnio nawet ten co jeszcze pił ze strzykawki, ucieka gdzie pieprz rośnie. Jak mi się uda dopajać, co graniczy z cudem, to sikają j jak koniki