Najnowsze posty z dogo:
19:10
AgusiaP pisze:Niestety z dzisiejszych poszukiwań nic...
Nie widziałyśmy Kajuni i nie było żadnego sygnału, żeby ktoś ja dzisiaj widział.
Rozmawiałam tylko z babeczka ( może uda nam sie jutro z nią spotkać ) ze wczoraj jej syn widział Kajunie na działkach na przeciwko Reala.
Tam podobno sa karmicielki kotów i właśnie tam syn tej pani ja widział, jak jadła to jedzonko.
21:42
AgusiaP pisze:W. to jest chyba dalej przy 11 listopada w każdym razie Real jest przy Katowickiej 1 a to jest po drugiej stronie ulicy.
Będziemy tam na ciebie czekać o 9tej na parkingu Reala.
Jeśli kogoś będzie miał czas żeby z nami jej poszukać tam zrobimy zbiórkę a jeśli pózniej bedziemy pod telefonami.
kto chętny to na parkingu o 9
21:56
Malgoska pisze:dziewczyny próbowałyście zobaczyć na planie jaki ona zatacza krąg?
i w którym miejscu ona uciekła?
AgusiaP pisze:Uciekła z ulicy Wojska Polskiego i ten krąg na początku był bardzo duży, teraz po ostatnich sygnałach i po tym jak wczoraj widziałyśmy ja koło McDonalda ten krąg sie zawęża, ale z drugiej strony nie wiemy, czy wszystkie sygnały dotyczą Kajuni i czy to ze nikt dzisiaj nie dzwonił nie oznacza tego, ze była gdzieś dalej.
Mysza2 pisze:Oczywiście, że tak. Po najczęściej pojawiających się wiadomościach ten krąg teraz zawęziłysmy.
Sunia porusza się ostatnio w rejonie ograniczonym nastepującymi ulicami:
Al. Zagłębia Dąbrowskiego, Tysiąclecia, Katowicka, Przemysłowa.
Ulice na których najczęściej była widywana są w tym kręgu właśnie.
Te ulice to: Kruczkowskiego, Piłsudskiego, Morcinka, 11 Listopada.
Niestety Piłsudskiego i 11 Listopada to bardzo ruchliwe ulice, a ona je przekracza
23:04
Mysza2 pisze:Jeśli komuś pasuje rozpoczęcie poszukiwań Kai później to też bardzo prosimy.
Dobrze byłoby, żeby te osoby, które będą chciały pomóc się z nami telefonicznie skontaktowały jutro.
Wtedy możemy się jakoś podzielić ulicami. Nie ma sensu, żeby kilka osób chodziło w tym samym miejscu.
Nie znamy się więc nawet nie wiemy mijając kogoś, że też szuka Kajuni.
Wejście na działki koło Reala na których widziana była Kaja jest przy 11 listopada na lewo od kościoła..
Kaja nie reaguje na swoje imię