Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Wiem, znam weterynarz![]()
Ja się wypowiadam wyłącznie o naszym regionie
Ostatnio usłyszałam w rozmowach w toku takie zdanie od pani psycholog - jeżeli to jest twoje hobby/zamiłowanie to jesteś w tym ekspertem, więc spraw żeby to stało się Twoją pracą. I tak myślę, czy Beata nie mogłaby założyć fundacji? Są fundacje jednoosobowe jak się okazuje na forum...
MB&Ofelia pisze:Co do schronisk - są różne, do koszalińskiego, z tego co o nim słyszałam od iluś osób, kota bym nie dała. Dzięki czemu mam znów zajęty brodzik w łazience![]()
A kotów każdy powinien mieć tyle, ile jest w stanie "obrobić" - zarówno finansowo, jak i ogólnie (zabawa, mizianie, zadbanie, itp). I nikt nie powinien naciskać na wzięcie np. 3-go, 4-go czy 10-go kota, bo tak wypada.
Ewa L. pisze:Też jestem zdania że lepiej zająć się dwoma kotami ale dobrze niż dziesięcioma na pół gwizdka.
klaudiafj pisze:HejJa nie śpię, jestem na 36 stronie, więc jeszcze mi trochę zostało - do 80ciu
Jedyne co mogę powiedzieć - toż to czysty kryminał :/ I widzę, że jeszcze posiedzę, nadrabiam wiedzę, już łapię się na tym nie nie mówię tego co myślę, bo nie wiadomo kto czyta heh
ps. piszą tam czy ktoś pisał do moderatorów - no ja pisałambez odp.
ps.2 Jak idziemy gdzieś z kotami to każdy bierze po kocie i naprzód - a z większą ilością to i rąk brakuje. No ale jak ten trzeci mnie znajdzie to mu nie odmówię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 43 gości