Witam witam
Tak na marginesie szkoda że wątek wyczyścili
Tyle miłych słów padło , a i ja wczoraj ze wzruszenia ułożyłam sobie wierszyk taki
Tak mi było w życiu źle , wtedy r........spotkałam cię .
I zrobiło mi się lżej na duszy ..
Tylko dlaczego mnie pieką wciąż uszy
Mówcie mi poetko
Ala dzięki za wszystko za dogranie Rudej , nie mamy wyjścia .Musimy spróbować z tą jazdą ...Mam nadzieje że wszystko przebiegnie szybko i bezproblemowo ..Trzymamy

Byłam na SM miejskiej i szok dostałam karmę
2 kilo suchej kiti i 6 puszek
Bo tak wczoraj spotkałam jedną starszą panią co karmi 12 kotów na drugim osiedlu , są tam małe , maleńkie nikt nie sterylizuje ich ...Ja już nie chce sie w to pakować bo mam dosyć swoich , ale żal i myśle .Więc tej pani powiedziałam że ma z dowodem iść na SM bo daja karme dla kotów ...I pani dziś juz rano była i dostała .Nie wiem ile .
SM mówiła że już nie mają bo była pani z .....ja mówie wiem ok , ja jej o tym powiedziałam..Bo widze tą pania tu jak zbiera chleb z kontenerów do kotów
Ja się pytam SM wiecie ile zrobiłam itd , dlaczego mi nie powiedzieliście - a oni

.Że wiedzą że ja sobie radzę
Ok mówie moje mogą zawsze liczyć na nereczki z makaronem od porąbanej włąscicielki ze stadem kotów w domu
No i se tak pogadalismy ....
Ale ...
Ale...
Ale zeby nie zapeszyć , rozmawiałam z komendantem o kotach z pod śmietnika , ja mówie do koscioła nie chodze , nie klęcze tam a pod śmietnikiem klęcze

już mam tego dość bo tam syf wywalają miseczki , ostatnio przed mrozami wode wylali a włożyli marchewkę ugotowaną

.
Może są tam króliki

ale nie widziałam..
Rozmawiałam z komendantem o miejscu dla nich , jest tam taka luka między magazynami co postawiono a garażami , to jest zarośniete , ale jest furtka z prętów i na kłódkę..Wiec SM ma sie dowiedzieć do kogo to należy , jak do gminy to może udostępnią , a jak nie bedą chcieli a to gminne to ide do burmistrza.
Super tam by koty miały z zewnątrz nie było by nic widać , bo to miesjce jest w kształcie litery L .Długi pasek i odbijajacy w prawo za garaże , więc za garażami miały by budki itd .....Oby sie udało.
Jak by to wypaliło to wtedy biedroneczki na super domek
Zobaczymy..
Niby coś sie dzieje w gminie złozyli jakiś projekt gdzieś tam o 20000tys , na zwierzaki , na jakieś budki ...Zobaczymy oby cos drgnęło na tym zadupiu.