Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta -7

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 03, 2014 9:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

No właśnie ja też tak myślę.
Trzeba szybko mysleć o czymś innym
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro gru 03, 2014 9:07 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

ja bym nie ryzykowała -szczególnie teraz zimą, bardzo zimno jest
bo przecież trzeba będzie ją wyciągać z samochodu na jakieś siku i rozprostowanie się
nie wiadomo jakie warunki w tym samochodzie -a suka świeżo po sterylce

no i kwestia czy ta pani jej gdzieś nie zostawi "na chwilę tylko"
żeby wyjść do toalety czy z bratem
a samochód momentalnie się wychłodzi

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 03, 2014 9:39 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Nitka/Karinka - wysnułaś straszne perspektywy, ale znaczy jesteś przytomna :mrgreen: Dobrze jest wziąć wszystko pod uwagę.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro gru 03, 2014 13:24 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kurczak, a pięknie wszystko tak się zapowiadało...
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro gru 03, 2014 14:12 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

morelowa pisze:Ja nie myślę.
Jak nie ma innej możliwości to trudno, ale czy ta pani będzie się opiekowała porządnie sunią ten cały dzień?
Zniosła nie zniosła, ale szkoda, że to kolejny duży stres.
Lidka, weź psa przywieź - po drodze Cię przenocuję w Opolu .

jakby coś , to ja jestem za ta opcją, a wracając z Wrocka możesz zajrzeć do mnie :D i patrz ile stworzeń będzie na raz zadowolonych :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro gru 03, 2014 15:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ala nie bądź dowcipna , ja tylko mam być :mrgreen:
A ładowarka do noki poproszę :mrgreen:
Pilot jeszcze działa łykła kilka guziczków :strach:
Co do pani co ma psa przewozić -doświadczenie jej - boi się psów :|
Ala Alina co mnie zawoziła do Bydgoszczy nic mi nie odpisała .
Kurcze nie wiem , co zrobić ...Ten hotelik na dłużej nas zje ..Ja kupiłam troche puszek i piach i żem spłukana :mrgreen:
Zabierać ją do mnie aż do innego transportu też nie ma sensu , bo pies zgłupieje ...
Pana sterylnego bym nie chciała brać bo zaśpiewa ze 400zł i mnie wk.......z tą swoją sterylnością :evil:
Tylko słysze o jejku siersć :evil: a dziwne jakby pies nie miał miec sierści nie ...Samochód to do niego muzeum , ciekawe jak ma w chacie :mrgreen:
Fredki nie ma :cry:
W nocy odeszła :( kurka byłam z nią dwa razy żeby uśpić i żałuje że tego nie zrobiłam :( Kolejna nauczka po Dziewczynce .
Teraz jak już będe widziała że na prawdę jest źle , nie bede już słuchac weta i kombinować ..Bo zwierze nie potrzebnie się męczy ..
Córa jutro wraca wczoraj miała urodziny 23 , nie powiem jej prawdy bo sie zawyje ...Powiem jej że go uśpiłam :( Będzie mniej wyc może...a tak bym wysłuchiwała że mogłam wcześniej go uśpić , ale kto wiedział..Myslałam że ten pierniczony implant sie bujnie a tu nic.....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro gru 03, 2014 15:05 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Ala nie bądź dowcipna , ja tylko mam być :mrgreen:
A ładowarka do noki poproszę :mrgreen:
Pilot jeszcze działa łykła kilka guziczków :strach:
Co do pani co ma psa przewozić -doświadczenie jej - boi się psów :|
Ala Alina co mnie zawoziła do Bydgoszczy nic mi nie odpisała .
Kurcze nie wiem , co zrobić ...Ten hotelik na dłużej nas zje ..Ja kupiłam troche puszek i piach i żem spłukana :mrgreen:
Zabierać ją do mnie aż do innego transportu też nie ma sensu , bo pies zgłupieje ...
Pana sterylnego bym nie chciała brać bo zaśpiewa ze 400zł i mnie wk.......z tą swoją sterylnością :evil:
Tylko słysze o jejku siersć :evil: a dziwne jakby pies nie miał miec sierści nie ...Samochód to do niego muzeum , ciekawe jak ma w chacie :mrgreen:
Fredki nie ma :cry:
W nocy odeszła :( kurka byłam z nią dwa razy żeby uśpić i żałuje że tego nie zrobiłam :( Kolejna nauczka po Dziewczynce .
Teraz jak już będe widziała że na prawdę jest źle , nie bede już słuchac weta i kombinować ..Bo zwierze nie potrzebnie się męczy ..
Córa jutro wraca wczoraj miała urodziny 23 , nie powiem jej prawdy bo sie zawyje ...Powiem jej że go uśpiłam :( Będzie mniej wyc może...a tak bym wysłuchiwała że mogłam wcześniej go uśpić , ale kto wiedział..Myslałam że ten pierniczony implant sie bujnie a tu nic.....

No i nie mogłam wykopać dziury , nie wiem co zrobić ..do śmieci go przecież nie wywale. :(

lidka02

Post » Śro gru 03, 2014 15:06 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

ładowarka z jakim końcem?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 03, 2014 15:09 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

mamaGiny pisze:ładowarka z jakim końcem?

Czy ja wiem taki jakiś glutek , takie cieniutkie było do wsadzania w telefon.

lidka02

Post » Śro gru 03, 2014 15:10 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

przykro mi, Lidziu...........do zobaczenia, Czarusiu [*]
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro gru 03, 2014 15:10 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

[*] :(
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro gru 03, 2014 15:28 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Potrafisz sobie zapełnić czas.. :twisted:

Jak napisałaś , że w nocy odszedł, to pomyślałam, że może spokojnie, we śnie.. [*]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 03, 2014 15:32 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

morelowa pisze:Potrafisz sobie zapełnić czas.. :twisted:

Jak napisałaś , że w nocy odszedł, to pomyślałam, że może spokojnie, we śnie.. [*]

Wieczorem troche zjadł , jeszcze szczeniora w nos dziabnoł i tyle ...Rano już go nie było :(

lidka02

Post » Śro gru 03, 2014 15:33 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Co do jazdy psiaka , autobusów nie ma ode mnie bezpośrednio , tylko pociąg 4 h jazdy ...Ale pociąg to chyba do niej za bardzo przerażające i ludzie tam , jak hamuje to taki hałas :( itd ....co tu zrobić.

lidka02

Post » Śro gru 03, 2014 15:44 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

To może powiedz córce, że odszedł we śnie, zamiast kombinować o usypianiu?
W ogóle trzymaj się ..

Z tą panią co się boi psów.. Znaczy nie uspokoi po drodze, nie pogłaszcze, do serca nie przytuli.. Koszmar jakiś.

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]