Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Ja nie myślę.
Jak nie ma innej możliwości to trudno, ale czy ta pani będzie się opiekowała porządnie sunią ten cały dzień?
Zniosła nie zniosła, ale szkoda, że to kolejny duży stres.
Lidka, weź psa przywieź - po drodze Cię przenocuję w Opolu .
lidka02 pisze:Ala nie bądź dowcipna , ja tylko mam być![]()
A ładowarka do noki poproszę![]()
Pilot jeszcze działa łykła kilka guziczków![]()
Co do pani co ma psa przewozić -doświadczenie jej - boi się psów![]()
Ala Alina co mnie zawoziła do Bydgoszczy nic mi nie odpisała .
Kurcze nie wiem , co zrobić ...Ten hotelik na dłużej nas zje ..Ja kupiłam troche puszek i piach i żem spłukana![]()
Zabierać ją do mnie aż do innego transportu też nie ma sensu , bo pies zgłupieje ...
Pana sterylnego bym nie chciała brać bo zaśpiewa ze 400zł i mnie wk.......z tą swoją sterylnością![]()
Tylko słysze o jejku siersća dziwne jakby pies nie miał miec sierści nie ...Samochód to do niego muzeum , ciekawe jak ma w chacie
![]()
Fredki nie ma![]()
W nocy odeszłakurka byłam z nią dwa razy żeby uśpić i żałuje że tego nie zrobiłam
Kolejna nauczka po Dziewczynce .
Teraz jak już będe widziała że na prawdę jest źle , nie bede już słuchac weta i kombinować ..Bo zwierze nie potrzebnie się męczy ..
Córa jutro wraca wczoraj miała urodziny 23 , nie powiem jej prawdy bo sie zawyje ...Powiem jej że go uśpiłamBędzie mniej wyc może...a tak bym wysłuchiwała że mogłam wcześniej go uśpić , ale kto wiedział..Myslałam że ten pierniczony implant sie bujnie a tu nic.....
mamaGiny pisze:ładowarka z jakim końcem?
morelowa pisze:Potrafisz sobie zapełnić czas..![]()
Jak napisałaś , że w nocy odszedł, to pomyślałam, że może spokojnie, we śnie.. [*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 39 gości