Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:hehe na szczęście jeszcze nie jest to takie chore, robi to z czystej miłości) Mówię mu żeby przeczytał co o nim napisałam publicznie a on pierwsze co - nie chcę trzeciego kota!
Nikt go nie zrozumie, nikt
u mnie to samo. Tyle że nakładają się jeszcze sprawy techniczneMilena_MK pisze:A mój jest uparty. Ja chcę trzeciego, a on nawet nie chce słyszeć o tym...![]()
![]()
hahaagusialublin pisze:mój tez tak mówił że nie chce następnego kota i zobacz mamy pięć
klaudiafj pisze:Witajcie![]()
Sesja zdjęciowa nie ominęła i nas - oto efekt![]()
Moja Piękna Kitulka od razu weszła na przygotowaną scenę i zaczęła pozowaća naprawdę się jej to nie zdarza
Była pierwszą modelką. Powinnam poczekać z tym zdjęciem do świąt, ale trudno
![]()
![]()
Zdjęcia męża w sterczącej czapce św. Mikołaja ściskającego dwa koty i skrzata, w laciach i skarpetach (celowe!) nie mogę Wam prezentować, bo mi zabronił, choć tak prosiłam![]()
![]()
Marysia dzieci się boi, ale jest niegroźna
A Kitu znika gdy się pojawiają obcy
Na fb jest moja strona Twój Fotograf, jakbyście miały ochotę to zapraszamNiedługo uruchomię swoją stronę firmową
Pędzę teraz do Was
klaudiafj pisze:Witajcie![]()
Sesja zdjęciowa nie ominęła i nas - oto efekt![]()
Moja Piękna Kitulka od razu weszła na przygotowaną scenę i zaczęła pozowaća naprawdę się jej to nie zdarza
Była pierwszą modelką. Powinnam poczekać z tym zdjęciem do świąt, ale trudno
![]()
![]()
Zdjęcia męża w sterczącej czapce św. Mikołaja ściskającego dwa koty i skrzata, w laciach i skarpetach (celowe!) nie mogę Wam prezentować, bo mi zabronił, choć tak prosiłam![]()
![]()
Marysia dzieci się boi, ale jest niegroźna
A Kitu znika gdy się pojawiają obcy
Na fb jest moja strona Twój Fotograf, jakbyście miały ochotę to zapraszamNiedługo uruchomię swoją stronę firmową
Pędzę teraz do Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 28 gości