Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 28, 2014 20:45 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lis 28, 2014 22:22 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:hehe na szczęście jeszcze nie jest to takie chore, robi to z czystej miłości ;)) Mówię mu żeby przeczytał co o nim napisałam publicznie a on pierwsze co - nie chcę trzeciego kota!
Nikt go nie zrozumie, nikt :twisted:

mój tez tak mówił że nie chce następnego kota i zobacz mamy pięć :wink:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt lis 28, 2014 22:59 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A mój jest uparty. Ja chcę trzeciego, a on nawet nie chce słyszeć o tym... :placz: :placz: :placz:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lis 28, 2014 23:02 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Milena_MK pisze:A mój jest uparty. Ja chcę trzeciego, a on nawet nie chce słyszeć o tym... :placz: :placz: :placz:
u mnie to samo. Tyle że nakładają się jeszcze sprawy techniczne ;)
agusialublin pisze:mój tez tak mówił że nie chce następnego kota i zobacz mamy pięć :wink:
haha :)
Cześć Basiu :)

Jestem dziś padnięta, a jutro mam 7 ludzi na sesji świątecznej - w sumie dwie rodziny ale w tych dwóch rodzinach 3 małych chłopczyków w wieku od roku do 3,5 lat, a każdy z nich "lubi" koty. Czuje, że będzie meksyk ;p
Biedne te moje kotełki, już im współczuję! I nie wiem co to będzie z tej sesji jak te chłopczyki zobaczą koty - sajgon!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lis 29, 2014 19:00 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Witajcie :)

Sesja zdjęciowa nie ominęła i nas - oto efekt :)
Moja Piękna Kitulka od razu weszła na przygotowaną scenę i zaczęła pozować 8O a naprawdę się jej to nie zdarza :) Była pierwszą modelką. Powinnam poczekać z tym zdjęciem do świąt, ale trudno :) :ryk:
Zdjęcia męża w sterczącej czapce św. Mikołaja ściskającego dwa koty i skrzata, w laciach i skarpetach (celowe!) nie mogę Wam prezentować, bo mi zabronił, choć tak prosiłam :evil: :)
Marysia dzieci się boi, ale jest niegroźna :)
A Kitu znika gdy się pojawiają obcy :D

Obrazek
Na fb jest moja strona Twój Fotograf, jakbyście miały ochotę to zapraszam :) Niedługo uruchomię swoją stronę firmową :)

Pędzę teraz do Was :)
Ostatnio edytowano Sob lis 29, 2014 21:09 przez klaudiafj, łącznie edytowano 2 razy

klaudiafj

Post » Sob lis 29, 2014 19:08 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A na pw pozwoli wysłać ? Tak bez publikacji publicznej ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 29, 2014 19:09 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

piękna modelka :1luvu: :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lis 29, 2014 21:24 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:Witajcie :)

Moja Piękna Kitulka od razu weszła na przygotowaną scenę i zaczęła pozować 8O a naprawdę się jej to nie zdarza :) Była pierwszą modelką. Powinnam poczekać z tym zdjęciem do świąt, ale trudno :) :ryk:
Zdjęcia męża w sterczącej czapce św. Mikołaja ściskającego dwa koty i skrzata, w laciach i skarpetach (celowe!) nie mogę Wam prezentować, bo mi zabronił, choć tak prosiłam :evil: :)

Obrazek
Na fb jest moja strona Twój Fotograf, jakbyście miały ochotę to zapraszam :) Niedługo uruchomię swoją stronę firmową :)

Ależ Ty piękne zdjęcia robisz :201494 :201494 wow :201494
Obrazek

agusialublin

Post » Sob lis 29, 2014 21:26 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Wysłałam Ci Klaudio zaproszenie do grona znajomych na FB :D
Obrazek

agusialublin

Post » Sob lis 29, 2014 21:55 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Dziękuję bardzo :)
Cieszę się, że chcecie mnie mieć w znajomych :)
Jakby co to zapraszam na sesje nawet z koteczkami :) Bardzo chciałabym robić zdjęcia osobom, które naprawdę kochają zwierzęta i oczywiście z nimi także, tak często omija się tych naszych małych członków rodziny na sesjach, a są przecież tak samo ważni :)
Dziś już padam, jutro przy kawce na spokojnie odwiedzę Wasze wątki :)
Dobranoc :))

klaudiafj

Post » Nie lis 30, 2014 13:03 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:Witajcie :)

Obrazek

Śliczna Kitusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lis 30, 2014 14:07 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A jak ja wpisałam "Twój Fotograf" to mi się wyświetliły trzy rezultaty - która jest Twoja?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie lis 30, 2014 14:08 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Różowa ;) Za niedługo uruchomię stronę tylko dodam jeszcze kilka zdjęć... jakoś tak nie miałam odwagi jej puścić w eter echh :)
A dziś idziemy na rodzinną 18 mojego braciszka :) Będzie jego nowa pierwsza dziewczyna :) A dopiero był taki malutki :)

Kocie pazury poobcinane - obeszło się bez zimnych potów na plecach ;p Nagrzałam kotkom kominkiem, więc nie zmarzną :)
Ostatnio edytowano Nie lis 30, 2014 14:14 przez klaudiafj, łącznie edytowano 2 razy

klaudiafj

[poprzednia][następna]