TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 26, 2014 20:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

mamaGiny pisze:
miko_bs pisze:
mamaGiny pisze:a czy ktoś nie mógłby dziś pomóc w wyprowadzeniu psów na spacer ?

Nie wiem czemu, ale zawsze jak pada to pytanie to wydaje mi się, że jest kierowane do mnie, bo przecież mam najbliżej:( Ja niestety jeżdżę z siostrą jednym autem do pracy, u Justyny mogę być najwcześniej ok.18 jak już, jednak mam też mnóstwo swoich spraw i nie zawsze mogę. Liczyłam, że w weekend ktokolwiek się zjawi, znajdzie 2-3 godzinki dla psów. Jutro mi się chyba nie uda podjechać, bo jeszcze mam zaległości z pewnymi tematami, może w czwartek podjadę.

Jednak ponownie apeluję o odwiedziny u Justyny, ponieważ na początku przyszłego tygodnia idę na zabieg i przez 2-3 tygodnie nie będę mogła jej pomagać:( A bez pomocy będzie ciężko.

akurat właśnie miałam nadzieję na odwrotny efekt, że zgłosi się ktoś inny ;)

skoro Ania dałaby rade dziś to może ja jutro a Ty w piątek ? ja w piątek mam badania o 16 nie dam rady :oops:

Może rzeczywiście źle odebrałam to pytanie:) Cieszę się, że odwiedzicie Justynę, Jeśli masz możliwość, to byłoby super gdybyś podjechała jutro, ja postaram się podjechać w piątek, o ile mnie bardziej nie rozłoży:)

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro lis 26, 2014 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Byłam z mama dzisiaj u Justyny- wyprowadziłyśmy psy niestety nie miałyśmy czasu na odwiedziny u kociastych :(
Justyna czuje się już troszkę lepiej - wizyta u lekarza to była najmądrzejsza decyzja :)

Dla przypomnienia :

meg11 :arrow: 10 zł
Ania G :arrow: 10 zł

Razem :arrow: 40 zł

Lekarz :

Ania G :arrow: 20 zł
mamaGiny :arrow: 20 zł
meg11 :arrow: 20 zł
Alienor :arrow: 20 zł
alessandra :arrow: 50 zł

Razem :arrow: 130 zł

Brakuje :arrow: 80 zł
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Śro lis 26, 2014 23:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Ale się tu narobiło, ja 20 zł na lekarza też dołożę.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw lis 27, 2014 11:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

dołożę 20 ale dopiero w poniedziałek wpłacę

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw lis 27, 2014 15:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Też mogę 20zł wplacić na początku tygodnia.

miko_bs

Post » Czw lis 27, 2014 17:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

20 na początku tygodnia wpłacę. I Justyna absolutnie powinna coś zrobić z tym brakiem ubezpieczenia, niestety robimy się coraz starsze i nie wiadomo co nam się przypałęta...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lis 27, 2014 17:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

izydorka pisze:20 na początku tygodnia wpłacę. I Justyna absolutnie powinna coś zrobić z tym brakiem ubezpieczenia, niestety robimy się coraz starsze i nie wiadomo co nam się przypałęta...

a masz jakiś pomysł jak to zrobić ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 27, 2014 17:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

mamaGiny pisze:
izydorka pisze:20 na początku tygodnia wpłacę. I Justyna absolutnie powinna coś zrobić z tym brakiem ubezpieczenia, niestety robimy się coraz starsze i nie wiadomo co nam się przypałęta...

Czy zarejestrowanie w PUP nie daje ubezpieczenia?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw lis 27, 2014 17:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

kiedyś trzeba było mieć przepracowane pół roku
nie wiem jak jest teraz
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 27, 2014 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

mamaGiny pisze:

to nie ja mam mieć pomysł.

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lis 27, 2014 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Przecież jeszcze jakiś czas temu Justyna miała ubezpieczenie. Nie wiem co się stało. Ale przecież brała udział w różnych szkoleniach z UP, wiem że chodziło też o to by nie stracić tego ubezpieczenia. Przecież bezrobotny bez prawa do zasiłku ma ubezpieczenie. Może to jest do odkręcenia tylko trzeba za tym pochodzić.

marivel

Post » Pt lis 28, 2014 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

mamaGiny pisze:kiedyś trzeba było mieć przepracowane pół roku
nie wiem jak jest teraz

Żeby być zarejestrowanym w PUP nie trzeba pracować pół roku czy nawet miesiąc. Rejestrujesz się po to żeby mieć świadczenia zdrowotne.
Powiedz Justynie że ja wyzdrowieje, ma szorować do PUP się zarejestrować.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt lis 28, 2014 15:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Dostałam wieści od Justyny:
"Bardzo i to bardzo chcę Wam podziękować za wsparcie na lekarza i leki, obiecuję że jak tylko wyzdrowieję, pójdę do UP. Wczoraj były też 3 młode osoby z Wodzisławia z darami dla tyskich mruczków, a było wszystkiego po trochu, bo były pampersy, podkłady, chusteczki nawilżane, karma, zabawki, w tak młodych ludziach jest nadzieja dla zwierzaków. Wczoraj też przyszła karma rc urinary hd dla Lakiego od KP i jej wystarczy na 2 miesiące, czyli pod koniec stycznia się będzie kończyć."
Po wizycie Justa dostała też smsa od odwiedzających, które ok. połowy stycznia przyjadą z kolejną paczką:
Chciałam też powiedzieć, że jestem naprawdę pełna podziwu, za to co Pani robi. Jest to naprawdę niesamowite.. Jadąc wczoraj do Pani myślałam, że będę płakać jak dziecko, ale gdy zobaczyłam te zwierzaki - szczęśliwe, zadbane, kochane. Tyle miłości, cierpliwości i oddania, co dostają od Pani, często niejeden człowiek nie potrafi tyle dać drugiej osobie... Mam nadzieję, że będę miała przyjemność poznać Panią bliżej."
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 28, 2014 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Oby więcej takich osób było:)

miko_bs

Post » Nie lis 30, 2014 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

poratujcie, niedowidzę

na czyje konto składka?

marivel

[poprzednia][następna]