Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta -7

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 23, 2014 21:06 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

wiesiaczek1 pisze:o jaki wątek chodzi, gfdzie jest szlachta :strach:

o to to to 8O
czy ktos mi wyjaśni o co tutaj chodzi 8O
pomocy !!!!
ja nic nie rozumiem 8O 8O 8O
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lis 23, 2014 21:07 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kinnia pisze:

o to to to 8O
pomocy !!!!

viewtopic.php?f=8&t=166124&start=90
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie lis 23, 2014 21:39 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

meg11 pisze:
Kinnia pisze:

o to to to 8O
pomocy !!!!

viewtopic.php?f=8&t=166124&start=90

ok. to czytałam i kumam, że bany i te takie tam
co prawda nie bardzo rozumiem dlaczego ale ....
no własnie .... ale co z ta szlachtą 8O
co prawda czytałam gdzieś tutaj o utrzymaniu kota zdrowego szt. 1 za kwotę 300zł miesięcznie i takie tam .... ale nie bardzo tutaj wiem o co chodzi :roll:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lis 24, 2014 1:20 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka to pa....na razie... :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 24, 2014 13:18 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

mamamariana pisze:Myszy od Lidki mają branie :D
Obrazek

Ale masz cudo :love: Jaki kolorek :ok:

Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto lis 25, 2014 1:18 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Koto imieniu Naleśnik turla się na haslo http://cheezburger.com/66433025
Naucz Pucusia :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 25, 2014 11:18 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

hej Lidziu :piwa: :piwa: :piwa:

ubieraj swoje trampki i przywoź mi moje Słoneczko :mrgreen:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto lis 25, 2014 11:33 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Eeeee? Jakie Słoneczko masz u Lidki ??
Na przechowaniu miałaś czy odkupujesz ? :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lis 25, 2014 15:21 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Filmik cudo i kot cudo...No taizu żebyś się nie zdziwiła bo Putuś inteligencją mnie przerasta :mrgreen:
Trampki :mrgreen: no cóż załozyłam buciory te numer za duże i wyglądałam jak Strzelińskie dziwadełko , więc dziś jeszcze trampeczki były na girkach .Co zrobić kocham je .. :ryk:
Słoneczko owszem jest ale u mojego starego na głowie :mrgreen:

I mam problem sunia już po cieczce a i dzis spała na poboczu na szosie :| poszłam z psami moimi jak mnie zobaczyła to szał tak sie cieszyła :( wywaliła mi brzuchol i chce wejść do klatki :(
A ja w kropce może bym coś miała do niej we Wrocławiu ale to dopiero w grudniu , a i mam zobaczyc jak reaguje na koty...
Na ulicy być nie może , będzie też miała szczeniaki :(
I cały czas myśle co zrobić , brakuje mi mojej działki , tyle tam psów przechowałam.. :(

IObrazek

Byłam u kotów na mieście , na działce małe brykaja
Kazia z nimi ok , ale Plama obraza ...
I tak co se poukładam to nowe problemy są ...

lidka02

Post » Wto lis 25, 2014 15:40 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Śliczny ten psiurek jest.. Dobrze by było gdyby się udało ten domek.. Kurcze, wiem, dobrze się mowi, ale pewnie tylko Ty możesz ją przetestowac na kotach .
A zauważyłaś jak reaguje na ludzi/dzieci/koty na tej 'wolności'? jeśli w ogóle miała czas na jakieś reakcje ... :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto lis 25, 2014 16:04 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Boi się ludzi , przed dziećmi ucieka ..Ale co sie dziwić jak już tyle czasu jest przeganiana :(
Co do kotów nie zauważyłam , nic bo żaden sę koło niej nie kręcił..Mój rudy z piwnicy teraz jak mokro wcale nie wychodzi..
Wyszłam do niej tak się tuli i podaje łape , bardzo chce wejść do klatki..a mi serce pęka zostawiajac ją na ulicy :x

lidka02

Post » Wto lis 25, 2014 17:25 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Czuje się jak świnia zrobiłam tak jak inni , weszłam do domu z swoimi psami a jej zamkłam m drzwi przed pysiem...A tak bardzo chciała wejść :(

lidka02

Post » Wto lis 25, 2014 17:33 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Czuje się jak świnia zrobiłam tak jak inni , weszłam do domu z swoimi psami a jej zamkłam m drzwi przed pysiem...A tak bardzo chciała wejść :(

to idź po nią, nie zostawiaj, teraz :(
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto lis 25, 2014 17:56 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Też bym się tak czuła..
Nie mogę mieć psa..NIe mogę pomóc finansowo. No, konkretnie to nic nie mogę :twisted:
Ale nie moge też czytać i wyobrażac sobie tej suni pod drzwiami :placz:
Szlag..

Obrazek

morelowa

Post » Wto lis 25, 2014 18:28 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Tak .....załozyłam jej obróżkę ale zostawiłam , kurcze idzie wieczór ...Nie wiem jak by się w domu zachowała , jestem sama .Córa będzie z pracy o 24.30 ..mąz w delegacji ....ale na pewno nie ucieszy go nowy pies ...i tak ze szczeniakiem mase roboty...Jak zacznie szczekać to sąsiedzi będą mieli powód żeby mi znów dowalić ......I tak jak przyjechałam w południe od kotów cały czas kikam przez okno, znajoma do mnie dzwoni że mój pies siedzi na skrzyzowaniu ....mój :| bo ciągle już pod moją klatką ...Trudne to wszystko nie powinno sie brać wiadome , ale jak ciężko jest zostawić na ulicy wiedząc że za chwile będzie mieć małe :( ..Myśle , długa noc przede mną :( ...Pytam się każdemu i nikt nie może , jedna taka pani ma psa i trzy koty , dałam jej troche urynary , bo ma kota chorego ..mówiłam kiedyś że musi być tylko na tej karmie , już jej kiedyś dawałam i z kotem było lepiej ..ale moja się skończyła i pani kupiła puryne urinary a kot znów chory , tłumacze że musi mieć weterynaryjną i paste do tego.....dałam jej może z pół kilo , niby ma kupić .Dzwoniła że kot tak chętnie to je .......więc ta pani ma 3 koty i psa , wie o tej suni , tłumacze może mogła by na chwile .....ale nie , nie może ..bo ma tyle zwierząt a ludzie :( ....I tak se teraz tu pisze i myśle i mam nadzieje że suni nic nie przejedzie...I człowieku bądź tu mądry , rób mądrze ....kiedy to sie skończy , gdyby ludzie byli inni to My nie mielibyśmy takich problemów .....Ja nie chce już więcej zwierząt , a wciąż są nowe. :( Chciałabym mieć trzy koty i psa ...Koty te łyse moje marzenie , psy lubie duże w typie mastifa ..Gdybym nie miała tych bid to pewnie marzenie było by realne ....kocham te moje bidy i cieszę sie że je mam ....Nie narzekam ale inni maja tak jak chcą , a ja borykam sie wciąż z tym co inni wyrzucają ....Do córy ma w piątek przyjechać koleżanka na łikend , ma spać , córa mi marudzi ..A ja mówie jak ci nie pasuje możesz sie wyprowadzić , jesteś dorosła..Kocham ja ale też kocham swoje zwierzaki :( Bo zawsze mi ględzi bo inni , ja mam tak inni inaczej ..Chyba powinna to wiedzieć...Niby kocha zwierzęta ale jednak wstydzi sie tego co ja nazgarniałam....to mnie boli , bo przeciez ich nie wywlekam na siłę ....Bo będą musieli sie wykapać po pracy i ciągle wojna o junkers , nie mam go już 10 lat i brudna nie chodzę ...Powiedziałam jak chcesz to sobie kup , ja musze mieć karme dla kotów itd itd.....A tu teraz ta sunia jak ją zabiorę córa sie zmarszczy wysłałam jej esa o niej , ale mi napisała , nie wiem co masz zrobić :( ...Ale gdyby ona cos znalazła to było by ok..Nie raz jest tak jak w tych programach ty kochasz swoje zwierzaki a domownicy chcieli by inaczej..Niby nie narzekają , kochaja , ale jednak przed znajomymi sie wstydzą :(
Wczoraj miałam tel z Bydgoszczy o małą Milusie , powiedziałam pani że akurat kotka jest leczona bo ma zdrobniale ranki na grzbiecie ...oj jak szybko pani mi podziekowała .......Nie było pytania , a co sie stało , czy to sie wyleczy i kiedy ...Tylko było dziękuje , poszukam sobie inna :(

lidka02

[poprzednia][następna]