Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Inriblog pisze:No nie są wykastrowane. Bałam się ich kastrować bo słyszałam że potem trzeba je cewnikować na starość.
Inriblog pisze:No nie są wykastrowane. Bałam się ich kastrować bo słyszałam że potem trzeba je cewnikować na starość.
ewan pisze:Co to za niedouczony, durny wet który szczepi a nie powie o kastracji i jeszcze głupoty o cewnikowaniu opowiada![]()
Czy koteczka wciągu trzech lat nie była ani raz w ciąży mieszkając pod jednym dachem z niewykastrowanym samcem??? Czy możesz odpowiedzieć na to pytanie.
Inriblog pisze:Koty były i są szczepione i odrobaczane, z tym że nie było tematu sterylizacji. O tym cewnikowaniu mówiła mi wieloletnia właścicielka kota, który zmarł w wieku 24 lat był kastrowany i cewnikowany dlatego nie chciałam kastrować swoich kotów, ale już zmieniłam zadanie! Już jestem umówiona na zabieg. Czy wtedy będą korzystać już z kuwety i nie bedzie tak śmierdziało? Kotka miała jeden miot - jednego kociaka.
Inriblog pisze: Już jestem umówiona na zabieg. Czy wtedy będą korzystać już z kuwety i nie bedzie tak śmierdziało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 114 gości