Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 23, 2014 12:35 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja Bogu dziękuję za osoby, które wypłakują się w rękaw mnie i którym ja mogę się wypłakać chociaż na ogół tego nie robię, osoby które zawsze są po prostu. Nie mam znajomych z kolei bo nie znoszę powierzchownych znajomości. Albo na serio albo wcale.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lis 23, 2014 13:26 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja też nie mam znajomych, bo niby skąd miałabym ich mieć. W pracy nie mogę sobie pozwolić na koleżeńskie stosunki, a też niespecjalnie są mi one potrzebne. A może ja po prostu jestem jakaś dysfunkcyjna 8O Aspołeczna socjopatka :smokin:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Nie lis 23, 2014 13:35 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Ja też nie mam znajomych, bo niby skąd miałabym ich mieć. W pracy nie mogę sobie pozwolić na koleżeńskie stosunki, a też niespecjalnie są mi one potrzebne. A może ja po prostu jestem jakaś dysfunkcyjna 8O Aspołeczna socjopatka :smokin:

to jest nas dwie :piwa:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lis 23, 2014 13:48 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:
kotelsonciorny pisze:Ja też nie mam znajomych, bo niby skąd miałabym ich mieć. W pracy nie mogę sobie pozwolić na koleżeńskie stosunki, a też niespecjalnie są mi one potrzebne. A może ja po prostu jestem jakaś dysfunkcyjna 8O Aspołeczna socjopatka :smokin:

Trzeba sobie jakoś radzić, a w kupie raźniej :piwa:

Kupiłam kotu tabletkę na odrobaczenie, bo Pafnuckowi zbliża się termin. Wyjęłam ową tabletkę (w sreberku) i zostawiłam na ławie w salonie. Ok, zapomniałam o niej. Dzisiaj wchodzę i widzę, że Pafnucy coś intensywnie żuje, a on sobie wziął tę tabletkę w tymże owym sreberku, sreberko podryzł a tabletkę zjadł. Niech mi ktoś powie WTF?

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 13:50 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Nic tylko się cieszyć, jak To se trzeba podać tabletke, odbywają się sceny dantejskie :roll:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lis 23, 2014 13:52 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

ciesz się, widocznie smaczna :ryk: co to było? u mnie wielkich scen nie ma, trzeba dać dwa kawałki mięsa czyste i w trzecim pół tabletki, na Nurisia pół drontalu starcza bo on maluszek, Meli daję jeden. Powinnam więcej troszkę bo ona ciut cięższa ale w razie co wolę podać jeszcze raz niż truć kotka :strach:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lis 23, 2014 13:58 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

To był Pratel 8O jak ostatnio mu dawałam to był na mnie tydzień obrażony ;) jedna tabletka to też dla niego za mało ale sam wet stwierdził że to czysta profilaktyka i lepiej dać mniejszą dawkę niż kota truć od środka.

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 14:01 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:To był Pratel 8O jak ostatnio mu dawałam to był na mnie tydzień obrażony ;) jedna tabletka to też dla niego za mało ale sam wet stwierdził że to czysta profilaktyka i lepiej dać mniejszą dawkę niż kota truć od środka.

A gdzie chodzisz do weta ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lis 23, 2014 14:04 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Teraz po tabletki byłam u mnie na osiedlu, pod Żabką. Trafiłam na tego fajniejszego lekarza ;)

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 14:18 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Teraz po tabletki byłam u mnie na osiedlu, pod Żabką. Trafiłam na tego fajniejszego lekarza ;)

Ja chodziłam do Obelindy jak był koło mnie ale teraz przeniósł się na Bartoka. W tym roku poszłam do Pankracego na Rokicińskiej za Zielpolem a przed elektrownią. Całkiem konkretna wetka tam jest.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 23, 2014 14:27 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Rozważałam Pankracego, ale tak jakoś się złożyło że po drodze wstąpiłam pod Żabkę. Muszę jednak poszukać weterynarza w razie czego, bo tym tutaj nie ufam do końca.

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 14:31 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Rozważałam Pankracego, ale tak jakoś się złożyło że po drodze wstąpiłam pod Żabkę. Muszę jednak poszukać weterynarza w razie czego, bo tym tutaj nie ufam do końca.

Słyszałam bardzo pozytywne opinie o tej lecznicy przy netto - cztery łapy. Mają tam jednego z najlepszych kardiologów w Łodzi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 23, 2014 14:53 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja też chodzę do "Cztrech Łap" ale u siebie :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lis 23, 2014 15:00 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:

A nawet trzy :mrgreen:
Ja jakaś dzika jestem 8)

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Nie lis 23, 2014 15:10 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Teraz po tabletki byłam u mnie na osiedlu, pod Żabką. Trafiłam na tego fajniejszego lekarza ;)

Który to fajniejszy? 8)

i PS, też szukam jakiegoś fajnego weta, bo chciałabym przed świętami Kiarsona wysterylizować. Na razie mam polecone dwie babeczki, zastanawiam się do której uderzyć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

[poprzednia][następna]