W wolnej chwili postaram sie doczytać choć tych wolnych chwil mam coraz mniej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ja też uwielbiam jak mnie koty budzą o ile robią to kulturalnie a nie upierdliwym drapaniem w kuwecie![]()
Dziś byłam w Carrefurze i było stoisko z karmnikamiDuże takie superowe karmniki były po 29 zł, ale były też takie mniejsze za chyba 9 zł i ja taki kupiłam:
Szpikulec służy do nabicia kulki żeby nie spadła i mogą sobie obgryzać sikorki z dwóch stron kulkę. Niestety nie mam możliwości zawieszenia większego karmnika, bo pode mną są dwa mieszkania i chodnik i jakby tak się zerwał to byłby kłopot. Ale w przyszłym roku coś pomyślę więcej. Teraz tylko kupić kulki z ziarnem
Wiecie może kiedy zaczyna się okres dokarmiania ptaków?
A jeszcze tak pomyślałam, że ten mój ala karmnik jest łatwy do rozbudowania. Mogę lekkie plastikowe tacki przykleić z góry i z dołu tak żeby nie spadało ziarno na chodnik i żeby deszcz na nie nie padał
Dziś już padam na twarz. Jutro z rana do porannej kawki przeczytam Wasze wąteczki)
klaudiafj pisze:Prawie super bo chciałam go zwiesić na takiej rurze za oknem a przecież jak tak przywieszę to jedna część będzie przy ścianie. Muszę coś pokombinować z nim.
Dziewczyny pozdrawiają
Kituś:
I Maryś czyta ze mną nasze kocikowe forum - pyta co tam o niej piszecie![]()
klaudiafj pisze:Hahahaaa![]()
![]()
Marysia właśnie sama postanowiła zabawić się wędką i się w nią zaplątała i chciała od niej uciec - i biegła i biegła ile sił w nóżkach a wędka ją goniła buhuhuuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 16 gości