Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Kocyk śliczny,jutro mam wolne, to podskoczę i jak będzie, to wezmę. W końcu kotały moje mają tylko dwa kocyki
Rilla07 pisze:Szycie to super zajęcie![]()
![]()
![]()
Kiedyś to wszystkie nasze babcie umiały szyć, haftować itd... i to było super.
Nie ma jak coś zrobione ręcznie, cieszy najbardziej
Milena_MK pisze:aannee99 pisze:Kocyk śliczny,jutro mam wolne, to podskoczę i jak będzie, to wezmę. W końcu kotały moje mają tylko dwa kocyki
Oj tak, kocyków dla koteczków nigdy za wiele
Rilla07 pisze:Szycie to super zajęcie![]()
![]()
![]()
Kiedyś to wszystkie nasze babcie umiały szyć, haftować itd... i to było super.
Nie ma jak coś zrobione ręcznie, cieszy najbardziej
Oj tak! Moja mama sama się nauczyła szyć, a potem robiła piękne rzeczy. Do tego piękne, haftowane obrusy. Wydaje mi się, że dawniej to ludzie byli bardziej kreatywni... A teraz, w dobie internetu i uginających się półek sklepowych ludzie po prostu idą na łatwiznę.
Ja się muszę pochwalić, dzisiaj zrobiłam z kawałka materiału dwie zasłony. Niby nic i troszkę niestety krzywo mi wychodzi to szycie póki co, ale i tak się cieszę. Dzisiaj zasłony, a jutro - kto wie? Może strój Świętego Mikołaja?![]()
![]()
![]()
Beniutek zdecydowanie ucieszył się z faktu, że gotowałam dziś owoce morzaTak samo ucieszył się z tego, że mój synek zostawił na chwilkę jogurt na stole
![]()
Elisha jak zwykle grzeczna.
Rilla07 pisze:Za chwilkę biznes się rozkręci z tego co widzę![]()
U rodziców stoi stara maszyna... Singer, nie wiem czy kojarzycie
Moja mama potrafi z niej korzystać, ja omijam z daleka, za trudne i już widzę jak sobie palce zszywam...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 110 gości