Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tomciopaluch pisze:(...)
Ważne jest móc pochwalić się dużym zdjęciem swojego pupila, a nie jakimiś miniaturkami.
(...)
No i trzy, już mi się znudziło.
tomciopaluch pisze:(...)
NITKA nie czuj się winna, chociaż w zakresie zalecenia/nakaz tu możesz się czuć winna.
Obecnie każda osoba podłączona do internetu uzyskuje transfer z rzędu 16Mb/s po upływie 8 sec ładuje się strona z sześcioma obrazkami po 3MB każdy.
Spora część użytkowników, jak ja uzyskuje transfery do 100Mb/s.
Dobry informatyk przesyła treść do odbiorcy sformatowaną, w zależności od rozdzielczości ekranu i rodzaju urządzenia klienckiego (smartfon, tablet, PC).
Przypuszczam, że całe forum jest napisane w PHP, w jednym formacie dla wszystkich urządzeń, bo tak wyświetla mi się na smartfonie.
Mimo, iż czasami jestem w trasie forum przeglądam bez problemu wraz ze zdjęciami.
Dla tego tam napisane jest "zalecenia" a nie "nakaz".
Ale to nie ma wpływu na moje odejście, jest tylko bodźcem.
Obecnie każda osoba podłączona do internetu uzyskuje transfer z rzędu 16Mb/s po upływie 8 sec ładuje się strona z sześcioma obrazkami po 3MB każdy.
tomciopaluch pisze:I po PTOKACH
NITKA/KARINKA pisze:Zgłoś w imieniu swoim i innych użytkowników
rysiowaasia pisze:No to teraz idźcie spać!
Należy się Wam
Szkoda. Przyjemnie było przyglądać się z daleka, jak Wam się kocio-ludzka przyjaźń rozwija. Ale skoro tak... Zdrówka dla Kubusiatomciopaluch pisze: decyzję o krótkotrwałości wątku podjąłem już w okolicach 30-40 stron.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 32 gości