Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 15, 2014 20:44 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja usilnie szukam czegoś bardzo mocno nawilżającego - nie natłuszczającego. Mam skórę odwodnioną ale przy tym tłusta. No i lipton, bo strasznie ciężko się taką pielęgnuje :(
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob lis 15, 2014 20:48 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:
A propos, mój ojciec wysiwiał koło 30stki czyli że mnie też to czeka? Co to to nie, mam dobrego fryzjera, nie dopuszczę do tego, żeby siwizna ma była widoczna :twisted: Ale tak na serio serio, to jeśli miałabym powiedzieć co się mi z wiekiem zmieniło to to, że za diabła schudnąć nie mogę! Kiedyś to moment, miesiąc i waga w dół leciała, a teraz nie dość, że przytyłam to schudnąć nie mogę mimo najszczerszych chęci. No i rozstępy 8O

Nie koniecznie, nie każdy takie geny dziedziczy :D
Mój tata na przykład długo nie siwiał, ale jego siostra tak samo jak babcia ;)

Rozstępy też mam na udach i to takie spore... pomimo, że jeszcze nie mam dzieci :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob lis 15, 2014 21:00 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

vanesia1 pisze:Ja usilnie szukam czegoś bardzo mocno nawilżającego - nie natłuszczającego. Mam skórę odwodnioną ale przy tym tłusta. No i lipton, bo strasznie ciężko się taką pielęgnuje :(

Mam podobnie, jak krem jest za tłusty to robi mi się na twarzy tłuściutki film i potrafię pobrudzić sobie ubrania i poduszkę w nocy. A kiedyś w młodości odmroziłam sobie z lekka twarz używając nawilżającego kremu w mroźne dni, i teraz się boję 8O

Rilla07 pisze:Rozstępy też mam na udach i to takie spore... pomimo, że jeszcze nie mam dzieci :roll:

Też mam na udach.. I na zadzie, i jak schudnę to będzie je widać jeszcze bardziej, ale ja muszę schudnąć, po prostu muszę. Przytyłam z 10kg w rok :evil:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Sob lis 15, 2014 21:04 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

ja rozstępami się nie przejmuję, skóry nie lubię całkiem matowej więc niech się i błyszczy ale bez tych diod... :roll: włosy mam trudne w obsłudze za to jak okiełznane to są piękne :) szkoda że nie naturalnie rude...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lis 15, 2014 21:07 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:ja rozstępami się nie przejmuję, skóry nie lubię całkiem matowej więc niech się i błyszczy ale bez tych diod... :roll: włosy mam trudne w obsłudze za to jak okiełznane to są piękne :) szkoda że nie naturalnie rude...

Mamo, też bym się nie przejmowała gdybym nie tyła :evil: Włosy mam za to proste jak Nokia 5100 w obsłudze. Myję, suszę wszystko, grzywkę na końcu, zero szczotek, zero utrwalaczy. Tyle dobrego :mrgreen:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 21:08 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Z moimi prostymi jak druty włosami nic się nie da zrobić :ryk:
Tak więc robię warkocze... tyle mogę ;)

kotelsonciorny pisze:
Rilla07 pisze:Rozstępy też mam na udach i to takie spore... pomimo, że jeszcze nie mam dzieci :roll:

Też mam na udach.. I na zadzie, i jak schudnę to będzie je widać jeszcze bardziej, ale ja muszę schudnąć, po prostu muszę. Przytyłam z 10kg w rok :evil:

U mnie jest to zabawne, że ma tylko na jednej nodze :ryk:
Takie wielkie błyszczące nitki... nic z tym nie da się zrobić :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob lis 15, 2014 21:11 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja kiedyś używałam kremu dla kobiet w ciąży na rozstępy. Wydawało mi się, że działał, a może to siła autosugestii :evil: Mam chyba dzisiaj serio kiepskie nastawienie do siebie przez tego kaca (który nadal mnie trzyma 8O ). Wiem, że z rozstępami trzeba nauczyć się żyć :strach:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 21:14 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:
MamaMeli pisze:ja rozstępami się nie przejmuję, skóry nie lubię całkiem matowej więc niech się i błyszczy ale bez tych diod... :roll: włosy mam trudne w obsłudze za to jak okiełznane to są piękne :) szkoda że nie naturalnie rude...

Mamo, też bym się nie przejmowała gdybym nie tyła :evil: Włosy mam za to proste jak Nokia 5100 w obsłudze. Myję, suszę wszystko, grzywkę na końcu, zero szczotek, zero utrwalaczy. Tyle dobrego :mrgreen:

ależ ja tyję :) i żyję :)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 15, 2014 21:20 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja nie mam rozstepów. Ale bardzo sie ich boję i między innymi też dlatego nie chcę mieć dzieci :twisted:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob lis 15, 2014 21:21 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ale ja już nie mieszczę się w żadne ubrania :evil: Jednak wprowadziłam sobie system motywacyjny, nie kupię sobie żadnego ciucha dopóki nie schudnę :mrgreen: Obawiam się, że tycie jest związane z nieregularnym jedzeniem i z ciągłym siedzeniem na dupsku :evil: A styl życia raczej mi się w najbliższym czasie nie zmieni :placz:

Koty cały dzień śpią, chciałam je wybawić żeby ładnie noc przespały, a one co? Śpią tak, że słyszę chrapanie z sypialni w salonie :ryk:

vanesia1 pisze:Ja nie mam rozstepów. Ale bardzo sie ich boję i między innymi też dlatego nie chcę mieć dzieci :twisted:

Kochana, ja nie mam dzieci a rozstępy owszem, to nie zawsze system zerojedynkowy :strach:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 21:24 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

vanesia1 pisze:Ja nie mam rozstepów. Ale bardzo sie ich boję i między innymi też dlatego nie chcę mieć dzieci :twisted:

http://pixcdn.posterrevolution.com/pr/5/672700f.jpg

:D

ale czy one gryzą? albo nie wiem, bolą? swędzą? paseczki takie :ryk:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 15, 2014 21:29 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:

http://pixcdn.posterrevolution.com/pr/5/672700f.jpg

:D

ale czy one gryzą? albo nie wiem, bolą? swędzą? paseczki takie :ryk:

Mnie gryzą, szczególnie w dupsko :mrgreen: Czuję te podstępne gremliny :twisted:

Hahahahahahahaha, dziękuję, myślę że możemy jeszcze przez jakiś czas pozostać w temacie:

Obrazek

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 21:30 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

dzieci mają to do siebie że nie trzeba ich sterylizować :ryk: a tak poważnie to ja uwielbiam dzieci i dogaduję się z nimi lepiej niż z większością dorosłych.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lis 15, 2014 21:32 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

:twisted:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob lis 15, 2014 21:39 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja tam do dzieci nic nie mam, ale czy się z nimi dogaduję, tego nie wiem bo żadnego nie znam. Ale za to idealnie dogaduję się z kotami i psami. I innymi zwierzami :twisted:

kotelsonciorny

[poprzednia][następna]