Kto przygarnie Trufla? Już w DS. Są zdjęcia :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 12, 2014 21:12 Re: Kto przygarnie Trufla?

Takie fajne bazarki mamy i nikt nic nie chce :oops:
Szampon też dziś nie przyjechał. Nie lubię poczty, oj nie lubię.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Śro lis 12, 2014 21:58 Re: Kto przygarnie Trufla?

ale masz fajnego szkraba...:)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro lis 12, 2014 22:03 Re: Kto przygarnie Trufla?

Nooo, chcesz do kompletu dla swojego Persika?

Koki-99

Post » Śro lis 12, 2014 22:08 Re: Kto przygarnie Trufla?

Ooooooooooooo!!! Masz nowego kota? Czemu dopiero teraz się dowiaduję? Mam w domu zbędny szampon, ale to już za późno bo już widzę wysłany.

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Śro lis 12, 2014 22:14 Re: Kto przygarnie Trufla?

Dziękuję :wink:
Następna ciocia na naszym wątku :ok: Nie chcesz przypadkiem - małe, czarne, z dostawą pod same drzwi :mrgreen: Bedzie do Twoich pod kolor.

Koki-99

Post » Czw lis 13, 2014 12:05 Re: Kto przygarnie Trufla?

Koki-99 pisze:Nooo, chcesz do kompletu dla swojego Persika?

Zawsze marzyłam o czarnym kocie,ale nie mogę...
Kolejnego zwierzaka nie utrzymam :(
Znajdzie się dom...

justyna8585

Post » Pt lis 14, 2014 21:03 Re: Kto przygarnie Trufla?

Bardzo rozsądnie.

Zastałam dziś awizo w skrzynce, pewnie szampon dotarł, ale odbiorę dopiero w poniedziałek :oops:

Koki-99

Post » Nie lis 16, 2014 18:11 Re: Kto przygarnie Trufla?

Pozdrowienia dla wszystkich miłych podczytywaczy od Trufla :1luvu:

Jest dobrze. Trufel biega jak perszing, rozrabia, zaczepia i prowokuje do zabawy Pako. Z nóżkami wszystko ok, już nawet skacze na dość wysokie przedmioty, np. na fotel, z fotela na stół, a ze stołu na parapet :mrgreen: Akrobata z niego. Na szczęście rtg nie będzie potrzebne.
Koki też lepiej, już normalnie pije wodę, wczoraj i dziś zjadła surowe mięsko. Nie zaglądałam jeszcze do paszczy i nie wiem czy kieł, który się ruszał, jeszcze tam jest, ale nie chcę jej męczyć. Najważniejsze, że nic ją już chyba nie boli, bo je.
Pako średnio zadowolony z wujkowania Truflowi. Nie nadąża za nim, chociaż chętnie się bawi. Czasami jak ma dość to wskakuje gdzieś wyżej, gdzie mały za nim nie wejdzie :wink:
Wczoraj pierwszy raz obcinałam Truflowi pazurki, trochę się buntował, ale dałam radę. Dziś zjadł surowe mięsko, apetyt mu dopisuje, czyści miski aż miło. Z sikaniem kłopotów już nie ma ( i mam nadzieję, że nie będzie), bo stoją dwie kuwety i może wybrać do której ma bliżej. Na pościel więcej po ostatnim wypadku nie nasikał.
Generalnie wszystko zmierza ku lepszemu :ok: Zbieram teraz pieniążki na szczepienia. Zapraszam na bazarki. We czwartek mam wolne i chyba podjedziemy do weta.

Koki-99

Post » Nie lis 16, 2014 19:27 Re: Kto przygarnie Trufla?

Koki-99 pisze:Pozdrowienia dla wszystkich miłych podczytywaczy od Trufla :1luvu:

Jest dobrze. Trufel biega jak perszing, rozrabia, zaczepia i prowokuje do zabawy Pako. Z nóżkami wszystko ok, już nawet skacze na dość wysokie przedmioty, np. na fotel, z fotela na stół, a ze stołu na parapet :mrgreen: Akrobata z niego. Na szczęście rtg nie będzie potrzebne.
Koki też lepiej, już normalnie pije wodę, wczoraj i dziś zjadła surowe mięsko. Nie zaglądałam jeszcze do paszczy i nie wiem czy kieł, który się ruszał, jeszcze tam jest, ale nie chcę jej męczyć. Najważniejsze, że nic ją już chyba nie boli, bo je.
Pako średnio zadowolony z wujkowania Truflowi. Nie nadąża za nim, chociaż chętnie się bawi. Czasami jak ma dość to wskakuje gdzieś wyżej, gdzie mały za nim nie wejdzie :wink:
Wczoraj pierwszy raz obcinałam Truflowi pazurki, trochę się buntował, ale dałam radę. Dziś zjadł surowe mięsko, apetyt mu dopisuje, czyści miski aż miło. Z sikaniem kłopotów już nie ma ( i mam nadzieję, że nie będzie), bo stoją dwie kuwety i może wybrać do której ma bliżej. Na pościel więcej po ostatnim wypadku nie nasikał.
Generalnie wszystko zmierza ku lepszemu :ok: Zbieram teraz pieniążki na szczepienia. Zapraszam na bazarki. We czwartek mam wolne i chyba podjedziemy do weta.

Super,że lepiej :1luvu:

justyna8585

Post » Nie lis 16, 2014 21:12 Re: Kto przygarnie Trufla?

Same dobre wiadomości :D :ok:
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie lis 16, 2014 23:24 Re: Kto przygarnie Trufla?

Trufel rozruszał kocie towarzystwo :mrgreen:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pon lis 17, 2014 17:04 Re: Kto przygarnie Trufla?

KociewKratkę, bardzo dziękuję :1luvu: Szampon odebrany, szykuje się wielka kąpiel :ok:

Koki-99

Post » Wto lis 18, 2014 17:42 Re: Kto przygarnie Trufla?

Koki-99 pisze:Pozdrowienia dla wszystkich miłych podczytywaczy od Trufla :1luvu:

Przecież mówiłam,że mały rozrusza towarzystwo i że wnet nawet Koki się przełamie :D mały jest wielki :201461

staruszka

Od: Pon sie 06, 2012 23:46

Post » Wto lis 18, 2014 21:46 Re: Kto przygarnie Trufla?

Płukanie scura po kąpieli (fajnie mu było pod ciepłą wodą)
Obrazek

Teraz się suszy na kaloryferze :mrgreen:
Obrazek

Kąpiel uaktywniła zapaszek z obory, najbardziej na głowie, której nie chciałam zbyt mocno moczyć ze względu na uszka, aby nie nalała się woda. Szampon jeszcze został, więc ew. będzie na powtórkę :wink:

Koki-99

Post » Wto lis 18, 2014 21:55 Re: Kto przygarnie Trufla?

Koki-99 pisze:Płukanie scura po kąpieli (fajnie mu było pod ciepłą wodą)
Obrazek

Teraz się suszy na kaloryferze :mrgreen:
Obrazek

Kąpiel uaktywniła zapaszek z obory, najbardziej na głowie, której nie chciałam zbyt mocno moczyć ze względu na uszka, aby nie nalała się woda. Szampon jeszcze został, więc ew. będzie na powtórkę :wink:

Nadużyłaś Truflowego zaufanka? Do mokrej wody wsadziłaś? :mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

[poprzednia][następna]