kicikicimiauhau pisze:Antosia bardzo zainteresowana prezentem![]()
A jakie ma ładne usteczka - a krawat jak u mojej Lenki, tyle ze większy
Krawaciki kocie są super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:Antosia bardzo zainteresowana prezentem![]()
A jakie ma ładne usteczka - a krawat jak u mojej Lenki, tyle ze większy
vanesia1 pisze:NoTocha uwielbia patyczki do uszu - zabawa na długie godziny
Rilla07 pisze:Cudne zdjęcia![]()
![]()
![]()
Czemu moje kocury tak nie piją wody?
Świetnie to wygląda i ta dumna mina hrabiny![]()
![]()
![]()
Ania... są koty, których nawet na bezzbożówkę nie przestawisz albo takie, które surowego mięsa nie tkną w żadnej postaci.
U mnie to był cud z tym ToTWem chociaż zdecydowanie wolą RC Uninary. które musiał jeść Teemo![]()
To, że Purizona wcina to duży sukces, mój Muszu jej nie tknął...
Barf to zdecydowanie najlepszy sposób żywienia kotów, ale czasami wyżej nosa nie wyskoczymy a tylko dostarczymy sobie stresu i zmartwień...![]()
Spilett pisze:Rilla07 pisze:Cudne zdjęcia![]()
![]()
![]()
Czemu moje kocury tak nie piją wody?
Świetnie to wygląda i ta dumna mina hrabiny![]()
![]()
![]()
Ania... są koty, których nawet na bezzbożówkę nie przestawisz albo takie, które surowego mięsa nie tkną w żadnej postaci.
U mnie to był cud z tym ToTWem chociaż zdecydowanie wolą RC Uninary. które musiał jeść Teemo![]()
To, że Purizona wcina to duży sukces, mój Muszu jej nie tknął...
Barf to zdecydowanie najlepszy sposób żywienia kotów, ale czasami wyżej nosa nie wyskoczymy a tylko dostarczymy sobie stresu i zmartwień...![]()
Owszem, ale ile się narobić trzeba... ja przy dwóch kotach, co 2 tygodnie muszę robić mieszanki. Porcja mięsa na takie dwa tygodnie kosztuje +-50 zł, czyli miesięcznie stówka. I tak taniej niż puszki, za 3 puszki 200gram i 4 po 100 gram zapłaciłam ostatnio 25 zł, a starczyły na 3 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 186 gości