jessi74 pisze:Rośnijcieale z jajek niespodzianek nie wyrastajcie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:My z Fasolką trzymamy kciuki za wizytę na Karłowicach
jessi74 pisze:Trzy śliczne maluszki biegajace na Kuźnikach potrzebują domu tymczasowego, większość ich rodzeństwa zginęła pod kołami, może ktoś znajdzie kąt chociaż dla jednego, Pomogę w utrzymaniu
jessi74 pisze:Trzy śliczne maluszki biegajace na Kuźnikach potrzebują domu tymczasowego, większość ich rodzeństwa zginęła pod kołami, może ktoś znajdzie kąt chociaż dla jednego, Pomogę w utrzymaniu
jessi74 pisze:właściciel tylko żadął ode mnie pieniędzy nie kwapił sie nawet wieźć do weterynarza, dopiero interwencja policji zadziałała
nic nie wymaże bólu, strasznie szaro przed oczami
PRZEPRASZAM , przepraszam
jessi74 pisze:jessi74 pisze:Trzy śliczne maluszki biegajace na Kuźnikach potrzebują domu tymczasowego, większość ich rodzeństwa zginęła pod kołami, może ktoś znajdzie kąt chociaż dla jednego, Pomogę w utrzymaniu
może ktoś się zlituje i przygarnie maluchau mnie ciągła niepewność jutra jeśli chodzi o mój stan zdrowia
ale pomogłabym bazarkowo ... kobieta nie streylizuje swojej kotki, maluchy biegają po ruchliwej ulicy , nie dba o nie
koty potem strasznie cierpią i cierpi też ten kto potrąci ..zła passa mnie nie opuszcza![]()
![]()
potrąciłam dzisiaj kota, kotkę chyba, szaro dymną , ktoś z boku ją przestraszył i uciekając uderzyła w bok samochodu , dostała kołem , jechałam powoli ale nic to nie zmieniło, hamowanie nic by nie dało, żyła jeszcze 50minut
straszna tragedia dla mnie, wsparli w organizowaniu pomocy obcy ludzie, właściciel tylko żadął ode mnie pieniędzy nie kwapił sie nawet wieźć do weterynarza, dopiero interwencja policji zadziałała
nic nie wymaże bólu, strasznie szaro przed oczami
PRZEPRASZAM , przepraszam
jessi74 pisze:trzeba żyć dalejpracować i mieć na kotki i wierzyć że będzie lepiej ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], luty-1, Patrykpoz, raiya i 235 gości