Maluch juz w DS, a kolejny,chory ma już DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2014 6:49 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

na razie niestety nie - wiem, że wczoraj trafił do niej bardzo chory kot, czeka na jeszcze jednego
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lis 07, 2014 6:50 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

a ten mój trafi do dobrego domu?
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pt lis 07, 2014 6:54 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

taką mam nadzieję, ale Hutku zawsze możesz go zabrać i szukać mu domu jeśli chciałbyś mieć wpływ na wybór domu ;)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lis 07, 2014 6:59 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

mam do Ciebie 100% zaufanie :D
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pt lis 07, 2014 12:24 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

mamaGiny pisze:wyjaśniam, bo wczoraj mnie tak zmogło, ze nie dałam rady

otóż : maluszek zostaje na Śląsku, jest u mojej koleżanki, w tej chwili w trakcie leczenia a ..
do MM93 jadą dwie panny ;) w wieku podobnym do małego Hutka ale o bardzo smutnej historii ..

bardzo, bardzo dziękuję za tę decyzję - widziałam te koteczki, wiem, że sprawią komuś wiele radości, tylko muszą ponownie zaufać
a w domu mojej koleżanki zwolniło się miejsce dla kolejnej bidy w awaryjnej sytuacji

teraz trzymajcie kciuki żeby to logistycznie ogarnąć :ok:

a w tajemnicy powiem, ze byłam odwieźć maluszka z inna koleżanką i ..domyślcie się reszty :)

z DT nie wychodzi się przecież z pustymi rękami :ryk:

Hej piszę w sprawie tych dwóch gwiazd. Koteczki przemierzają Polskę jak burza, do niedawna mieszkały w buskim parku a teraz znowu są w drodze. MM93 wiem że jadą do Ciebie. odezwij się proszę do mnie, robię maluchom ogłoszenia i chciałam obgadać szczegóły :)

vega17

Od: Pt lis 07, 2014 12:18

Post » Pt lis 07, 2014 14:40 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

O buskowianki idą do nowej osoby :D Trzymam kciuki, i dziękujemy :)

Tutaj jest/było ich wydarzenie :
https://www.facebook.com/events/8544830 ... 8/?fref=ts

Teraz dodałyśmy nowego kociaka ślepego znalezionego tam w pobliżu (ale z nadzieją na ds w Krakowie - jutro idę na wizytę przedadopcyjną) :)

MM93jak będą dziewczyny u Ciebie to proszę dodaj zdjęcia na wydarzenie :)

eunnika

Od: Pon kwi 28, 2014 16:52

Post » Pt lis 07, 2014 18:58 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

vega17 pisze:
mamaGiny pisze:wyjaśniam, bo wczoraj mnie tak zmogło, ze nie dałam rady

otóż : maluszek zostaje na Śląsku, jest u mojej koleżanki, w tej chwili w trakcie leczenia a ..
do MM93 jadą dwie panny ;) w wieku podobnym do małego Hutka ale o bardzo smutnej historii ..

bardzo, bardzo dziękuję za tę decyzję - widziałam te koteczki, wiem, że sprawią komuś wiele radości, tylko muszą ponownie zaufać
a w domu mojej koleżanki zwolniło się miejsce dla kolejnej bidy w awaryjnej sytuacji

teraz trzymajcie kciuki żeby to logistycznie ogarnąć :ok:

a w tajemnicy powiem, ze byłam odwieźć maluszka z inna koleżanką i ..domyślcie się reszty :)

z DT nie wychodzi się przecież z pustymi rękami :ryk:

Hej piszę w sprawie tych dwóch gwiazd. Koteczki przemierzają Polskę jak burza, do niedawna mieszkały w buskim parku a teraz znowu są w drodze. MM93 wiem że jadą do Ciebie. odezwij się proszę do mnie, robię maluchom ogłoszenia i chciałam obgadać szczegóły :)

Z tego co pamiętam to koteczki mają cztery miesiące. Także zaraz trzeba je zaszczepić i zaczipować, a za miesiąc/półtora ciachnąć. Dopiero wtedy będą do adopcji.
Będę szukać im domu w dwupaku, *bez małych dzieci i dużych psów. Tylko dom niewychodzący, zabezpieczony i porządnie karmiący.
Ogłoszenia zrobię sama, ewentualnie wykupię pakiet u CatAngel.
Jeżeli chcesz to pisz do mnie na email (karolinalyszkowska933@wp.pl), ewentualnie na telefon.

....

eunnika nie mam facebooka, jak dziewczyny będą u mnie, to prześlę ci zdjęcia i wstawisz ok ?

* chyba, że kociaki trafią do swoich, wtedy to i w domu może być pięć mastifów i noworodek.
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pt lis 07, 2014 19:11 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencie :) Mają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje :)
Proponuję, że załatwię im szczepienie i czipowanie - mam działać?
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Pt lis 07, 2014 19:19 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

JoannElle pisze:Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencie :) Mają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje :)

Super ; ). Tylko, że pieniądze oddam Ci dopiero 11 listopada, ewentualnie 10 prześlę na konto ( dopiero 10 mam wypłatę ).

btw. Koteczki przyjadą do mnie 11 ?
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Post » Pt lis 07, 2014 19:21 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

MM93 pisze:
JoannElle pisze:Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencie :) Mają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje :)

Super ; ). Tylko, że pieniądze oddam Ci dopiero 11 listopada, ewentualnie 10 prześlę na konto ( dopiero 10 mam wypłatę ).

dziewuszki są ciekawskie, pewnie jeszcze trochę zestresowane. to już 3 ich dom :( żal mi maluszków , ale co się nazwiedzają to ich :)

vega17

Post » Pt lis 07, 2014 20:08 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

MM93 pisze:

Nie no, właśnie chodziło mi o wsparcie Was przez zasponsorowanie czipów i szczepienia :)
A koteczki przyjadą raczej pod koniec tygodnia (czwartek-piątek), bo dopiero w środę wyjeżdżamy z Krakowa. Wyślij mi proszę nr tel na priv, to się dokładnie umówimy na dostawę ;)
Obrazek

JoannElle

Post » Pt lis 07, 2014 20:16 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

JoannElle pisze:
MM93 pisze:

Nie no, właśnie chodziło mi o wsparcie Was przez zasponsorowanie czipów i szczepienia :)
A koteczki przyjadą raczej pod koniec tygodnia (czwartek-piątek), bo dopiero w środę wyjeżdżamy z Krakowa. Wyślij mi proszę nr tel na priv, to się dokładnie umówimy na dostawę ;)

W takim razie byłoby super ; ). Mój numer to ; 539 690 239. Wyślę Ci adres na pw ; ).
Toroj

MM93

Post » Pt lis 07, 2014 21:23 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Apetyt im w każdym razie dopisuje :)

Obrazek

Umeblowanie również spotkało się z uznaniem:

Obrazek
Obrazek

JoannElle

Post » Pt lis 07, 2014 21:30 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Ło Matko śliczne dziewczyny ; ). Widzę, że Sev i Cyzia będą mieli konkurencję :D
Toroj

MM93

Post » Pt lis 07, 2014 22:41 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

wow jakie cudne :) z takimi fotkami od razu znajdą dom. jeśli to nie kłopot poproszę jeszcze o kilka zdjęć.

vega17

[poprzednia][następna]