Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mamaGiny pisze:wyjaśniam, bo wczoraj mnie tak zmogło, ze nie dałam rady
otóż : maluszek zostaje na Śląsku, jest u mojej koleżanki, w tej chwili w trakcie leczenia a ..
do MM93 jadą dwie pannyw wieku podobnym do małego Hutka ale o bardzo smutnej historii ..
bardzo, bardzo dziękuję za tę decyzję - widziałam te koteczki, wiem, że sprawią komuś wiele radości, tylko muszą ponownie zaufać
a w domu mojej koleżanki zwolniło się miejsce dla kolejnej bidy w awaryjnej sytuacji
teraz trzymajcie kciuki żeby to logistycznie ogarnąć![]()
a w tajemnicy powiem, ze byłam odwieźć maluszka z inna koleżanką i ..domyślcie się reszty![]()
z DT nie wychodzi się przecież z pustymi rękami
vega17 pisze:mamaGiny pisze:wyjaśniam, bo wczoraj mnie tak zmogło, ze nie dałam rady
otóż : maluszek zostaje na Śląsku, jest u mojej koleżanki, w tej chwili w trakcie leczenia a ..
do MM93 jadą dwie pannyw wieku podobnym do małego Hutka ale o bardzo smutnej historii ..
bardzo, bardzo dziękuję za tę decyzję - widziałam te koteczki, wiem, że sprawią komuś wiele radości, tylko muszą ponownie zaufać
a w domu mojej koleżanki zwolniło się miejsce dla kolejnej bidy w awaryjnej sytuacji
teraz trzymajcie kciuki żeby to logistycznie ogarnąć![]()
a w tajemnicy powiem, ze byłam odwieźć maluszka z inna koleżanką i ..domyślcie się reszty![]()
z DT nie wychodzi się przecież z pustymi rękami
Hej piszę w sprawie tych dwóch gwiazd. Koteczki przemierzają Polskę jak burza, do niedawna mieszkały w buskim parku a teraz znowu są w drodze. MM93 wiem że jadą do Ciebie. odezwij się proszę do mnie, robię maluchom ogłoszenia i chciałam obgadać szczegóły
JoannElle pisze:Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencieMają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje
Proponuję, że załatwię im szczepienie i czipowanie - mam działać?
MM93 pisze:JoannElle pisze:Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencieMają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje
Super ; ). Tylko, że pieniądze oddam Ci dopiero 11 listopada, ewentualnie 10 prześlę na konto ( dopiero 10 mam wypłatę ).
btw. Koteczki przyjadą do mnie 11 ?
MM93 pisze:JoannElle pisze:Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencieMają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje
Super ; ). Tylko, że pieniądze oddam Ci dopiero 11 listopada, ewentualnie 10 prześlę na konto ( dopiero 10 mam wypłatę ).
JoannElle pisze:MM93 pisze:JoannElle pisze:Donoszę, że panny póki co dojechały szczęśliwie do mnie do Krakowa i rozlokowały się w swoim apartamencieMają duży pokój tylko dla siebie. Są trochę onieśmielone, ale z zaciekawieniem zwiedziły zakamarki. Obecnie Izunia ugania się za piłeczką, a Monia obserwuje
Nie no, właśnie chodziło mi o wsparcie Was przez zasponsorowanie czipów i szczepienia
A koteczki przyjadą raczej pod koniec tygodnia (czwartek-piątek), bo dopiero w środę wyjeżdżamy z Krakowa. Wyślij mi proszę nr tel na priv, to się dokładnie umówimy na dostawę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości