♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2014 19:50 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Fotek Muszeronowych kilka podczas zabawy.

Patyk z piórkami z zooplusa robi furorę ;)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro lis 05, 2014 19:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Mam taką samą wędkę i jest podobne szaleństwo :D

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Śro lis 05, 2014 19:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Też taką mamy, jest uwielbiana :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 05, 2014 20:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ale oczyska :1luvu:
cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lis 05, 2014 21:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Dobry wieczór, Tosia i Bazyl witają serdecznie :1luvu:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Śro lis 05, 2014 21:13 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Chyba wszystkie koty uwielbiają te piórka :D u mnie też jest szał :ryk:
Wspaniale, że Teemcia dobrze czuje się i rozrabia :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lis 05, 2014 22:33 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kasiu <3
Ta wędka rzeczywiście jest bardzo lubiana. U mnie straszne szaleństwa są, tylko na te piórka uważam, bo wyrywają :twisted:
kicikicimiauhau

Post » Śro lis 05, 2014 23:07 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kotelsonciorny pisze:Mam taką samą wędkę i jest podobne szaleństwo :D

Spilett pisze:Też taką mamy, jest uwielbiana :D

Annaa pisze:Chyba wszystkie koty uwielbiają te piórka :D u mnie też jest szał :ryk:
Wspaniale, że Teemcia dobrze czuje się i rozrabia :1luvu:

Zdecydowanie ulubiona zabawka ;)
Tylko biedny Bernard, który bawić się nie umie przestraszył się wędki :(

NatjaSNB pisze:Dobry wieczór, Tosia i Bazyl witają serdecznie :1luvu:

Hej hej :1luvu:
Witamy serdecznie Tosię, Bazylka i Dużą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados pisze:Ale oczyska :1luvu:
cześć :1luvu:

Hej Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kicikicimiauhau pisze:Hej Kasiu <3
Ta wędka rzeczywiście jest bardzo lubiana. U mnie straszne szaleństwa są, tylko na te piórka uważam, bo wyrywają :twisted:

Hej Beatko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak, trzeba uważać, bo np. Teemo by zjadł z chęcią takie kolorowe piórko :)
Po zabawie trzeba wędkę schować ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro lis 05, 2014 23:15 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Meli bardzo boi się wszelkich urządzeń podłużnych :( od miotły po maleńką wędkę z piórkami, umie się bawić piłeczką albo najchętniej jeździć po szmacianym dywaniku na podłodze. A najchętniej leży na kanapie i patrzy na Nurisia który bawi się bardzo chętnie wszystkim, obecnie sądząc po odgłosach morduje myszkę. A ulubiona ostatnio zabawka to korek od wina - a ja dziś butelką od tego samego wina wałkowałam ciasto na pierogi :ryk: zapiszę nas oboje do AA :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Czw lis 06, 2014 9:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

U nas już dwie wędki z piórkami do kosza poszły :( piórka poobrywane, niestety. Jednak jest to szaleństwo w zabawie, Tosia piórka uwielbia, Marcel z kolei jedyną zabawką jaką uznaje jest laserek 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lis 06, 2014 11:24 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

A moje koty nie bawią się niczym "kocim" :( Jedyne, co ich kręci to np. sznureczki przy mojej bluzie, wiszące pranie itp. :roll:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw lis 06, 2014 11:32 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

U nas hitem jest kulka z folii aluminiowej, tzn. jest to hit u Tośki, Marcel się nie lubi bawić, niczym...tylko laserek wchodzi w grę :) tunel i inne zabawki... stoją i się kurzą 8)
Obrazek

aannee99

Post » Czw lis 06, 2014 23:58 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja jak zawsze na spokojnie zaglądam przed spaniem ;)
Większość forumowiczów już pewnie dano śpi :)

U nas w porządku :ok:
Jutro idę do weta - sama, pogadać z wetką jak planuje leczyć Teemciaka.
Antybiotyk pewnie... no cóż, tylko co jeśli to nie jest infekcja bakteryjna? :( No nic, będę jutro się nad tym głowić.
Jutro też jakieś fociachy nowe dodam :)

MamaMeli pisze:Meli bardzo boi się wszelkich urządzeń podłużnych :( od miotły po maleńką wędkę z piórkami, umie się bawić piłeczką albo najchętniej jeździć po szmacianym dywaniku na podłodze. A najchętniej leży na kanapie i patrzy na Nurisia który bawi się bardzo chętnie wszystkim, obecnie sądząc po odgłosach morduje myszkę. A ulubiona ostatnio zabawka to korek od wina - a ja dziś butelką od tego samego wina wałkowałam ciasto na pierogi :ryk: zapiszę nas oboje do AA :ryk:

Może ma jakiś uraz z dzieciństwa...
Myszek i piłeczek to mamy może z 20 sztuk tylko, że... wszystkie zniknęły w niewyjaśnionych okolicznościach ;) Upchane pod meblami albo kanapą....
Eee tam od razu do AA, wino i piwo to prawie jak nie alkohol :mrgreen:

aannee99 pisze:U nas już dwie wędki z piórkami do kosza poszły :( piórka poobrywane, niestety. Jednak jest to szaleństwo w zabawie, Tosia piórka uwielbia, Marcel z kolei jedyną zabawką jaką uznaje jest laserek 8)

U nas też już jedna poszła do kosza. Bardzo łatwo te piórka wychodzą i trzeba uważać, ale kocurki mają frajdę :)
Teemo uwielbia laserem, Muszu go olewa... jakoś nie jest zainteresowany kropkiem ;)

Milena_MK pisze:A moje koty nie bawią się niczym "kocim" :( Jedyne, co ich kręci to np. sznureczki przy mojej bluzie, wiszące pranie itp. :roll:

No, ale przynajmniej ekonomicznie :)
Też często się bawię z maluchem sznurkiem od szlafroka :ryk:

aannee99 pisze:U nas hitem jest kulka z folii aluminiowej, tzn. jest to hit u Tośki, Marcel się nie lubi bawić, niczym...tylko laserek wchodzi w grę :) tunel i inne zabawki... stoją i się kurzą 8)

Tak jak drapaki u nas... tory i karuzele czasem są może pacnięte a tak to robią za ozdobę wnętrza :D
Kotu nigdy nie dogodzisz... ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt lis 07, 2014 11:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kasiu

Daj znać jak będziesz po rozmowie z wetką :)

:201461 :201461 :201461
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 07, 2014 12:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

też czekam na wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

u mnie piórka z wędki bardzo szybko były wyrwane, większa atrakcja była z samym patykiem jak Tofik z Elenką z nim chodziły :wink:

moje jakoś nigdy nie lubiły sie bawić kocimi zabawkami
Elenki ulubiona to są woreczki lub małe reklamówki, trzyma w pyszczku i biega z nimi po domu :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]