Patyk z piórkami z zooplusa robi furorę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotelsonciorny pisze:Mam taką samą wędkę i jest podobne szaleństwo
Spilett pisze:Też taką mamy, jest uwielbiana
Annaa pisze:Chyba wszystkie koty uwielbiają te piórkau mnie też jest szał
![]()
Wspaniale, że Teemcia dobrze czuje się i rozrabia
NatjaSNB pisze:Dobry wieczór, Tosia i Bazyl witają serdecznie
barbarados pisze:Ale oczyska![]()
cześć
kicikicimiauhau pisze:Hej Kasiu
Ta wędka rzeczywiście jest bardzo lubiana. U mnie straszne szaleństwa są, tylko na te piórka uważam, bo wyrywają
MamaMeli pisze:Meli bardzo boi się wszelkich urządzeń podłużnychod miotły po maleńką wędkę z piórkami, umie się bawić piłeczką albo najchętniej jeździć po szmacianym dywaniku na podłodze. A najchętniej leży na kanapie i patrzy na Nurisia który bawi się bardzo chętnie wszystkim, obecnie sądząc po odgłosach morduje myszkę. A ulubiona ostatnio zabawka to korek od wina - a ja dziś butelką od tego samego wina wałkowałam ciasto na pierogi
zapiszę nas oboje do AA
aannee99 pisze:U nas już dwie wędki z piórkami do kosza poszłypiórka poobrywane, niestety. Jednak jest to szaleństwo w zabawie, Tosia piórka uwielbia, Marcel z kolei jedyną zabawką jaką uznaje jest laserek
Milena_MK pisze:A moje koty nie bawią się niczym "kocim"Jedyne, co ich kręci to np. sznureczki przy mojej bluzie, wiszące pranie itp.
aannee99 pisze:U nas hitem jest kulka z folii aluminiowej, tzn. jest to hit u Tośki, Marcel się nie lubi bawić, niczym...tylko laserek wchodzi w grętunel i inne zabawki... stoją i się kurzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 98 gości