♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 03, 2014 19:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kicikicimiauhau pisze:Kasiu, a czy wetka ma jakieś domysły, co to może być? Tzn. jakieś konkretne diagnozy? :-(

Beatko, ta wetka nie za bardzo właśnie... coś przebąkiwała o przewlekłej infekcji (to jest oczywiste i to wiemy), autoagresji albo ukrytym nowotworze :roll:
Doradzone mam też sprawdzenie małego hormonów tarczycy - ale to akurat nie od weta wiem.
Zobaczymy co mi wetka powie w piątek, jak nic konkretnego to jedziemy do innej lecznicy.
vanesia1 pisze:O kurczę, pojęcia nie mam co doradzic.. Może faktycznie za radę dziewczyn z fundacji skosultować Teemciaka gdzie indziej? :(
Kotełson - i jak?? jak? :mrgreen: jak się nosi? Bolało?

Chyba tak zrobię, ten wet co polecały mi dziewczyny faktycznie jest świetnym specjalistą.
Trzeba będzie działać :ok:
Ostatnio edytowano Pon lis 03, 2014 21:26 przez Rilla07, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon lis 03, 2014 21:09 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Cześć Kasiu :D
Doczytałam troszkę o kłopatach Temcia, mam nadzieję że nie dolega mu nic poważnego.
Najważniejsze, że maluszek ma apetyt i normalnie rozrabia.Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Piękne portretowe foty obu chłopaków :1luvu:
Muszu wcale nie jest gruby...gruby to jest mój Oskar, jak biegnie to aż brzuch mu się trzęsie :ryk: i nie mam pomysłu jak odchudzić jednego grubaska :|
Fajny tatuaż :) :ok:

Pozdrawiam i przesyłam mnóstwo głasków dla słodziaków :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 03, 2014 21:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Cześć Kasiu :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon lis 03, 2014 21:15 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

vanesia1 pisze:O kurczę, pojęcia nie mam co doradzic.. Może faktycznie za radę dziewczyn z fundacji skosultować Teemciaka gdzie indziej? :(

Jak wszyscy diabli, bo już raz miałam kolczyka w tej chrząstce, ale mi się dziad nie goił i go wyjełam, jednakże postanowiłam kłuć drugi raz po tym samym kanale.

Piękne koty, oj piękne :1luvu:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pon lis 03, 2014 21:43 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu, będzie dobrze z Timolkiem :ok:
kicikicimiauhau

Post » Pon lis 03, 2014 21:48 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kotelsonciorny pisze:

Jak wszyscy diabli, bo już raz miałam kolczyka w tej chrząstce, ale mi się dziad nie goił i go wyjełam, jednakże postanowiłam kłuć drugi raz po tym samym kanale.

Jezusie, to ja nie wiem czy chcę :(
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon lis 03, 2014 21:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kurcze, biedny Teemo... Mam nadzieję, że to nic groźnego. Skonsultuj może z innym wetem, skoro ten nie ma pomysłu...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto lis 04, 2014 8:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kocurki na zdjęciach <3 <3 <3 idzie się rozpłynąć, dosłownie :)
Mam nadzieję, że w końcu będzie wiadomo o co chodzi ze zdrówkiem Teemolka.
Myślę, że chyba dobrze byłoby jednak to skonsultować z innym - dobrym i polecanym wetem :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lis 04, 2014 16:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:I fotek nowych kilka :)

Muszeron ładnie dziś pozował... Teemciak oczywiście nie mógł usiedzieć w jednym miejscu, więc zdjęć jego nie będzie dużo :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Teemciak pan i władca :ryk:

Obrazek

Obrazek

kotki pięknotki :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 04, 2014 16:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Jutro zawładnę wszechświatem!

Obrazek
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto lis 04, 2014 17:43 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Cudne zdjęcia koteczków :1luvu: Teemciak startuj w wyborach :ok: :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lis 04, 2014 20:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

:1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lis 05, 2014 11:28 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ojezu Obrazek
muj Móóóóóóó :oops:
A Temóóó i jego dóma Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 05, 2014 19:46 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej :1luvu:

Dzisiaj piękne słoneczko, trzeba się cieszyć bo już niedługo zapowiadają mrozy...
U nas w porządku, kocurki jedzą, brykają i cały dzień wylegiwały się na parapecie ;)

Już mija tydzień od wytatuowania łapek a mnie dalej strasznie swędzą... :roll:
Skóra nie złazi, opuchlizny czy zaczerwienienia nie ma a swędzi... uffff, w nocy niestety bezwiednie sobie podrapałam przez piżamę... :( Na szczęście nic się nie stało.
Ile to jeszcze będzie swędzieć??? 8) Wiem, że się ładnie goi, ale szału dostaje :mrgreen:
To swędzenie jest 3 razy gorszej od samego tatuowania ;)

Annaa pisze:Cześć Kasiu :D
Doczytałam troszkę o kłopatach Temcia, mam nadzieję że nie dolega mu nic poważnego.
Najważniejsze, że maluszek ma apetyt i normalnie rozrabia.Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Piękne portretowe foty obu chłopaków :1luvu:
Muszu wcale nie jest gruby...gruby to jest mój Oskar, jak biegnie to aż brzuch mu się trzęsie :ryk: i nie mam pomysłu jak odchudzić jednego grubaska :|
Fajny tatuaż :) :ok:

Pozdrawiam i przesyłam mnóstwo głasków dla słodziaków :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki Kochana :1luvu:
Teemo nie wygląda jakby cokolwiek mu dolegało, więc dlatego to takie zagadkowe jest...
W piątek dowiem się więcej ;)
Muszu też się brzusio trzęsie jak biegnie :ryk: Takie sadełko... :oops:

Spilett pisze:Cześć Kasiu :1luvu:

Hej Madziś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kotelsonciorny pisze:

Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Raz tak miałam, że dziurka w uchu nie chciała się goić i musiałam wyjąć kolczyk ( to był trzeci kolczyk i prawdopodobnie trafiono w chrząstkę). Potem zrobiłam jeszcze raz ;)

kicikicimiauhau pisze:Kasiu, będzie dobrze z Timolkiem :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Milena_MK pisze:Kurcze, biedny Teemo... Mam nadzieję, że to nic groźnego. Skonsultuj może z innym wetem, skoro ten nie ma pomysłu...

Na pewno się skonsultujemy :ok:
To jest dziwne, bo to badanie krwi było takie... kontrolne, jemu nic nie dolega :roll:
Ma apetyt, szaleje, pije, kuwetkuje normalnie, nie ma gorączki, jest jak wulkan energii... dziwne to wszystko.

aannee99 pisze:Kocurki na zdjęciach <3 <3 <3 idzie się rozpłynąć, dosłownie :)
Mam nadzieję, że w końcu będzie wiadomo o co chodzi ze zdrówkiem Teemolka.
Myślę, że chyba dobrze byłoby jednak to skonsultować z innym - dobrym i polecanym wetem :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak, najważniejsza jest trafna diagnoza, ale o to może być trudno.
No nic... mam kilka namiarów, będziemy jeździć :ok:

mir.ka pisze:

kotki pięknotki :201461 :201461

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

vanesia1 pisze:Jutro zawładnę wszechświatem!

To jest chytry plan każdego koteła :ryk:

klaudiafj pisze:Cudne zdjęcia koteczków :1luvu: Teemciak startuj w wyborach :ok: :D

Hej :1luvu:

Dzięki :1luvu:
4 głosy by miał na pewno :ryk:

MaryLux pisze:mry :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :201498

Myszolandia pisze:Ojezu Obrazek
muj Móóóóóóó :oops:
A Temóóó i jego dóma Obrazek

Hej Sylwuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mu jak zawsze z tym inteligentnym wyrazem pyszczka :ryk:
Od małego mu się nie domyka :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]