♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 03, 2014 0:07 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kicikicimiauhau pisze:Hej Kasiu :kotek: Zaciskam :ok: z całych sił za jutrzejsze wyniki

Hej Beatko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy, przydadzą się na pewno :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon lis 03, 2014 8:42 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lis 03, 2014 11:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

vanesia1 pisze:No tak to działa dziewczęta, że chce się więcej i więcej :twisted: Ja jeszcze myślę o większym piórku albo łapaczu snów na brzuchu, tak, żeby sprytnie zakrywał blizny...:roll:

Kochana, za rok tego juz niemal nie będzie widać ;)

ale tatuaży nigdy dość :) i każdy powód jest dobry, by zrobić kolejny :D

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon lis 03, 2014 11:54 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:
vanesia1 pisze:No tak to działa dziewczęta, że chce się więcej i więcej :twisted: Ja jeszcze myślę o większym piórku albo łapaczu snów na brzuchu, tak, żeby sprytnie zakrywał blizny...:roll:

Widziałam kiedyś filmik na yt jak tatuażysta właśnie zamaskował bliznę bardzo ładnym wzorem :)
U mnie na bank dojdą jeszcze dwie łapki na plecach, już nawet jestem wstępnie umówiona :ryk:
A dalej to zobaczymy.. ;)

ja do łapki dorobiłam kicię :)
a było to 2 lata temu, więc skoro teraz mam też Mati...

jak już napisałam każdy powód jest dobry by zrobić kolejny ;)

mag828

Post » Pon lis 03, 2014 11:56 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:
kotelsonciorny pisze:Ja żem sobie przez sen rozdrapałam triskelion na żebrach, musiałam poprawiać :evil:

Kciuki za wyniki, oby były dobre :ok:

Na szczęście już raz mniej... ale wczoraj w nocy to myślałam, że zwariuję :mrgreen:
Goi się, to dobrze ;)

Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja tez kwiaty przez przypadek w nocy trochę próbowałam drapać, nieświadomie przez sen... ale jak drapnęłam za mocno zabolało i się przebudziłam ;)

z moich doświadczeń wynika, że bepanthen jest lepszy, ale ile ludzi tyle opinii :)

mag828

Post » Pon lis 03, 2014 11:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kotelsonciorny pisze:
Rilla07 pisze:Na żebrach faktycznie bardzo boli? Słyszałam, że to jedno z najwrażliwszych miejsc...

Oj boli. Bardziej co prawda bolał ten na przedramieniu, bo mam go po zewnętrznej stronie, a generalnie im cieńsza i bardziej napięta skóra tym bardziej boli. Mnie też zawsze bardziej bolały kontury, samo wypełnienie już mniej. Nie jest to jednak ból nie do przeżycia. Ty masz świetny tatuaż, aż mam chrapkę na łapkę :mrgreen:

a mnie nie... ja zasnęłam przy tatuażu na żebrach...
ale ja to dziwna jestem :roll:

mag828

Post » Pon lis 03, 2014 11:59 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kotelsonciorny pisze:Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch :twisted:

i to jest właściwe podejście :)

a gdzie w Łodzi robisz?

mag828

Post » Pon lis 03, 2014 15:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

mag828 pisze:
kotelsonciorny pisze:Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch :twisted:

i to jest właściwe podejście :)

a gdzie w Łodzi robisz?

W Łodzi robiłam w Od świtu do zmierzchu. Wszyscy moi znajomi tam robili, mój TŻ też. To całkiem fajne studio, super ludzie. Robiłam tam też piercingi :)

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pon lis 03, 2014 16:33 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Apropos piercingu, marzy mi się traugus... :oops:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon lis 03, 2014 17:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

vanesia1 pisze:Apropos piercingu, marzy mi się traugus... :oops:

A ja mom tragusa :D w prawym uchu ;)

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pon lis 03, 2014 18:50 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochani dziękuję za kciuki. Wieści są bardzo dobre i tym samym nie za dobre w jednym...
Dobre, bo Teemciak ma świetne wyniki moczu, posiew także :ok:
Złe są takie, że dalej nie wiemy skąd te rosnące limfocyty, pomysł o zapaleniu pęcherza obalony, więc zaczynamy od początku :(
W piątek jestem umówiona do wetki, ustalimy jak dalej będzie wyglądać diagnozowanie i leczenie.
Nie wykluczam jednak konsultacji u innego weta, jeśli tutaj dalej będzie takie "nie wiadomo co to może być".

Kocurki dzisiaj miały wyjątkowe apetyty, zjadły pięknie każdy swoją porcją Granaty, zaraz będę je budzić na kolację czyli mielonego indyka :)

aannee99 pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

mag828 pisze:
ja do łapki dorobiłam kicię :)
a było to 2 lata temu, więc skoro teraz mam też Mati...

jak już napisałam każdy powód jest dobry by zrobić kolejny ;)

Tak to jest chyba, bo już sama zerkam na nowe wzory :D
Kotka też bym chciała np. na kostce.... :oops:
Zobaczymy :D

mag828 pisze:
ja tez kwiaty przez przypadek w nocy trochę próbowałam drapać, nieświadomie przez sen... ale jak drapnęłam za mocno zabolało i się przebudziłam ;)

z moich doświadczeń wynika, że bepanthen jest lepszy, ale ile ludzi tyle opinii :)

Dzisiaj troszkę mniej swędzi ale skóra zaczęła delikatnie schodzić :roll:
Bepanthen faktycznie ponoć lepszy, ja na razie smatuję tym masłem co dostałam w studio. Jak mi się skończy to mam Alantan Plus, ale tamten mogę zawsze dokupić :)

barbarados pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kotelsonciorny pisze:

A ja mom tragusa :D w prawym uchu ;)

Też mi się strasznie podoba :D
Z piercingu mam tylko kolczyk w pępku... jeszcze z czasów liceum. Teraz w sumie została dziurka a kolczyk zakładam ewentualnie na plażę (czyli raz na 100 lat) :ryk:
Ta dziurka się nie zrasta... jest i koniec ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pon lis 03, 2014 19:16 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu, a czy wetka ma jakieś domysły, co to może być? Tzn. jakieś konkretne diagnozy? :-(
kicikicimiauhau

Post » Pon lis 03, 2014 19:18 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

I fotek nowych kilka :)

Muszeron ładnie dziś pozował... Teemciak oczywiście nie mógł usiedzieć w jednym miejscu, więc zdjęć jego nie będzie dużo :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Teemciak pan i władca :ryk:

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon lis 03, 2014 19:20 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

O kurczę, pojęcia nie mam co doradzic.. Może faktycznie za radę dziewczyn z fundacji skosultować Teemciaka gdzie indziej? :(
Kotełson - i jak?? jak? :mrgreen: jak się nosi? Bolało?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

[poprzednia][następna]