kicikicimiauhau pisze:Hej KasiuZaciskam
z całych sił za jutrzejsze wyniki
Hej Beatko

Dziękujemy, przydadzą się na pewno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:Hej KasiuZaciskam
z całych sił za jutrzejsze wyniki
vanesia1 pisze:No tak to działa dziewczęta, że chce się więcej i więcejJa jeszcze myślę o większym piórku albo łapaczu snów na brzuchu, tak, żeby sprytnie zakrywał blizny...
Rilla07 pisze:vanesia1 pisze:No tak to działa dziewczęta, że chce się więcej i więcejJa jeszcze myślę o większym piórku albo łapaczu snów na brzuchu, tak, żeby sprytnie zakrywał blizny...
Widziałam kiedyś filmik na yt jak tatuażysta właśnie zamaskował bliznę bardzo ładnym wzorem
U mnie na bank dojdą jeszcze dwie łapki na plecach, już nawet jestem wstępnie umówiona![]()
A dalej to zobaczymy..
Rilla07 pisze:kotelsonciorny pisze:Ja żem sobie przez sen rozdrapałam triskelion na żebrach, musiałam poprawiać![]()
Kciuki za wyniki, oby były dobre
Na szczęście już raz mniej... ale wczoraj w nocy to myślałam, że zwariuję![]()
Goi się, to dobrze
Dziękujemy![]()
![]()
kotelsonciorny pisze:Rilla07 pisze:Na żebrach faktycznie bardzo boli? Słyszałam, że to jedno z najwrażliwszych miejsc...
Oj boli. Bardziej co prawda bolał ten na przedramieniu, bo mam go po zewnętrznej stronie, a generalnie im cieńsza i bardziej napięta skóra tym bardziej boli. Mnie też zawsze bardziej bolały kontury, samo wypełnienie już mniej. Nie jest to jednak ból nie do przeżycia. Ty masz świetny tatuaż, aż mam chrapkę na łapkę
kotelsonciorny pisze:Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch
mag828 pisze:kotelsonciorny pisze:Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch
i to jest właściwe podejście
a gdzie w Łodzi robisz?
vanesia1 pisze:Apropos piercingu, marzy mi się traugus...
aannee99 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:
ja do łapki dorobiłam kicię
a było to 2 lata temu, więc skoro teraz mam też Mati...
jak już napisałam każdy powód jest dobry by zrobić kolejny
mag828 pisze:
ja tez kwiaty przez przypadek w nocy trochę próbowałam drapać, nieświadomie przez sen... ale jak drapnęłam za mocno zabolało i się przebudziłam
z moich doświadczeń wynika, że bepanthen jest lepszy, ale ile ludzi tyle opinii
barbarados pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vanesia1 pisze:Apropos piercingu, marzy mi się traugus...
kotelsonciorny pisze:vanesia1 pisze:Apropos piercingu, marzy mi się traugus...
A ja mom tragusaw prawym uchu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 129 gości