Z Aziniem jest kolejny problem, tym razem bardzo duży, nawet nie mam siły pisać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amica pisze:Azinio mimo problemów zdrowotnych wygląda pięknie.
żeby mu się poprawiło.
I za Bettunię. Na szczęście wątroba daje się naprawić.
Wszystkiego najlepszego dla Bono
Wielbłądzio pisze:Zdrowia dla Was wszystkich![]()
![]()
![]()
A dla zjawiskowego czarnego koczura kolejnych 13 lat![]()
Jest na tych obu fotkach tak podobny do Ropuszystego, że gdyby mi ktoś powiedział, że to mój Żab, to bym uwierzyła
Aha, proszę nie tytułować Go dziaduniem, jest dopiero w kwiecie wieku.
Wielbłądzio pisze:Dla Azinia to przede wszystkim ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA![]()
Busiątko i Ropuszek w maju też skończyli po 9, a Julian i Nuśka we wrześniu po 10... Cała reszta, poza 3-letnim Placuniem, też do najmłodszych już nie należy, bo każde ma 7+, a dzieciak Placuś z kolei jest poważnie chory na nerki, nie wiadomo, jak długo uda nam się z naszą wetką-cudotwórczynią go tu zatrzymać
...
Gdybym straciła moją maleńką wampirzycę albo Płaza Mojego Życia, nie wyobrażam sobie swojego życia dalej, bez któregokolwiek z nich.
Jeśli Boniaczek Ci zbywa, to wiesz, że od lat jestem na Niego stanowczo chętna, tym bardziej, że od odejścia Glamciajak najbardziej poważnie szukam Jego godnego następcy na DS, całego czarnego koczura najchętniej 10+...
bubor pisze:Hej Gattaro .
Przesyłamy pozdrowienia dla Ciebie oraz głaski dla całego Potffornego stadka a zwłaszcza nakrapianej piękności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości