El Azurro ['] & Mariachi. Betty [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 23, 2014 10:43 Re: El Azurro & Mariachi.

Przypominajka, malutka ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z Aziniem jest kolejny problem, tym razem bardzo duży, nawet nie mam siły pisać :(
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon cze 23, 2014 11:25 Re: El Azurro & Mariachi.

Biedny Aziczek, mocno trzymam za niego :ok: :ok: :ok:
A dla Ciebie dużo siły i dużo ciepłych myśli.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt lip 11, 2014 12:30 Re: El Azurro & Mariachi.

Czarny koczur przecudowny, zjawiskowy :1luvu:

A za Azinia mogę tylko najmocniej jak umiem trzymać kciuki :ok: :ok: :ok: ...

U nas żałoba po Starym Koczurze Glamciu :cry: , a ja sama doprowadziłam się do takiego ogólnego stanu, że ludzie w pracy zaczęli zajmować się mną przez całą dobę jak niepełnosprawną, psychicznie i fizycznie. Najgorsze jest to, że ostatecznie na początku sierpnia zamykają mnie w szpitalu. Nie wiem, czy do tego czasu uda się znaleźć tymczasy dla Buszi i Żabinsynka, bo jeśli nie, to będę musiała uciec i z pracy. Nie wiem, czy cała reszta da radę z opieką dochodzącą i nie wiem, że ja w ogóle jeszcze stamtąd wyjdę. Ogólnie: pewna męska część ciała do potęgi n-tej :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lip 13, 2014 23:07 Re: El Azurro & Mariachi.

Piękna przypominajka :1luvu:
:ok: za Azinia.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Wto paź 28, 2014 14:03 Re: El Azurro & Mariachi.

U nas raczej smutno i szpitalnie :(, Aziczek ma problem za problemem :(, doszła jeszcze trzustka i już sama nie wiem co dalej będzie :(
Betty miała silne zapalenie wątroby, było bardzo źle, ale wychodzi na prostą, podejrzewamy że skubnęła coś na spacerze, a mieliśmy ostatnio kilkanaście przypadków takich dolegliwości w naszej okolicy, ktoś chyba truje psy :strach: , niestety takiego sk... cieżko złapać.

W międzyczasie dziadunio Bono skończył 13 lat, w główce sie niestety nie poprawiło ;)

Obrazek

Obrazek

Biedul Aziczek :(

Obrazek

Ciapata paskuda Lenka 8)

Obrazek

Obrazek

i Betusia, jeszcze sprzed choroby

Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Wto paź 28, 2014 17:20 Re: El Azurro & Mariachi.

Azinio mimo problemów zdrowotnych wygląda pięknie.
:ok: żeby mu się poprawiło.
I za Bettunię. Na szczęście wątroba daje się naprawić.
Wszystkiego najlepszego dla Bono :birthday:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Wto paź 28, 2014 17:38 Re: El Azurro & Mariachi.

Zdrowia dla Was wszystkich :ok: :ok: :ok:

A dla zjawiskowego czarnego koczura kolejnych 13 lat :1luvu:
Jest na tych obu fotkach tak podobny do Ropuszystego, że gdyby mi ktoś powiedział, że to mój Żab, to bym uwierzyła :wink:

Aha, proszę nie tytułować Go dziaduniem, jest dopiero w kwiecie wieku.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto paź 28, 2014 17:58 Re: El Azurro & Mariachi.

Amica pisze:Azinio mimo problemów zdrowotnych wygląda pięknie.
:ok: żeby mu się poprawiło.
I za Bettunię. Na szczęście wątroba daje się naprawić.
Wszystkiego najlepszego dla Bono :birthday:

Dziękujemy :1luvu:

Wielbłądzio pisze:Zdrowia dla Was wszystkich :ok: :ok: :ok:

A dla zjawiskowego czarnego koczura kolejnych 13 lat :1luvu:
Jest na tych obu fotkach tak podobny do Ropuszystego, że gdyby mi ktoś powiedział, że to mój Żab, to bym uwierzyła :wink:

Aha, proszę nie tytułować Go dziaduniem, jest dopiero w kwiecie wieku.

Dzięki Kasiu :)

Podrzucę Ci Boniaka przy okazji, może nie zauważysz :P
A dziaduniem to on jest od dziecięcych lat, tyle że takim raczej "strasznym dziaduniem" ;). Ma bardzo specyficzny charakter :mrgreen:

Jak już jesteśmy przy urodzinach, to Azinio z kolei skończył 9, jak ten czas leci, niewiarygodnie :(
Obrazek

gattara

Post » Wto paź 28, 2014 21:24 Re: El Azurro & Mariachi.

Dla Azinia to przede wszystkim ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA :balony:

Busiątko i Ropuszek w maju też skończyli po 9, a Julian i Nuśka we wrześniu po 10... Cała reszta, poza 3-letnim Placuniem, też do najmłodszych już nie należy, bo każde ma 7+, a dzieciak Placuś z kolei jest poważnie chory na nerki :crying: , nie wiadomo, jak długo uda nam się z naszą wetką-cudotwórczynią go tu zatrzymać :( ...
Gdybym straciła moją maleńką wampirzycę albo Płaza Mojego Życia, nie wyobrażam sobie swojego życia dalej, bez któregokolwiek z nich.

Jeśli Boniaczek Ci zbywa, to wiesz, że od lat jestem na Niego stanowczo chętna, tym bardziej, że od odejścia Glamcia :cry: jak najbardziej poważnie szukam Jego godnego następcy na DS, całego czarnego koczura najchętniej 10+...

Wielbłądzio

Post » Śro paź 29, 2014 19:58 Re: El Azurro & Mariachi.

Hej Gattaro .
Przesyłamy pozdrowienia dla Ciebie oraz głaski dla całego Potffornego stadka a zwłaszcza nakrapianej piękności 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 02, 2014 16:47 Re: El Azurro & Mariachi.

Wielbłądzio pisze:Dla Azinia to przede wszystkim ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA :balony:

Busiątko i Ropuszek w maju też skończyli po 9, a Julian i Nuśka we wrześniu po 10... Cała reszta, poza 3-letnim Placuniem, też do najmłodszych już nie należy, bo każde ma 7+, a dzieciak Placuś z kolei jest poważnie chory na nerki :crying: , nie wiadomo, jak długo uda nam się z naszą wetką-cudotwórczynią go tu zatrzymać :( ...
Gdybym straciła moją maleńką wampirzycę albo Płaza Mojego Życia, nie wyobrażam sobie swojego życia dalej, bez któregokolwiek z nich.

Jeśli Boniaczek Ci zbywa, to wiesz, że od lat jestem na Niego stanowczo chętna, tym bardziej, że od odejścia Glamcia :cry: jak najbardziej poważnie szukam Jego godnego następcy na DS, całego czarnego koczura najchętniej 10+...

Dzięki :1luvu:
U nas też już stare koty :(, oprócz Leny, która ma 2,5 roku - Bono 13, Falka 11,5 , Azorek 9, Kiwaczek 8,5, nawet Betty ma już 6 lat. Wszyscy chorzy, wszyscy po przejściach :(, Kiwaczek mimo swojego wieku jest już fizycznie bardzo stary :(, stracił drugi kieł, a połamana kiedyś szczęka nie trzyma w ogóle ząbków, same się wysuwają :?
Strasznie to smutne, przerażająco...

Boniaczek jest facetem mojego życia, zaraz po Aziku oczywiście, nie dam :201461

bubor pisze:Hej Gattaro .
Przesyłamy pozdrowienia dla Ciebie oraz głaski dla całego Potffornego stadka a zwłaszcza nakrapianej piękności 8)

Cześć Pawełku :). Dzięki serdeczne :1luvu:

Takie coś jeszcze znalazłam, Azik czuł się wtedy trochę lepiej, ale i tak nie wygląda dobrze :(

Obrazek

Obrazek

Nie wiem co Lena i Kiwaczek by zrobili gdyby Azinia zabrakło :strach: , nie wiem co ja bym zrobiła...
Obrazek

gattara

Post » Nie lis 02, 2014 18:12 Re: El Azurro & Mariachi.

Przepiękne, szczęśliwe kociszcza :love: , a ja jak u kogokolwiek patrzę na szylkretkę, to tak okrutnie zazdroszczę :oops:

Dla mnie, gdyby zabrakło Żabcia lub Busiątka, wszystko już ostatecznie by się skończyło, niewyobrażalnie się tego boję.
Bo i bez tego już prawie mnie nie ma, nie wiem, czy w ogóle jeszcze wrócę do pracy, nie wiem, kto będzie pracował na nie i na mnie, kto będzie kursował z nimi do lecznicy :( ... Gdyby to był kraj z normalną służbą zdrowia i opieką socjalną, nie wzbraniałabym się przed rentą, no ale u nas, weź wyżyj z renty :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 02, 2014 21:42 Re: El Azurro & Mariachi.

Oj, uważaj czego sobie życzysz :P , szylkretki to największe zarazy :twisted: . Lena jest w stanie wykończyć każdego, są momenty że mi ręce opadają, sama nie wiem za co ją tak kocham 8)
Lena i Azorek to para nierozłączna, są nieprzeciętnie szczęśliwi leżąc razem, aż się łezka kręci :oops:
Obrazek

gattara

Post » Pon lis 03, 2014 15:13 Re: El Azurro & Mariachi.

Jakie tam zarazy :roll: , nie ma piękniejszych i bardziej kochanych kocich pannic :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 03, 2014 15:51 Re: El Azurro & Mariachi.

Może Twoje panienki 8) , Lena jest diabłem w ciapatej skórze , chyba za to właśnie ją tak kocham :roll: . No i za urodę :twisted:
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]