Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze:Na żebrach faktycznie bardzo boli? Słyszałam, że to jedno z najwrażliwszych miejsc...
vanesia1 pisze:Jeju, jeju jak mnie tu komplementują - dziękuję!
Wasze tatuaże też bardzo mi się podobająI faktycznie, to wciąga...oj wciąga...
aannee99 pisze:
Aniu,ja pokazywałam mojemu M. Twój tatoo i gdy Mu powiedziałam, że chciałabym taki, to nie do końca był zadowolonyDla mnie jest boski!. Tylko.. czy mogłabym sobie zrobić podobny do Twojego, nie miałabyś nic przeciwko temu?
![]()
kotelsonciorny pisze:
Oj boli. Bardziej co prawda bolał ten na przedramieniu, bo mam go po zewnętrznej stronie, a generalnie im cieńsza i bardziej napięta skóra tym bardziej boli. Mnie też zawsze bardziej bolały kontury, samo wypełnienie już mniej. Nie jest to jednak ból nie do przeżycia. Ty masz świetny tatuaż, aż mam chrapkę na łapkę
Rilla07 pisze:Muszeron na wysokościachNajpierw siedział pod szafką i miauczał... chyba nie mógł wskoczyć grubasek
![]()
![]()
![]()
Oraz Teemo i ja...![]()
Biedny Teemciak nie był zachwycony...
barbarados pisze:Mnie najbardziej bolało na kręgosłupie![]()
Ale to też chyba indywidualna sprawa . Każdy inaczej znosi ból .
Za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Jejciuuu ale jesteś ślicznaKociaczki cudne, rozmiałczone ;p Muszałek taki Maciusiowy
mir.ka pisze:nie jest wcale gruby i nie masz go z czego odchudzać
kotelsonciorny pisze:Oglądałam dzisiaj Rolnika, ale nawet nie wiem czy to nowy odcinek czy powtórkaNie drap dziarki, domyślam się że swędzi niczym ugryzienie stada wygłodniałych komarów, ale drapać nie można i kuniec
![]()
Wygrałaś tym gifem, moje koty wyglądają bardzo podobnie gdy na horyzoncie pojawia się surowe mięzo
On nie jest grubby!
Rilla07 pisze:Hej hej wieczorkową porą![]()
![]()
![]()
Dziś wiadomo, dzień zadumy, tyle dobrze, że pogoda dopisała
Kociaste śpią, cisza i spokój, niedługo zaczną harcować
Muszer dzisiaj strajkował przy jedzeniu, dopiero skusił się Granatę z kaczką wymieszaną z surową wołowninką...
Ponoć tłuszcz już mu zwisa...Tak mi siostra powiedziała eh... może faktycznie jest za gruby, ale ja nie mam pojęcia jak się odchudza kota i czy w ogóle jest sens?
![]()
U mnie znowu odzywa się refluks i woreczek, więc niestety mogę zapomnieć o smażeninie na jakiś czas...Gotowane warzywa witam Was
![]()
Tatuaż się ładnie goi, opuchlizna już zeszła... tylko swędziiiii strasznie, normalnie jakby mnie 10 komarów użarło
Zdjęć nowych nie mam kociastych... no to wlepię Lucyfer, czyli moją ulubioną bajkową kocicę![]()
Tak wygląda Muszu mniej więcej jak w jednej misce jest suche a w drugiej zobaczy surowe mięsko![]()
Ps. Ogląda ktoś "Rolnik szuka żony"?
kotelsonciorny pisze:Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch
barbarados pisze:Teraz weź tą kocinką razy 6 i tak wygląda u mnie karmienie stada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości