♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 31, 2014 17:01 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Aniu :1luvu: :1luvu: dzięki!. Jakbyś znalazła chwilkę, to pokaż proszę raz jeszcze swój tatuaż, gdzieś miałam zapisany ten rysunek, ale nie potrafię go niestety znaleźć :oops:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 31, 2014 19:26 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:Na żebrach faktycznie bardzo boli? Słyszałam, że to jedno z najwrażliwszych miejsc...

Oj boli. Bardziej co prawda bolał ten na przedramieniu, bo mam go po zewnętrznej stronie, a generalnie im cieńsza i bardziej napięta skóra tym bardziej boli. Mnie też zawsze bardziej bolały kontury, samo wypełnienie już mniej. Nie jest to jednak ból nie do przeżycia. Ty masz świetny tatuaż, aż mam chrapkę na łapkę :mrgreen:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt paź 31, 2014 19:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

vanesia1 pisze:Jeju, jeju jak mnie tu komplementują - dziękuję! :oops:
Wasze tatuaże też bardzo mi się podobają :ok: I faktycznie, to wciąga...oj wciąga...:twisted:

:mrgreen:
Wciąga... ledwo mi się ten zaczął goić to już myślę nad kontynuacją :ryk:

aannee99 pisze:
Aniu,ja pokazywałam mojemu M. Twój tatoo i gdy Mu powiedziałam, że chciałabym taki, to nie do końca był zadowolony :roll: Dla mnie jest boski!. Tylko.. czy mogłabym sobie zrobić podobny do Twojego, nie miałabyś nic przeciwko temu? :oops: :oops:

Mój małż do końca kręcił nosem, że nie bardzo, że może jeszcze nie teraz... To w końcu nie powiedziałam mu, że idę do studia :ryk:
Pokazałam dopiero jak wrócił do domu :mrgreen:
Podoba mu się :ok:

kotelsonciorny pisze:
Oj boli. Bardziej co prawda bolał ten na przedramieniu, bo mam go po zewnętrznej stronie, a generalnie im cieńsza i bardziej napięta skóra tym bardziej boli. Mnie też zawsze bardziej bolały kontury, samo wypełnienie już mniej. Nie jest to jednak ból nie do przeżycia. Ty masz świetny tatuaż, aż mam chrapkę na łapkę :mrgreen:

No właśnie słyszałam, że żebra bolą...
Na dole pleców troszkę mnie bolało wypełnienie tej łapki bliżej kręgosłupa, ale generalnie podsumowując... depilacja maszynką boli 10 x bardziej ;)
Łapki są super na prawdę, zwłaszcza dla kociarza :D Oglądałam wiele wzorów, z pazurkami, bez pazurków, różne wielkości. Potem tatuażysta mi odbijał różne i z małych planowanych 1,5 cm łapek, zrobiły się ponad 3 cm wysokości każda :ryk:
Następnym krokiem będą kolejne dwie idące wyżej... ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt paź 31, 2014 20:29 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:Muszeron na wysokościach :) Najpierw siedział pod szafką i miauczał... chyba nie mógł wskoczyć grubasek :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Oraz Teemo i ja... :mrgreen:
Biedny Teemciak nie był zachwycony... ;)

Obrazek

Oooo !!!! moje Piękności Wsyskie Tsy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mó,czekaj ,podsadzę CIę :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 31, 2014 20:41 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Mnie najbardziej bolało na kręgosłupie :roll:
Ale to też chyba indywidualna sprawa . Każdy inaczej znosi ból .
Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 01, 2014 0:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Jejciuuu ale jesteś śliczna :D Kociaczki cudne, rozmiałczone ;p Muszałek taki Maciusiowy <3
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lis 01, 2014 1:34 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

barbarados pisze:Mnie najbardziej bolało na kręgosłupie :roll:
Ale to też chyba indywidualna sprawa . Każdy inaczej znosi ból .
Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dokładnie tak :)
Poza tym sam tatuażysta mi przyznał, że wśród jego klientów to właśnie kobiety najlepiej znoszą ból, coś w tym jest... ;)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj pisze:Jejciuuu ale jesteś śliczna :D Kociaczki cudne, rozmiałczone ;p Muszałek taki Maciusiowy <3

Eee tam, fotogeniczna ewetualnie :mrgreen:
Tak, Muszeron ma podobne umaszczenie do Maciusia [*], uwielbiam buro-szare :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Uciekam, jutro a raczej już dziś trzeba wstać wcześnie i jechać odwiedzić bliskich... ;)
Chcemy uniknąć korków....
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Sob lis 01, 2014 20:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej wieczorkową porą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziś wiadomo, dzień zadumy, tyle dobrze, że pogoda dopisała :)

Kociaste śpią, cisza i spokój, niedługo zaczną harcować ;)
Muszer dzisiaj strajkował przy jedzeniu, dopiero skusił się Granatę z kaczką wymieszaną z surową wołowninką...
Ponoć tłuszcz już mu zwisa... 8O Tak mi siostra powiedziała eh... może faktycznie jest za gruby, ale ja nie mam pojęcia jak się odchudza kota i czy w ogóle jest sens? :roll:

U mnie znowu odzywa się refluks i woreczek, więc niestety mogę zapomnieć o smażeninie na jakiś czas... :( Gotowane warzywa witam Was :mrgreen:
Tatuaż się ładnie goi, opuchlizna już zeszła... tylko swędziiiii strasznie, normalnie jakby mnie 10 komarów użarło ;)

Zdjęć nowych nie mam kociastych... no to wlepię Lucyfer, czyli moją ulubioną bajkową kocicę :ryk:
Tak wygląda Muszu mniej więcej jak w jednej misce jest suche a w drugiej zobaczy surowe mięsko :mrgreen:

Obrazek

Ps. Ogląda ktoś "Rolnik szuka żony"? :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob lis 01, 2014 20:14 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

nie jest wcale gruby i nie masz go z czego odchudzać
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lis 01, 2014 20:15 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Oglądałam dzisiaj Rolnika, ale nawet nie wiem czy to nowy odcinek czy powtórka :roll: Nie drap dziarki, domyślam się że swędzi niczym ugryzienie stada wygłodniałych komarów, ale drapać nie można i kuniec :strach:

Wygrałaś tym gifem, moje koty wyglądają bardzo podobnie gdy na horyzoncie pojawia się surowe mięzo :1luvu:

On nie jest grubby! :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 01, 2014 20:34 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:Aniu :1luvu: :1luvu: dzięki!. Jakbyś znalazła chwilkę, to pokaż proszę raz jeszcze swój tatuaż, gdzieś miałam zapisany ten rysunek, ale nie potrafię go niestety znaleźć :oops:

Proszę bardzo, mam nadzieję, że się Kasia nie pogniewa za offtop :mrgreen:
'Obrazek
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob lis 01, 2014 20:47 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

mir.ka pisze:nie jest wcale gruby i nie masz go z czego odchudzać

Też tak uważam... ale uwagi innych osób ( w tym niestety wetki) mnie skłaniają do myślenia...

kotelsonciorny pisze:Oglądałam dzisiaj Rolnika, ale nawet nie wiem czy to nowy odcinek czy powtórka :roll: Nie drap dziarki, domyślam się że swędzi niczym ugryzienie stada wygłodniałych komarów, ale drapać nie można i kuniec :strach:

Wygrałaś tym gifem, moje koty wyglądają bardzo podobnie gdy na horyzoncie pojawia się surowe mięzo :1luvu:

On nie jest grubby! :1luvu:

Dziś była powtórka z zeszłego tygodnia, jutro o 21.30 nowy odcinek :mrgreen:
Ja tam oglądam... sama się czasem zastanawiam dlaczego, ale twardo oglądam :)

Absolutnie nie drapię :) To chyba dobrze, że tak swędzi.
Jednak na noc muszę zaklejać folią, bo sobie całą maść wycieram w piżamę.

vanesia1 pisze:
aannee99 pisze:Aniu :1luvu: :1luvu: dzięki!. Jakbyś znalazła chwilkę, to pokaż proszę raz jeszcze swój tatuaż, gdzieś miałam zapisany ten rysunek, ale nie potrafię go niestety znaleźć :oops:

Proszę bardzo, mam nadzieję, że się Kasia nie pogniewa za offtop :mrgreen:
'Obrazek

A wręcz przeciwnie. U mnie wszelki spam i offtop mile widziany i dozwolony :mrgreen:
Jejku cudny ten tatuaż jest... :oops: Czcionka super i ta łapinka :1luvu:
Ten pierwszy mi się nie zagoił a ja już szukam sobie wzorków na kolejne... no masakra :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob lis 01, 2014 20:51 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch :twisted:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 01, 2014 20:55 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:Hej hej wieczorkową porą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziś wiadomo, dzień zadumy, tyle dobrze, że pogoda dopisała :)

Kociaste śpią, cisza i spokój, niedługo zaczną harcować ;)
Muszer dzisiaj strajkował przy jedzeniu, dopiero skusił się Granatę z kaczką wymieszaną z surową wołowninką...
Ponoć tłuszcz już mu zwisa... 8O Tak mi siostra powiedziała eh... może faktycznie jest za gruby, ale ja nie mam pojęcia jak się odchudza kota i czy w ogóle jest sens? :roll:

U mnie znowu odzywa się refluks i woreczek, więc niestety mogę zapomnieć o smażeninie na jakiś czas... :( Gotowane warzywa witam Was :mrgreen:
Tatuaż się ładnie goi, opuchlizna już zeszła... tylko swędziiiii strasznie, normalnie jakby mnie 10 komarów użarło ;)

Zdjęć nowych nie mam kociastych... no to wlepię Lucyfer, czyli moją ulubioną bajkową kocicę :ryk:
Tak wygląda Muszu mniej więcej jak w jednej misce jest suche a w drugiej zobaczy surowe mięsko :mrgreen:

Obrazek

Ps. Ogląda ktoś "Rolnik szuka żony"? :oops:

Teraz weź tą kocinką razy 6 i tak wygląda u mnie karmienie stada :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 01, 2014 21:00 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kotelsonciorny pisze:Ja też chcę łapinkę mieć! Myślę, że obsmaruję któremuś z moich kotów łapkę w atramencie, zrobię odcisk i ten odcisk sobie wytatuuję, a co! Miał być cytat z Mistrza i Małgorzaty. Ale czemu nie zrobić dwóch :twisted:

I to jest super pomysł :mrgreen:
Nad cytatem się jeszcze nie zastanawiałam, ale jakby miał być to pod piersią chyba albo na karku... ;)

barbarados pisze:Teraz weź tą kocinką razy 6 i tak wygląda u mnie karmienie stada :roll:

Na razie sobie mogę jedynie wyobrazić, ale znając życie też kiedyś będę miała większe stadko ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]