agusialublin pisze:Ja od wczoraj mam silne przeświadczenie że to piątekcoś mi sie w głowie pomerdało
![]()
cześć Kochane![]()
Dzisiaj jest, jak najbardziej!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ja od wczoraj mam silne przeświadczenie że to piątekcoś mi sie w głowie pomerdało
![]()
cześć Kochane![]()
anulka111 pisze:Wczorja padlam o 20, dzisiaj nie mam na to szans ,ale ochota jest-czy tylko ja jestem leniem?
anulka111 pisze::rudolf: No to do tego jestem hybryda- bo oslica do roboty także-znow mnie czeka ciezki piatek
EdytaEriss pisze:Witajcie miłośnicy kociaków![]()
Jestem nowa nie tylko na forum ale i nowa w posiadaniu zwierzaczka.[...]
Od zawsze nie lubiłam kotów.
[...]
Jeśli ktoś powiedziałby mi że pokocham koty całym sercem to umarłabym ze śmiechu.
[...]
Mam nadzieję, że to dobre miejsce na dodanie postu bo maja kotka to też szylkretka (o ile dobrze przeczytałam)
Jeśli źle wybrałam to wybaczcie
Zdjęcia pochodzą z mojej stronki na facebooku, stąd podpis. Nie wiem jak dodawać zdjęcia bezpośrednio z dysku i czy jest taka możliwość.
anulka111 pisze:Witaj na forum,w ciepły watek trafiłasPiękną masz kicię
Wspaniała szylkretka
![]()
Z kotami takjest.
Ja jestme psiara a w efekcie w trzy lata dorobilam sie trzech kotów
EdytaEriss pisze:Niestety teraz naszego kociaczka a raczej koteczkę czekają poważne zmiany. Przeprowadzka i to w miejsce gdzie kotka będę bała się wypuszczać. Przyzwyczajam ją więc do zamknięcia nie wiem czy dobrze robię?.
Nie zostawię jej w miejscu gdzie mieszkamy bo nic by z niej nie zostało. Dużo miejsca do biegania ale opieka tylko w postaci pełnej miski z jedzeniem/
Do tej pory mogła wychodzić na podwórko kiedy miała ochotę. Teraz wychodzi dwa razy dziennie i ten czas jest stopniowo ograniczany.
Mam jeszcze około dwa miesiące żeby przyzwyczaić ją do siedzenia w domku.
Myślicie że lepiej jest ją zamknąć i nie puszczać wolno czy powoli zmniejszać czas aż nie będzie go wcale na podwórkowe harce?
Kocham moje kociątko i nie chcę mu zrobić krzywdy.
Sihaja pisze:Masz chyba dobry aparat, Edyta, no, nie mówiąc o dobrym oku fotografa - zdjęcia piękne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1180 gości