PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 28, 2014 18:55 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

W czwartek Łatek sie przeprowadza do Częstochowy i tu wielkie podziękowania dla Zosik i jej znajomej , bardzo tez dziękuje AniG za transport Łatka i za transport laptopa do MamyGiny czyli Gosi , bo może jej córka będzie mogła go uruchomić :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 28, 2014 21:11 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

Justa&Zwierzaki pisze:W czwartek Łatek sie przeprowadza do Częstochowy i tu wielkie podziękowania dla Zosik i jej znajomej , bardzo tez dziękuje AniG za transport Łatka i za transport laptopa do MamyGiny czyli Gosi , bo może jej córka będzie mogła go uruchomić :ok:

:kotek: Super!!! :ok:
kicikicimiauhau

Post » Czw paź 30, 2014 14:36 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

Łatek dojechał, wszystko jest dobrze. :) Wesolutki, śmieszny jak sto diabłów. :D
Od razu po drodze wpadłyśmy do weta na przegląd, zaszczepiłyśmy, dostał odrobaka i czerwoną obróżkę od wetki w prezencie. :mrgreen:
Siedzi teraz z nami w biurze i wyrabia dniówkę do 16.
O:

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw paź 30, 2014 14:53 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

Zosik pisze:Łatek dojechał, wszystko jest dobrze. :) Wesolutki, śmieszny jak sto diabłów. :D
Od razu po drodze wpadłyśmy do weta na przegląd, zaszczepiłyśmy, dostał odrobaka i czerwoną obróżkę od wetki w prezencie. :mrgreen:
Siedzi teraz z nami w biurze i wyrabia dniówkę do 16.
O:

Obrazek Obrazek

Nie wiem jak mam dziękować , jak sie bardzo bałam ze nic sie nie znajdzie , a tu dzieki Wam czyli Tobie i Ani mamy szczęśliwy finał :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 30, 2014 14:54 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

Super :piwa: . To tylko pozostaje mieć nadzieję, że będzie tak dobrze, albo i jeszcze lepiej dalej :D . Może DS z marszu :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 30, 2014 15:10 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

Tak w zasadzie to dzięki Alienor, bo to ona napisała mi smsa o Łatku. :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw paź 30, 2014 15:13 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdziernika, potem bruk lub schron T

Zosik pisze:Tak w zasadzie to dzięki Alienor, bo to ona napisała mi smsa o Łatku. :twisted:

A to ja nie wiedziałam :oops: , i tu też chce bardzo i to bardzo podziękować ALIENOR :1luvu: :1luvu: :1luvu: , tyle osób sie zaangażowało w pomoc :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 30, 2014 19:48 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

Justyś - z tego co pamiętam już mi dziękowałaś, podobnie jak alab108, która mi przypomniała, że Zosik kiedyś szukała żywego niedużego psiaka. Dopiero jak wysłałam smsa dotarło do mnie, że to było dla tej pani co u niej PA robiłam w Dąbrowie G. i że ona już psiaka ma :oops: . Ale koniec końców wyszło chyba dobrze :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt paź 31, 2014 14:08 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

Doris relacjonuje pierwszą dobę pobytu Łatka u niej: pies wychodzi na spacer jakieś 20 - 30 razy, bo co koło kogoś się zakręci, to ludź bierze psa na dwór.
Np. wieczorem przed snem wyszedł z psem tata, o 12 w nocy wyszła Dora, pies poszedł następnie dać buziaka mamie, która udała się z sypialni do toalety na siku. Mama wyszła z psem w piżamie, jak stała.

Nie zakumał jeszcze do czego służy podwórko. Smycz - wiadomo. Ale bez smyczy, cóż czynić z tą wolnością? 8O
Zrobił mały, nieśmiały obchód, został obszczekany przez starego rezydenta, popaczał na Dorę z niemałym zdziwieniem i wrócił do domu.

Tata dzwonił dzisiaj już dwa razy opowiadać o psie, bo Doris siedzi w pracy, martwi się i na pewno chce wiedzieć, że Łatek siedzi, leży, albo obsikał mamie kwietnik.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt paź 31, 2014 15:23 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

No to zdaje się że rodzina "kupiona z butami" :D . Jak Kodamę wyadoptowałam koleżance, to najpierw było "po co Ci kot" a po pierwszej wizycie u jej rodziców z kotem doszło do uprowadzenia "bo on będzie za mną tęsknił/bo Ty nie masz czasu dla niego, lepiej zostaw go z nami". Teraz tatuś wstaje wypuścić kocika na siku do ogródka o 4ej rano i idzie z powrotem spać (emeryt) dopiero jak synuś wróci i zje :mrgreen: .

Alienor

Post » Pt paź 31, 2014 16:35 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

Zosik pisze:Doris relacjonuje pierwszą dobę pobytu Łatka u niej: pies wychodzi na spacer jakieś 20 - 30 razy, bo co koło kogoś się zakręci, to ludź bierze psa na dwór.
Np. wieczorem przed snem wyszedł z psem tata, o 12 w nocy wyszła Dora, pies poszedł następnie dać buziaka mamie, która udała się z sypialni do toalety na siku. Mama wyszła z psem w piżamie, jak stała.

Nie zakumał jeszcze do czego służy podwórko. Smycz - wiadomo. Ale bez smyczy, cóż czynić z tą wolnością? 8O
Zrobił mały, nieśmiały obchód, został obszczekany przez starego rezydenta, popaczał na Dorę z niemałym zdziwieniem i wrócił do domu.

Tata dzwonił dzisiaj już dwa razy opowiadać o psie, bo Doris siedzi w pracy, martwi się i na pewno chce wiedzieć, że Łatek siedzi, leży, albo obsikał mamie kwietnik.

Lepiej chyba trafić nie mógł :1luvu: , jak ja mam Wam dziękować :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 01, 2014 21:44 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

A cóż tu dziękować...
Złożyło się kilka okoliczności, dzięki którym Łatek ma dom (może nawet stały? - taki jest niecny plan).
Uratowałaś mu tyłek. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto lis 04, 2014 16:45 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

Zosik pisze:A cóż tu dziękować...
Złożyło się kilka okoliczności, dzięki którym Łatek ma dom (może nawet stały? - taki jest niecny plan).
Uratowałaś mu tyłek. :)

Tak naprawdę to ja tylko o nim tu napisałam, a byłam tak przerażona że nie da sie go uratować , jak to mówią w grupie siła i aby było więcej takich akcji :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 04, 2014 18:24 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

Wystarczył łańcuszek dobrych serc :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żeby tak częściej się udało :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lis 14, 2014 10:01 Re: PIES MA CZAS DO 31 pazdz. a teraz juz w dt :):):)

Wieści niosę takie, że Łatek zostaje u Doris na stałe. :201457
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]