Moderator: Estraven
casica pisze:Właśnie ostatnio prosiłam, żeby nie wrzucali mi puszek luzemBo po pierwsze same puszki się gniotą, a po drugie czasem uszkadzaja worek z piaskiem. Okazuje się, że reklamacje tylko do 14 dni po zamówieniu
Ale pannica (ponoć) odnotowała w uwagach.
Jak tylko wyprawię Justyna po zakupy (w tym 15 kg wołowiny, żeby zabezpieczyć byt koteczków pod naszą nieobecność) to otworzę paczki.
Mam tym razem kłopot z opieką nad kotami, nie wiem jak to będzie
Birfanka pisze:Nie daja poduszek powietrznych?!![]()
U mnie zawsze daja, choc i tak puszki czasem przychodzily pogniecione(ale ja rzadko puszki zamawiam).
Birfanka pisze:Wspolczuje wypadku tesciowej. Biedny Justyn, wyobrazam sobie, jaki wstrzas musial przezyc po wejsciu
felin pisze:U mnie tym razem nie dali żadnych - kiedy indziej tkają czy trzeba czy nie![]()
Jak się Wam podoba (cytacik z tłumaczonego właśnie artykułu): "Występowanie opryszczki wargowej w zależności od wieka i pici"
casica pisze:Kupiłam też pastę witaminową z tauryną, dwaj panowie D żrą na "wyprzódki", aż się uszyska trzęsą, a dziewczynki nie i nie, za nic
casica pisze:felin pisze:U mnie tym razem nie dali żadnych - kiedy indziej tkają czy trzeba czy nie![]()
Jak się Wam podoba (cytacik z tłumaczonego właśnie artykułu): "Występowanie opryszczki wargowej w zależności od wieka i pici"
![]()
Trzeba dbać o higienę pici bo jak nie to opryszczka murowana
felin pisze:casica pisze:felin pisze:U mnie tym razem nie dali żadnych - kiedy indziej tkają czy trzeba czy nie![]()
![]()
Trzeba dbać o higienę pici bo jak nie to opryszczka murowana
No właśnie nie do końca to od higieny zależy, bo faceci znaczniej rzadziej łapią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 569 gości