mój mail iwa-35@tlen.pl
Iwona
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kubiwonka pisze:No i czekam na te anonse co to je miałam umieszczać w necie..zapomniałyście o mnie ???![]()
akne pisze:kubiwonka pisze:No i czekam na te anonse co to je miałam umieszczać w necie..zapomniałyście o mnie ???![]()
Nie zapomniałyśmy
Ogarniam to organizacyjnie - zrobiłam listę polecanych serwisów (tu jest cały wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=6749858#p6749858 - z niego na bazie konsultacji z doświadczonymi DT zrobiłam listę kilkunastu najbardziej efektywnych serwisów, zbieram zdjęcia i opisy, odezwę się do Ciebie z konkretnym planem/procedurą i danymi.
Ania pisze:Dziewczyny widziałam że nie działa aktualizacja kwarantanny dlatego wklejam info. o zaginionej kotce. Gdybyście ją widziały będę wdzięczna za info.8 PAŹDZIERNIKA W GODZINACH WIECZORNYCH NA OSIEDLU „BRZEZINY” (okolice Głębockiej) ZAGINĘŁA KOTKA.
MA CHARAKTERYSTYCZNE SZYNSZYLOWATE UMASZCZENIE CHOCIAŻ NA PIERWSZY RZUT WYGLĄDA JAK ZWYKŁY CZARNY KOT. JEST PŁOCHLIWA I PRZESTRASZONA WIĘC NAJPRAWDOPODOBNIEJ BĘDZIE SIĘ BAŁA PODEJŚĆ DO CZŁOWIEKA.
GDYBY KTOŚ JĄ ZOBACZYŁ LUB USŁYSZAŁ MIAŁCZĄCEGO KOTA BARDZO PROSIMY O KONTAKT.
tel: 505- 07- 34- 34
Ania pisze:Znalazła się!!! Kotka już od soboty 25.10 w domu!
Post » poniedziałek, 27 października 2014, 16:51 Re: PALUCH 11! MRAU. Dużo kotów, dużo potrzeb!
Hejka. Odbieram jutro kolejną porcję gazet z biblioteki. Pamiętajcie, że u mnie w piwnicy jest już sterta, która się powiększy i jeśli są potrzebne to dawajcie znać i albo ktoś po nie wpadnie zmotoryzowany po drodze, albo ja się z kimś dogadam i dowiozę. A teraz prośba ..może ktoś przesłać na mojego maila zdjęcia jakieś fajne ?? oczywiście kotów nie swojedopisze na nich Paluszki dziękują za lekturę
wrzucę w antyramy i zaniosę. Myślę, że to będzie dla bibliotekarek miły gest. Tym bardziej , że planuję jak już komuś opowiadałam ponegocjować z nimi za jakiś czas wystawienie puszki na datki . A może więcej bibliotek się zgodzi ???? No i czekam na te anonse co to je miałam umieszczać w necie..zapomniałyście o mnie ???
mój mail iwa-35@tlen.pl
Iwona
Revontulet pisze:Katja_88, super, że adoptowałaś Paluszka. Dziękujemy za informację
.
Jaki żwirek kupujesz? Kotom najłatwiej jest się nauczyć korzystać ze żwirku bentonitowego. Polecam Benka compact: bezzapachowy, albo o zapachu piasku (w żółtym opakowaniu).
To jest maluszek więc może nie pamiętać, gdzie jest kuweta, nie zdążyć do niej pobiec, itp. Jak to dzieci mają w zwyczaju. Postaw kuwetę w pobliżu łóżka lub (chwilowo) na łóżku.
Jeśli zesiusia się w niewłaściwym miejscu, to zetrzyj mocz papierowym ręcznikiem, włóż go do kuwety. I również kota delikatnie włóż do kuwety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości