Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Ja się boję. Sobie samej boję się wybierać ludzi, a co dopiero obcym kotom.
A dziś w ogóle jestem w stresie. Dziś rano przeprowadziłam dziewczynki i teraz siedzę i myślę, jak się odnajdą. Niestety, te nie są z gatunku "O, to teraz tutaj mieszkam? To proszę tam postawić mój bagaż, a ja się rozejrzę..."
W każdym razie zostawiłam srebrną pod szafą, a dymną gdzieś zakamuflowaną (bo przeniosła się spod szafy na z góry upatrzone pozycje) i się martwię, czy łaskawie trafią do kuwety, kiedy wyjdą, tam tyle zakamarków itd.
Agneska pisze:Chcesz mój kuchenny czujnik? Nie po gotujesz za dlugo.
Arcana pisze:Uff, bedzie dobrze, ale kciuki dalej trzymam.
Ja oglaszam glownie wiejskie kotki na podstawie zdjec. Wiejskie kotki są z reguly oswojone i bezstresowe, bo ich matki sa oswojone, to nie są ostrozne piwniczne koteczki z miasta. A maluchy muszą sobie radzic, nie są malymi dzikusami, tylko bezstresowymi slodziakami.
To ogloszenie rudasa, codziennie ktos tam dzwoni, ale zwykle mlodzi ludzie w wynajetych mieszkaniach...Czekam na cos bardziej stabilnego.
http://olx.pl/oferta/2-miesieczny-malen ... 766aX.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości