Sihaja pisze:A to mała łobuziara
Chyba chce chodzić z Dużą do pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:A to mała łobuziara
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Tylko dlaczego tak się zaczerwienił?
Lampa
Wymienić ją na nowszy model!
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Tylko dlaczego tak się zaczerwienił?
Lampa
To nowy telefon jest. NIe wiem, czego tak czerwonoMoże odbija się od pokrowca ?
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Tylko dlaczego tak się zaczerwienił?
Lampa
To nowy telefon jest. NIe wiem, czego tak czerwonoMoże odbija się od pokrowca ?
Rozumiem, że nowy w sensie nowo zakupiony... A odbijanie się od pokrowca jest możliwe
Sihaja pisze:A to tak już będzie raz na jakiś czas... Moje też się potrafią nieźle ganiać i zapasy sobie robią, czasem sierść lata kępkami, ale to tylko zabawa - potem śpią wtulone w siebie
MaryLux pisze:Miauczór
annette88 pisze:Sihaja pisze:A to tak już będzie raz na jakiś czas... Moje też się potrafią nieźle ganiać i zapasy sobie robią, czasem sierść lata kępkami, ale to tylko zabawa - potem śpią wtulone w siebie
Hej
Sierść u nas na szczęście nie lataZ wtulaniem się to bywa średnio, bo Mela szybko ucieka. Chociaż ostatnio zauważyłam, że chciała pomóc małej umyć kuperek
![]()
Tak poza tym to u nas wszystko dobrze, koty zdrowe (tfu, tfu!). Choć z Malwinki mały nieśmiałek to coraz częściej udaje mi się ją bez ucieczki podnieść z ziemi i wyściskać. W tym tygodniu czeka nas wizyta u weta pod kątem sterylizacji. Mała jest bardzo ruchliwa, troszkę się obawiam, jak sobie poradzimy z opieką po zabiegu.
Generalnie troszkę mnie znowu zdominowały sprawy ślubne, upolowałam bowiem kieckę
MaryLux pisze:annette88 pisze:Sihaja pisze:A to tak już będzie raz na jakiś czas... Moje też się potrafią nieźle ganiać i zapasy sobie robią, czasem sierść lata kępkami, ale to tylko zabawa - potem śpią wtulone w siebie
Hej
Sierść u nas na szczęście nie lataZ wtulaniem się to bywa średnio, bo Mela szybko ucieka. Chociaż ostatnio zauważyłam, że chciała pomóc małej umyć kuperek
![]()
Tak poza tym to u nas wszystko dobrze, koty zdrowe (tfu, tfu!). Choć z Malwinki mały nieśmiałek to coraz częściej udaje mi się ją bez ucieczki podnieść z ziemi i wyściskać. W tym tygodniu czeka nas wizyta u weta pod kątem sterylizacji. Mała jest bardzo ruchliwa, troszkę się obawiam, jak sobie poradzimy z opieką po zabiegu.
Generalnie troszkę mnie znowu zdominowały sprawy ślubne, upolowałam bowiem kieckę
Podobasz się TŻtowi w tej kiecce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 186 gości