Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:Koteczka w autobusie bardzo bała się ludzi,uderzała noskiem o prętyuspokajałam jak mogłam biedulkę...do lecznicy mam około siedem przystanków,więc niestety kawałek...ale cóż poradzę...muszę liczyć tylko na siebie
![]()
za osiem dni łapię następną dziewczynkę...
kicikicimiauhau pisze:Następnym razem kupię poprzerastane tłuszczem...wtedy takie akurat było...
vanesia1 pisze:Hej heeejznalazłam taką aukcję, może się przyda
http://allegro.pl/legowisko-dla-malego- ... 32351.html
Rilla07 pisze:Witamy w słoneczny dzionek![]()
![]()
![]()
Trzymam kciuki za koteczki, Beatko na prawdę podziwiam za zaangażowanie![]()
![]()
![]()
Miłego dnia i miziaki dla zwierzaków![]()
![]()
Lifter pisze:kicikicimiauhau pisze:Następnym razem kupię poprzerastane tłuszczem...wtedy takie akurat było...
NO spoko, raz to nie problem, byle nie stale. Moj chetnie wcina gulaszowe. Czasem - raz w tygodniu? - kawalek (ze 3 dkg) watroby, u nas tania jest indycza, albo serca, tam jest duzo witamin dobrych dla kotow, nawet za duzo, wiec trzeba uwazac, zeby ktorys za duzo teraz naraz nie zjadl
Lifter pisze:Teoretycznie powinno sie raz, ale mysle ze bezdomniakom to nie szkodzi skoro maja sie dobrze. Czasem mozesz dla odmiany kupowac serca.
lidka02 pisze:To potrzymam za Białą, da radę już tyle wysterylizowałam , niektóre były przerażone .Ale wszystko dobrze sie skończyło
kicikicimiauhau pisze:Lifter pisze:Teoretycznie powinno sie raz, ale mysle ze bezdomniakom to nie szkodzi skoro maja sie dobrze. Czasem mozesz dla odmiany kupowac serca.
Kupuję też żołądki drobiowe suroweWątróbkę wieprzową gotowaną czasami, kości mięsne gotuję i obieram, a mięsko mieszam z ryżem... Kurczaki, porcje rosolowe
Białasia będzie jutro rano sterylizowanaMam nadzieję, że nie jest wystraszona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 158 gości