W większości wypadków rzeczy są uszyte z używanych materiałów, wszystkie jednak są czyste, nadają się do użytku, niektóre są nowe, albo uszyte z nowych materiałów.Mam za dużo kotów, wiem jak szybko brudzą posłanka, staram się więc tak szyć, aby legowiska miały wyciągane materacyki, ułatwia to bardzo życie.
Bazarek potrwa do niedzieli do godz.15.00
Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Piękna, ogromna, mięciutka pufa uszyta przez p.Izę.Wierzch z baranka, bardzo miękkiego, miłego, boki i spód z aksamitu w kolorze zielonym, taki bardzo ciemny groszek ( konserwowy?).Nie śmiejcie się, ale mój aparat robi tak fatalne zdjęcia, że muszę "opowiadać" kolory

Cena wywoławcza 30 zł.

Licytuje alessandra za 33,33 zł..Dziękuję

2.Dwa parapetniki uszyte z tych samych materiałów co pufa, w środku materacyki z gąbki obszyte zielonym materiałem.Wymiary 52 x 26 cm.
Cena wywoławcza każdego 14 zł.

Licytuje (oba) alessandra za wywoławczą.Dziękuję

3.Dość długi i wąski parapetnik, uszyty z baranka i aksamitu jak pufa i powyższe dwa parapetniki.W środku materacyk z gąbki obszytej kolorowym materiałem.Wymiary 60 x 25 cm.
Cena wywoławcza 14 zł.

Licytuje zuzia96 za wywoławczą.Dziękuję

4.Parapetnik/legowisko z polaru w kolorze kawy z mlekiem z aplikacją z kotem i ozdobiony taśmą pasmanteryjną.Polar z tych grubych, mięsistych.W środku materacyk.
Wymiary 53 x 27 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje Wasylisa za wywoławczą.Dziękuję

5.Posłanko z beżowego polaru, dobrego gatunkowo, ozdobione bawełnianą koronką.Kokardkę można odpruć bez problemu.W środku materacyk.Wymiary 50 x 27 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

6.Posłanko z polaru w kolorze ecru z aplikacją z kotem.W środku materacyk, jakie bardzo lubię i na nie "poluję".Jest to wełna obszyta trykotem.Miękkie to bardzo i cieplutkie, naturalne, moje koty takie właśnie mają.Wymiary 55 x 32 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

7.Dwa posłanka/parapetniki z pięknego, nowego polaru.Nic nie ważą, słowo! Kolory to różne odcienie brązu i beżu.W środku miękkie materacyki, zostawiłam sznureczki.Wymiary 68 x 28 cm.
Cena wywoławcza każdego 16 zł.

Licytuje (oba) alessandra za wywoławczą.Dziękuję

8.Też panterka, ale w kolorze szarym, z pięknego polaru o jedwabistym połysku.Zabawka z dzwoneczkiem 9 dźwięk denerwujący, można odczepić) gratis.Parapetnik szyty na zakładkę, w środku materacyk.Wymiary 63 x 23 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

9.Parapetnik z polaru w ciapki, czarno-biały, w środku materacyk.Wymiary 64 x 23 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

10.Dwa parapetniki, materacyk do transporterka i kocyk w krowi wzór

Cena wywoławcza kocyka 10 zł, pozostałe rzeczy 6 zł każda.

Licytuje aleusha ( wszystko) za wywoławczą.Dziękuję

11.Trzy rzeczy uszyte z polaru w czarno-białą kratkę.Fajne, polar z tych cieńszych.Malutki kocyk o wymiarach 76 x 60 cm, parapetnik 64 x 30 cm i posłanko do transporterka 40 x 35 cm.W środku posłanek materacyki z wełny.
Cena wywoławcza każdej rzeczy 6 zł.

Licytuje aleusha( wszystko) za wywoławczą.Dziękuję

12.Kolorystyka jak wyżej, czyli czerń i biel.Bardzo fajne posłanka-woreczki z bawełnianego, pikowanego materiału.Zawiązywane są na troczki, są miękkie, ale do środka można włożyć cokolwiek, podkład, ręcznik, czy ceratkę, w podróży może się przydać.Wymiary 62 x 29 cm.

13.Dwie identyczne poduchy z materiału pt.pościelowy welur.Zapinane na zamek, w środku dość grube poduchy.Wymiary 62 x 40 cm.
Cena wywoławcza każdej poduchy 12 zł.

14.Bardzo duże, ale cieniutkie posłanka z pościelowego weluru w kolorze perłowym, cieniowane.Pomyślałam sobie, że mogą się przydać na kanapę, fotel..itd.Mają w środku cieniutkie materacyki, zapinane są na zamek.Wymiary 80 x 40 cm.

15.Bardzo gruby parapetnik ( 4 cm) o wymiarach 60 x 28 cm.Dwa koty dolabry mieszczą się ponoć na jednym

Cena wywoławcza 20 zł.

16.Bardzo ładny, ale mało fotogeniczny parapetnik z ciemnoszarego, grubego polaru z aplikacją z kotem.W środku puchaty materacyk w paski, może być do transporterka, czyli takie dwa w jednym.Wymiary 60 x 28 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

17.Bardzo niepraktyczny parapetnik z polaru w kolorze grafitowym z aplikacją z białego filcu.Wymiary 56 x 23 cm, materacyk w środku.
Cena wywoławcza 12 zł.

18.Komplecik z polaru w kotki w kolorze jasnobłękitnym.Materiał używany i to trochę widać, ale czyściutki i bardzo miły.Parapetnik o wymiarach 49 x 28 cm ma w srodku materacyk w paseczki, posłanko do transporterka ma zaszyty materacyk, wymiary 41 x 31 cm.
Cena wywoławcza kompletu 15 zł.

19.Miałam mało materiału i wyszły mi dwie malutkie rzeczy, ale w pięknym kolorze z bardzo mięsistego polaru.Wymiary to 43 x 26 cm i 47 x 20 cm, może akurat komuś takie małe coś się przyda.W środku podusia i materacyk.
Cena wywoławcza obu rzeczy 12 zł.

20.Różowy komplecik przy szyciu którego obiecywałam sobie, że nigdy więcej nie będę szyła mikrofazy

Cena wywoławcza kompletu 15 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

21.Bardzo ładna, chociaż niewielka poducha tkana w kwiatowy wzór.Zapinana na zamek, a poduszka z gąbki sprawia, że jest równa jak stół.
Cena wywoławcza 10 zł.

22.Kołderka-rożek niemowlęcy, na pewno komuś się przyda, tak sądzę.Bardzo kolorowa, mięciutka, wymiary 70 x 67 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

23.Nowa, ale ją uprałam kołderka w piękny wzór.Duża, dość sztywna i nieprawdopodobnie leciutka, chociaż gruba.Spodniej strony nie wolno prasować! Wymiary 85 x 80 cm.Chyba bardziej dla pieska, mogę uszyć na nią poszewkę.
Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

24.Mały kocyk niemowlęcy z frędzelkami, używany, ale bez plam i uszkodzeń.Wymiary 90 x 68 cm.
Cena wywoławcza 8 zł.

25.Uroczy kocyk jak sweterek, z akrylu z aplikacjami.Używany, ale nie zniszczony.Kolor taki blado morelowy.Nie miałabym obiekcji jeśli chodziłoby o kocyk dla dziecka, naprawdę.Wymiary 96 x 60 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Atta za wywoławczą.Dziękuję

26.Kocyk Disney`a a Kubusiem Puchatkiem.Używany, polarowy, ale nie zniszczony.Wymiary 96 x 74 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

27.Bardzo ładny, puchaty kocyk, chyba z akrylu.Wzorki to motylki i kwiatuszki, ale na zdjęciach nie bardzo to widać.Leciutki, o wymiarach 90 x 76 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Yoanne za wywoławczą.Dziękuję

28.Takie coś do powieszenia nad łóżeczkiem dziecka.Z welurku, balonik na sznureczku.zastosowanie prezentuje Toluś

Cena wywoławcza 12 zł.

29.Nie posłanko, ale z kotami.Bardzo fajna , bawełniana torba na zakupy, szyta jak pudełko, z podszewką.Wymiary 37 x 27 cm, uszy ( chyba ucha?) 54 cm, szer.4cm.Kolory piękne, mój aparat znów się nie spisał

Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje Atta za 15 zł.Dziękuję

30.Torba na zakupy, nie wiem, co to za rodzaj materiału, jakiś plastik? Nowa, z metką, wymiary 45 x 38 cm.Ma dwie pary uszu, można nosić w ręce lub na ramieniu.Zapinana na rzep.Wygodna na zakupy.
Cena wywoławcza 12 zł.

Zapraszam.