Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:111janina pisze:Nie chcialam "zniknac" tak, bez pozegnania.
Zostalam skutecznie zniechecona do tego forum przez moderatorow tego watku.
Ktos, nie powiem kto, uzmyslowil mi o co chodzi (dostalam dwa ostrzezenia na pw wyslane przez mod. , nie wiedzialam o co chodzi).
Dziekuje za mile chwile ale niestety...coz...
"Kot by sie usmial".
Trzymajcie sie,
Joanna.
Co to znaczy? Moderator do Ciebie napisał żebyś nie udzielała się na wątku kici? za to dal Ci dwa ostrzeżenia?
Co się tu zaczyna dziać? Za co dostałaś te ostrzeżenia? Nie odchodz wyjaśnij o co chodzi.
Napisz mi na maila o co chodzi????? Za co te ostrzeżenia?
Lifter pisze:Wszystko prawda ale majac do wyboru "calkowity zakaz balkonowania" albo "balkonowanie z opiekunka" to jednak w tym momencie druga opcja jest lepsza. A ze to drugie pietro to szansa na to, ze - jesli nastapi - jakis koci wypadek zakonczy sie tragicznie jest duzo mniejsza niz gdyby to bylo np. V pietro, wiec finalnie bym jednak zaryzykowal wypuszczenie hordy na balkon.
Oczywiscie jakby sie udalo go zabezpieczyc siatka, to tym lepiej.
Lifter pisze:Drugie pietro czyli nie za wysoko, wiec "w razie czego" kot ma spore szanse by przezyc jesli wyskoczy za balkon (moja kicia - gdy bylem malym dzieckiem - przezyla upadek z IV pietra; w sumie nie liczac zwichnietej lapki to nic jej nie bylo. Wiec, mysle, mozesz bez wiekszego strachu koty na balkon wpuszczac. A zobaczysz jak sie beda wygrzewac na sloneczku, szczesliwe. No ale to na wiosne dopiero, jakby co.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 169 gości