MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 16, 2014 20:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Jest Janinko taka karma z royala young male typowa dla kastratów i bardzo smakowita.. Spróbuj...
Jak nie ma problemów z pęcherzem to nie ma potrzeby dawać urinary bo to karma lecznicza...Puszek jest po operacji i musi ją jeść na stałe niestety jest kosztowna,ale nie ma wyjścia...
Staruszkowi Guciowi baaardzo pomogła rc fibre super robi kupę...teraz musi ją jeść cały czas...kupuję mu te małe paczki...
kicikicimiauhau

Post » Czw paź 16, 2014 20:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Z ryba bym uwazala, ma duzo fosforu, a to nie wplywa dobrze na nerki.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 16, 2014 20:31 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

meg11 pisze:Dawałabym raczej Sterilised. Urynary to przy problemach z piaskiem. Zdjęcia jako avatar nie widzę :mrgreen:

- jasne, racja, Sterilized tez dostawal.
Czy ktos widzi zdjecie jako moj avatar?
czy tylko ja go widze

Erin pisze:Z ryba bym uwazala, ma duzo fosforu, a to nie wplywa dobrze na nerki.

- juz biore to pod uwage, drugi raz zwrocono mi na to uwage, dzieki
ale on tak uwielbia rybe.

Kici napisala;
"Jest Janinko taka karma z royala young ..."

- ale Okruch to juz nie "Young"?
ma ponad 5 lat.
Ostatnio edytowano Czw paź 16, 2014 21:16 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Połączyłam posty
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Czw paź 16, 2014 20:41 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

111janina pisze:
Erin pisze:Z ryba bym uwazala, ma duzo fosforu, a to nie wplywa dobrze na nerki.

- juz biore to pod uwage, drugi raz zwrocono mi na to uwage, dzieki
ale on tak uwielbia rybe...

Od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale wszystko z umiarem.
Moje tez szaleja za ryba, ale daje rzadko.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 16, 2014 20:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

RC Sterilised jest bardzo smaczna, Muszu ją jadł kiedyś chętniej niż Sanabelle.
Jednak prawda jest taka, że jeśli ciachnięty kot ma dobre wyniki badań i nie tyje to może spokojnie jeść prawie każdy rodzaj karmy.
Moje wcinają ToTW, Urinary od niedawna je Teemo, bo ma jeszcze nieprawidłowe ph moczu.

Rybkę można dawać jak najbardziej co jakiś czas :) Tak samo jak wątróbkę ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw paź 16, 2014 20:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

kicikicimiauhau pisze:Staruszkowi Guciowi baaardzo pomogła rc fibre super robi kupę...teraz musi ją jeść cały czas...kupuję mu te małe paczki...

RC fibre mogę załatwić za 80zł 4 kg.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw paź 16, 2014 20:50 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

111janina pisze:meg11 napisala;

czy tylko ja go widze

Jak wejdę w Twój profil-wtedy się wyświetla. Chyba masz coś żle w ustawieniach profilu. Napisz do jakiegoś moda o wyjaśnienie problemu.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw paź 16, 2014 21:23 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

meg11 pisze:

czy tylko ja go widze

Jak wejdę w Twój profil-wtedy się wyświetla. Chyba masz coś żle w ustawieniach profilu. Napisz do jakiegoś moda o wyjaśnienie problemu.

Ja widzę awatar pod nickiem :) Koteł w okularach ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Czw paź 16, 2014 21:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Meg11 dziękuję :1luvu:
staruszek Gucio już bez tej karmy ani rusz,ma straszne problemy,biedny musi ją mieć...Meg, proszę wyślij mi numer konta,jutro wpłacę po karmieniu bezdomniaczków, wieczorem na poczcie...
Bardzo Ci dziękuję <3
kicikicimiauhau

Post » Czw paź 16, 2014 21:46 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Rilla07, doszly do Ciebie foty ktore wyslalam?
Sory, ze jestem taka nudzaca
wiem, ze to "nic" ale strasznie wkurzajace dla mnie,
ze jestem taka nieporadna
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Czw paź 16, 2014 21:54 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Rilla07 pisze:
meg11 pisze:

czy tylko ja go widze

Ja widzę awatar pod nickiem :) Koteł w okularach ;)

Jeśli ktoś ma stary styl forum to nie widzi awatarów pod nickiem. :oops:

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Czw paź 16, 2014 22:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Janinko, widzę Okruszka w Twoim avatarze... Piękny krówek, do twarzy mu w okularach <3 Ma taki sympatyczny pyszczek...
kicikicimiauhau

Post » Czw paź 16, 2014 22:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

111janina pisze:Rilla07, doszly do Ciebie foty ktore wyslalam?
Sory, ze jestem taka nudzaca
wiem, ze to "nic" ale strasznie wkurzajace dla mnie,
ze jestem taka nieporadna

Na razie nic nie mam na mailu :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 17, 2014 14:48 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Obrazek Obrazek
Laluś pod kocykiem od cioci Rilli :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Walka ze Stasiem ;-)
Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt paź 17, 2014 15:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Wyznania żebraczki. Nieustannie smutno

Lalus i ten zdumiony okrogloglowy "krowiak" na oknie rzadza.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

[poprzednia][następna]