kciuki trzymajcie

a monmar proszona o pięęęękną relację

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
monmar pisze:Ruru melduję wykonanie zadania. Niestety nie obyło się bez łez. Spotkanie z dzieckiem które musi oddać swojego kotka było dla mnie traumatyczne ale wiedziałam że kot jedzie do dobrego domu. Myślę że można to było zrobić inaczej...bez dzieci ale Państwo bardzo chcieli się go pozbyć i chyba nie pomyśleli w tej całej sytuacji o córce a ja taką sytuację po prostu zastałam. Nie będę oceniać poziomu odpowiedzialności tych ludzi...
Teraz ta lepsza część. Kot cudowny i proludzki. Pojechałyśmy po niego z córką Pani Maji a Pani Maja zakochana od pierwszego wejrzenia. Dawno nie widziałam tak szczęśliwej osoby![]()
ruru pisze:Dziękuję Monika![]()
![]()
Cieszę się, że Gwiazdor już bezpieczny i sprawił tyle radości![]()
![]()
![]()
tylko....strasznie mi żal dziewczynki....wyobrażam sobie co musi przeżywać![]()
Alienor pisze:Super że się tak udało kotu, że i dom szybko i łatwo się z nim oswaja![]()
.
Tylko dziewczynki szkoda.
ewa_mrau pisze:do wszystkich plaskatocholików!
- po pierwsze primo Pers większy (to dla tych co nie mają pod ręką mikroskopu)
- po drugie primo to nie Pers tyko PółPers
- po trzecie primo PółPers ma na imię Maciuś (a jakże inaczej mógłby mieć na imię PółPers Maciuś, jak nie Maciuś!)
- po czwarte primo PółPers Maciuś ma 12 lat, jest więc Starszym PółPersem Maciusiem
- po piąte primo Starszy PółPers Maciuś jest kastratem
- po szóste primo Starszy PółPers Maciuś musi jeść karmę RC Urinary
- po ósme primo Starszy PółPers Maciuś ma skłonności do zaparć
---------------------------
kotkins pisze:Jak by Ci to powiedzieć...niebieski, jeśli nie jest śmiertelnie chory (wyniki badań będą jutro) ma tzw."widoki"...
Dwa beżowe niestety na razie nie mają nic.
Maćka żal mi szczególnie, zresztą...żal każdego...
To są przyszłe Antosie, Amelki i Leosie.
Ludzie...kochajcie persy! One nie przeżyją w schronisku.
Są subtelnymi dziwakami i potrzebują człowieka jak nikt inny.
Bierzcie persy!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości