♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 12, 2014 18:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Obrazek
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie paź 12, 2014 18:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Cholera niedobrze :-(. Nauczyciel powinien być taki, żeby zarazić pasją :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie paź 12, 2014 18:30 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

jeżu pigmejski 50 km :strach: ja nie wiem ile straciłam ale zaraz uzupełnię szampanem, o! pan mnie zapytał czy mam osiemnaście lat, ach ta odmładzająca moc baletu :mrgreen:

Miranduś, jak w danym tygodniu kończę przed 17 to mogę iść cztery razy, dwa do mimozy, raz do szefowej na rozciagajaco techniczne zajecia otwarte dla wszystkich i raz na niedzielną grupę do tej co goni.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie paź 12, 2014 18:30 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:Cholera niedobrze :-(. Nauczyciel powinien być taki, żeby zarazić pasją :roll:

I oto dlaczego nie jestem humanistką - moje nauczycielki polskiego i historii były idiotkami :mrgreen:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Nie paź 12, 2014 18:38 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Też się zapiszę jak przyjadę. A po roku jak moje ciało przypomni sobie o co chodzi, wygryzę mimozę :mrgreen:
Monia, moje też rozumem nie grzeszyły, ale nie dałam się. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Nie paź 12, 2014 18:43 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:Też się zapiszę jak przyjadę. A po roku jak moje ciało przypomni sobie o co chodzi, wygryzę mimozę :mrgreen:

Ty to raczej do zaawansowanej grupy ;)

magdar77 pisze:Monia, moje też rozumem nie grzeszyły, ale nie dałam się. :mrgreen:

takoż i ja :mrgreen:

dobra, wstawiam pralkę i ruszam prasować.

Nuri właśnie zjada Melisiowego barfa. Jemu nie zaszkodzi parę kawałków mięska więcej, ona niezainteresowana...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie paź 12, 2014 18:45 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:Też się zapiszę jak przyjadę. A po roku jak moje ciało przypomni sobie o co chodzi, wygryzę mimozę :mrgreen:
Monia, moje też rozumem nie grzeszyły, ale nie dałam się. :mrgreen:

Nie nie wiem, może jakieś tradycyjne rodzinne :mrgreen: Ja tak jakoś zawsze po linii matematycznej szłam, a moje wypracowania w ostatniej klasie ogólniaka zajmowały maksimum półtorej strony papieru podaniowego. Więcej nie byłam w stanie z siebie wycisnąć :mrgreen:

Monika_Wolska

Post » Nie paź 12, 2014 18:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:jeżu pigmejski 50 km :strach: ja nie wiem ile straciłam ale zaraz uzupełnię szampanem, o! pan mnie zapytał czy mam osiemnaście lat, ach ta odmładzająca moc baletu :mrgreen:

Miranduś, jak w danym tygodniu kończę przed 17 to mogę iść cztery razy, dwa do mimozy, raz do szefowej na rozciagajaco techniczne zajecia otwarte dla wszystkich i raz na niedzielną grupę do tej co goni.

Czyli będziesz opijała "odmładzającą moc baletu" :mrgreen: Co do roweru - to kocham na nim jeździć, jakby lepiej płaci to mogłabym być kurierem rowerowym :D

Monika_Wolska

Post » Nie paź 12, 2014 18:51 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

ja nie potrafię jeździć na rowerze, nigdy się nie nauczyłam... i wcale nie chcę :mrgreen:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie paź 12, 2014 18:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Monika_Wolska pisze:
MamaMeli pisze:jeżu pigmejski 50 km :strach: ja nie wiem ile straciłam ale zaraz uzupełnię szampanem, o! pan mnie zapytał czy mam osiemnaście lat, ach ta odmładzająca moc baletu :mrgreen:

Czyli będziesz opijała "odmładzającą moc baletu" :mrgreen: Co do roweru - to kocham na nim jeździć, jakby lepiej płaci to mogłabym być kurierem rowerowym :D

będę sobie umilać randkę z deską do prasowania...

jakoś moje nogi nie chcą wstać po tym balecie...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie paź 12, 2014 18:56 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

No na pewno do początkujacej nie pójdę. ;-)
Jestem o krok przed Tobą, bo moja już pierze :-).
Jeżu jak mnie się nie chce prasować :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Nie paź 12, 2014 18:57 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:ja nie potrafię jeździć na rowerze, nigdy się nie nauczyłam... i wcale nie chcę :mrgreen:

Mój ojciec podobno też wątpił się kiedykolwiek nauczę :mrgreen: Ale jakoś się udało. Z 10 lat temu kupiłam sobie mój osobisty i przeze mnie wybrany :mrgreen: rower bo była to jedyna szansa na uprawianie sportu - pracowałam w szaleńczych godzinach, ale za to tylko 5 km od domu i tak zaczęłam jeździć. To nic, że po jakimś tygodniu wygrzmociłam się tak że miałam odprysk w kolanie - jakieś 3 miesiące dochodzenia do siebie i chęci do pedałowania wróciły :mrgreen:

Monika_Wolska

Post » Nie paź 12, 2014 18:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Kurczaczki, kobity, przypomniałyście mi, że miałam przeprać strój na trening!
Nie miałabym jutro w czym ćwiczyć! :strach:
Lecę!!!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie paź 12, 2014 18:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Ja potrafię, ale że nie mam to jeżdżę przy okazji, których wiele nie mam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]