Moderator: Estraven

ja nie wiem ile straciłam ale zaraz uzupełnię szampanem, o! pan mnie zapytał czy mam osiemnaście lat, ach ta odmładzająca moc baletu magdar77 pisze:Cholera niedobrze. Nauczyciel powinien być taki, żeby zarazić pasją
magdar77 pisze:Też się zapiszę jak przyjadę. A po roku jak moje ciało przypomni sobie o co chodzi, wygryzę mimozę![]()
magdar77 pisze:Monia, moje też rozumem nie grzeszyły, ale nie dałam się.
magdar77 pisze:Też się zapiszę jak przyjadę. A po roku jak moje ciało przypomni sobie o co chodzi, wygryzę mimozę![]()
Monia, moje też rozumem nie grzeszyły, ale nie dałam się.
MamaMeli pisze:jeżu pigmejski 50 kmja nie wiem ile straciłam ale zaraz uzupełnię szampanem, o! pan mnie zapytał czy mam osiemnaście lat, ach ta odmładzająca moc baletu
Miranduś, jak w danym tygodniu kończę przed 17 to mogę iść cztery razy, dwa do mimozy, raz do szefowej na rozciagajaco techniczne zajecia otwarte dla wszystkich i raz na niedzielną grupę do tej co goni.
Monika_Wolska pisze:MamaMeli pisze:jeżu pigmejski 50 kmja nie wiem ile straciłam ale zaraz uzupełnię szampanem, o! pan mnie zapytał czy mam osiemnaście lat, ach ta odmładzająca moc baletu
Miranduś, jak w danym tygodniu kończę przed 17 to mogę iść cztery razy, dwa do mimozy, raz do szefowej na rozciagajaco techniczne zajecia otwarte dla wszystkich i raz na niedzielną grupę do tej co goni.
Czyli będziesz opijała "odmładzającą moc baletu"Co do roweru - to kocham na nim jeździć, jakby lepiej płaci to mogłabym być kurierem rowerowym
MamaMeli pisze:ja nie potrafię jeździć na rowerze, nigdy się nie nauczyłam... i wcale nie chcę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 13 gości