Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Hej Kasiu![]()
![]()
Bernard pięknie wyglądai fajnie że tak się udomowił
![]()
Mi też zdarza się bezskutecznie szukać kotównajczęściej Yuki chowa się tak, że nie mogę jej znaleźć...
Koty są bardzo pomysłowe w wyszukiwaniu kryjówek![]()
Pozdrawiam i miziam kocurki![]()
![]()
mag828 pisze:u nas trochę się ostatnio Fryga chowa, szczególnie wczoraj po powrocie od weta...
pewnie ma dośc tabletek i zastrzyków
w sumie jej się nie dziwię
aannee99 pisze:Hej Kasiu
asim pisze:Melduję się![]()
Nadrobiłam zaległości
Głaski dla kotecków![]()
Miraclle pisze:Cześć Kasieńko
barbarados pisze:Foty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rilla07 pisze:Hej Kochani jak zawsze wieczorkową porą![]()
![]()
![]()
Ja zabiegana + coś mnie łapie, na razie boli gardło i katar, zobaczymy czy coś się z tego wykluje... oby nie, bo nie wolno mi brać antybiotyków![]()
Poza tym w sobotę jadę pomagać przy kiermaszu i muszę być na nogach cały dzionek
Taka aura jesienna... humor też nie dopisuje... byle do wiosny
Kocurki w porządku, na kontrolę z Teemo jesteśmy umówieni na wtorek, oby tylko dało się już go zaszczepić !
Jest ok, bo nie siusia poza kuwetką, ładnie je i pije, chociaż cały czas go dopajam dodatkowo + dostaje jeszcze Urinary.
Dzisiaj miały prawdziwą ucztę, odwiedziła mnie koleżanka i przyniosła dla kotałów saszetkę Animondę Rafine Soupe z szynką....
No to im dałam po połowie i najadłam się wstydu... Ledwo co otworzyłam saszetkę zaczęły przeraźliwie miauczeć, Teemo próbował się na mnie wspiąć, ledwo zdążyłam im dać do miseczek..
Rzuciły się na to jakbym przynajmniej kilka dni ich nie karmiła, mlaskały, ciamkały i zostawiły wylizane miseczki... mina mojej kumpeli bez cennaA mi było głupio...
![]()
Może im kilka kupię w ramach deseru... ( ToTW i Granata to niczym nieprzyprawiony szpinak z marchewką)
mir.ka pisze:
szpinak z marchewkąfuj
rusteene pisze:
powrotu do zdrowia życzęi brawa dla Teemusia, oby tak dalej!
hahaha biedne głodne kotki... jak możesz głodzić maleństwa?!
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 138 gości