♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 09, 2014 21:26 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

Hej Kochani jak zawsze wieczorkową porą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja zabiegana + coś mnie łapie, na razie boli gardło i katar, zobaczymy czy coś się z tego wykluje... oby nie, bo nie wolno mi brać antybiotyków :evil:
Poza tym w sobotę jadę pomagać przy kiermaszu i muszę być na nogach cały dzionek :)
Taka aura jesienna... humor też nie dopisuje... byle do wiosny :)

Kocurki w porządku, na kontrolę z Teemo jesteśmy umówieni na wtorek, oby tylko dało się już go zaszczepić !
Jest ok, bo nie siusia poza kuwetką, ładnie je i pije, chociaż cały czas go dopajam dodatkowo + dostaje jeszcze Urinary.
Dzisiaj miały prawdziwą ucztę, odwiedziła mnie koleżanka i przyniosła dla kotałów saszetkę Animondę Rafine Soupe z szynką....
No to im dałam po połowie i najadłam się wstydu... Ledwo co otworzyłam saszetkę zaczęły przeraźliwie miauczeć, Teemo próbował się na mnie wspiąć, ledwo zdążyłam im dać do miseczek..
Rzuciły się na to jakbym przynajmniej kilka dni ich nie karmiła, mlaskały, ciamkały i zostawiły wylizane miseczki... mina mojej kumpeli bez cenna :lol: A mi było głupio... :roll:
Może im kilka kupię w ramach deseru... ( ToTW i Granata to niczym nieprzyprawiony szpinak z marchewką) :(

Annaa pisze:Hej Kasiu :1luvu: :1luvu:
Bernard pięknie wygląda :1luvu: i fajnie że tak się udomowił :)

Mi też zdarza się bezskutecznie szukać kotów :roll: najczęściej Yuki chowa się tak, że nie mogę jej znaleźć...
Koty są bardzo pomysłowe w wyszukiwaniu kryjówek :wink:

Pozdrawiam i miziam kocurki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję i miziaki ślę do gromadki :201461 :1luvu:

mag828 pisze:u nas trochę się ostatnio Fryga chowa, szczególnie wczoraj po powrocie od weta...
pewnie ma dośc tabletek i zastrzyków
w sumie jej się nie dziwię :roll:

Po powrocie od weta tak właśnie jest :(
Czasem mi jest ich żal... no ale jak mus to mus.
Zdrowie najważniejsze :ok:

aannee99 pisze:Hej Kasiu :1luvu:

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

asim pisze:Melduję się :D
Nadrobiłam zaległości :D

Głaski dla kotecków :201461 :201461

Hej hej :)
Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miraclle pisze:Cześć Kasieńko :1luvu:

Hej Basiku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados pisze:Foty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw paź 09, 2014 21:41 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

[quote="Rilla07"]Hej Kochani jak zawsze wieczorkową porą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja zabiegana + coś mnie łapie, na razie boli gardło i katar, zobaczymy czy coś się z tego wykluje... oby nie, bo nie wolno mi brać antybiotyków :evil:
Poza tym w sobotę jadę pomagać przy kiermaszu i muszę być na nogach cały dzionek :)

Kocurki w porządku, na kontrolę z Teemo jesteśmy umówieni na wtorek, oby tylko dało się już go zaszczepić !
Jest ok, bo nie siusia poza kuwetką, ładnie je i pije, chociaż cały czas go dopajam dodatkowo + dostaje jeszcze Urinary.
Dzisiaj miały prawdziwą ucztę, odwiedziła mnie koleżanka i przyniosła dla kotałów saszetkę Animondę Rafine Soupe z szynką....
No to im dałam po połowie i najadłam się wstydu... Ledwo co otworzyłam saszetkę zaczęły przeraźliwie miauczeć, Teemo próbował się na mnie wspiąć, ledwo zdążyłam im dać do miseczek..
Rzuciły się na to jakbym przynajmniej kilka dni ich nie karmiła, mlaskały, ciamkały i zostawiły wylizane miseczki... mina mojej kumpeli bez cenna :lol: A mi było głupio... :roll:
Może im kilka kupię w ramach deseru... ( ToTW i Granata to niczym nieprzyprawiony szpinak z marchewką) :(

szpinak z marchewką 8O fuj
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 10, 2014 11:15 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

Rilla07 pisze:Hej Kochani jak zawsze wieczorkową porą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

powrotu do zdrowia życzę :ok: i brawa dla Teemusia, oby tak dalej!
hahaha biedne głodne kotki... jak możesz głodzić maleństwa?! :mrgreen:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165050
"W dawnych czasach kotom oddawano boską cześć; nigdy o tym nie zapomniały" T. Pratchett

rusteene

Od: Pon wrz 15, 2014 0:24

Post » Pt paź 10, 2014 19:48 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale dzisiaj piękna pogodaja, jutro ma być tak samo :ok:
Czeka pracowity dzień, ale warto :D
Przypominam o Wielkim Kiermaszu Rzeczy Wszelakich w Krakowie :)
Obrazek
Ja będę jutro cały dzień.
Idealna pogoda na spacerek po rynku, po Plantach a potem do nas na super zakupy dla kociaków :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

Kocurki też całe hepi, bo słoneczko ładnie grzeje, zaraz wrzucę fotki :)

mir.ka pisze:
szpinak z marchewką 8O fuj

Marchewka ok, szpinak blee :mrgreen:

rusteene pisze:
powrotu do zdrowia życzę :ok: i brawa dla Teemusia, oby tak dalej!
hahaha biedne głodne kotki... jak możesz głodzić maleństwa?! :mrgreen:

Dzięki, dziś jest lepiej, więc chyba coś po mnie łazi :)
Aż dzisiaj kocurkom kupiłam kawał pięknej przerastałej wołowniki, szamały ze smakiem ;)

barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt paź 10, 2014 19:54 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

Fotek dzisiejszych kilka :)
Kotełki wylegiwały się na dywanie w słoneczku i grzały futerka :D

Muszek brzuszek :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Obrazek

Drapu drapu... ;)

Obrazek

Toaleta prawie synchroniczna :D

Obrazek

I Teemol z moim cieniem z aparatem w tle :)

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob paź 11, 2014 9:12 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

Obrazek Obrazek
jak ja lubię takie wywalone brzuszki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
a te zębolki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob paź 11, 2014 9:16 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Wspomnienie zwierzaków... str

Pogoda nadal piękna, prawie jak lato, to impreza powinna się udać :D
żeby było dużo ludzi i dużo chętnych do kupowania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale dzisiaj piękna pogodaja, jutro ma być tak samo :ok:
Czeka pracowity dzień, ale warto :D
Przypominam o Wielkim Kiermaszu Rzeczy Wszelakich w Krakowie :)
Obrazek
Ja będę jutro cały dzień.
Idealna pogoda na spacerek po rynku, po Plantach a potem do nas na super zakupy dla kociaków :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 11, 2014 9:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

aaaaa brzusio Muszu!!! :1luvu: jak ja lubię wchodzić na forum i oglądać takich przystojniaczków :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165050
"W dawnych czasach kotom oddawano boską cześć; nigdy o tym nie zapomniały" T. Pratchett

rusteene

Od: Pon wrz 15, 2014 0:24

Post » Sob paź 11, 2014 18:43 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej Kasiu...
U nas tez dzis slonecznie
Ale bardzo smutno :cry:
kicikicimiauhau

Post » Sob paź 11, 2014 19:04 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Usłyszałam "brzuszek" i jestem! :mrgreen: <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob paź 11, 2014 19:19 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej
U nas też cieplutko . Koty okupowały parapet przedpołudniem , jak mi doniesiono :wink:
Leżing i smażing :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]