Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Nika sznur na szczescie uda mi sie zdobyc nieodplatnieco do mocowania przy podlodze to chce to zrobic na desce, Maciek by mnie zabil za katowniki w parkiecie.
Nika Łódź pisze:Magija pisze:Nika sznur na szczescie uda mi sie zdobyc nieodplatnieco do mocowania przy podlodze to chce to zrobic na desce, Maciek by mnie zabil za katowniki w parkiecie.
ale do sufitu ci pozwoli?
Te rury sa o dlugosci 1.5 metra. W Obim wydebilam. Powaznie... moge pomoc, tylko musialabys wpasc do mnie na "projektowanie"
Magija pisze:Nika Łódź pisze:Magija pisze:Nika sznur na szczescie uda mi sie zdobyc nieodplatnieco do mocowania przy podlodze to chce to zrobic na desce, Maciek by mnie zabil za katowniki w parkiecie.
ale do sufitu ci pozwoli?
Te rury sa o dlugosci 1.5 metra. W Obim wydebilam. Powaznie... moge pomoc, tylko musialabys wpasc do mnie na "projektowanie"
1,5 metra to za malomusi byc od sufitu do podlogi, w suficie dziury zrobie a jak , zawsze mozn a w razie co zakleic, z parkietem gorze
![]()
hmmm projektowanie powiadacie?
solaris pisze:Chyba można to dostać w OBI , Castoramie czy może w żelaznym.
![]()
Tez_Kaska pisze:solaris pisze:Chyba można to dostać w OBI , Castoramie czy może w żelaznym.
![]()
Nie mozna neistetyJak ktos znajdzie takie cudo to bardzo prosze o podanie zrodla
Magija pisze: 1,5 metra to za malomusi byc od sufitu do podlogi, w suficie dziury zrobie a jak , zawsze mozn a w razie co zakleic, z parkietem gorze
![]()
hmmm projektowanie powiadacie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 166 gości