Rudo biały Gizmo szuka domu ..Bryza w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 28, 2014 11:27 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Wiesz - szukać domu dwu czy trzem kotom - to nie taka różnica :wink: :wink: . A takie młodziaki potrafią szybko znaleźć domki :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie wrz 28, 2014 11:29 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Jak dla mnie to najlepiej by było jak bym jeszcze swoje tu zabrała lol
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon wrz 29, 2014 7:23 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

:ok: :ok: :ok: za znalezienie sposobu, byś mogła być razem z Twoimi kotami :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro paź 01, 2014 8:12 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Bryza w nowym domu :(

wercia

Post » Śro paź 01, 2014 9:46 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Szczęścia na nowej drodze życia dla Bryzi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale Tobie pewnie smutno i źle? Czyli teraz tylko malutka i Gizmo do wydania, prawda?

Alienor

Post » Śro paź 01, 2014 10:27 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Płakałam przy oddawaniu kota ale naszczeście mamy do siebie 7 minut drogi piechotą i jestem zaproszona na kawke więc jest dobrze.Do towarzystwa ma królika i okazało się że właścicielka chodzi do tego samego weta co Ja !

Ledwo CatAngel dała ogłoszenia i już nie ma kota :(

Już nie chcę oddawać żadnego a tym bardziej Gizma .. ( muszę to przemyśleć ).. bo już się dowiedziałam że moja rozpuszczona siostra nie chce mieszkać u ojca ..namieszała a teraz dupę zbierze i zadowolona z życia.

Ps. Mała kotka u działkowicza przebywa ( facet ją szukał to oddałam ) a Puśka od wczoraj po zabiegu paszczy .. rachunek 250 zł ojjj .. nawet nie powiedziałam TŻ ile jutro potrzebuje bo się poprostu bałam ..zaś będzie ryk :evil:

wercia

Post » Śro paź 01, 2014 10:40 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Dziwię się, że ona w ogóle wracała z Anglii - przecież tam by rodziła w znacznie lepszych warunkach niż tu 8O .
No to miejmy nadzieję, że nie będziesz musiała Gizma oddawać i że wszystko się dobrze skończy (włącznie z brakiem awantury o kasę - którą powinna tak naprawdę sprawczyni problemu oddać :roll: ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Śro paź 01, 2014 14:41 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Zadzwoniła do mnie babeczka z gazety Śląskiej i za darmo chce zrobic Gizmowi ogloszenia .. lol zgodziłam się a co tam :)

No tak mogłaby oddać mi chociaż polowe kasy za Puśkę ale niestety nawet się nie zapytała ile to mnie kosztowało i ma to w d.. generalnie .. paranoja i brak slów:/

wercia

Post » Czw paź 02, 2014 14:49 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Patrycja nowa właścicielka Bryzy pisze :

hej ;)
już pierszego dnai nie umiał znaleźć kuwety i ochrzcił mi fotel jak mnie nie było ;) ale jak wróciłam to mu pokazałam co i jak i pilnowałam go , je tylko saszetki suchego nie chce , wariuje z królikiem , ganiają sie wzajemnie i budzi mnie o 6 rano ;) zadomowił sie ale tęskni bo chodzi i miałczy cały czas .. tak sie zastanawiałam o co mu chodzi bo wysikał sie itd zjadł wiec o co chodzi i pomyślałam że cie szuka .

Moje dziecko tęskni :placz:

wercia

Post » Czw paź 02, 2014 15:09 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Moze też tęsknić za Gizmo 8) .

Alienor

Post » Pon paź 06, 2014 8:05 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Patrycja pisze:
Hej hej ;) Weroniko ;) sory wielkie że nie pisałam ale miałam jak ;) dzięki za zdjęcia śliczna maleńka ;) mała rozrabiaka , ostatnio osikała fotel a na następny dzień zerwała firanki , nie wiem jak ją nauczyć że w łazience jest kuweta , bo na początku była w przedpokoju ale taraz w łazience i pokazałam jej co i jak , lecz nie było mnie w weekend w domu była tylko moja mama i jak dzisaj wróciłam to miałam w kartonie po butach powódź mam szczęscie że było puste ;) . mojemu królikowi sie to nie spodobało że jest kot i czasem ją gania , albo na odwrót , mój Pepe(królik) jest straszne zazdrosny hehe . A ty jak sie trzymasz ;)

hmm jak nauczyć ta Bryzę żeby w łazience korzystała z tej kuwety ?? U mnie robiła normalnie sisiu i qupe .. hmm 8O

wercia

Post » Pon paź 06, 2014 8:27 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Primo - nie przekładać jej furt,
Secundo - kot musi mieć możliwość udać się tam zawsze (nawet jak w środku jest człowiek i się załatwia/kąpie - może stąd ten problem?

Alienor

Post » Wto paź 07, 2014 8:37 Re: Biała Bryza i rudo biały Gizmo ! Szukamy domu!!

Zdjęcia z nowego domu !
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I króliczek
Obrazek

wercia

Post » Śro paź 15, 2014 7:26 Re: Rudo biały Gizmo szuka domu ..Bryza w DS

Szukamy dalej domu dla Gizma. Najlepiej z jakimś kotem żeby miał kumpla.To jest bardzo spokojny kot ale bez kolegów zaczyna sie stresować .

Ktos napewno zechce takiego cudaka ? Komu takiego ładnego kotka?

Obrazek

Obrazek

wercia

Post » Śro paź 15, 2014 14:14 Re: Rudo biały Gizmo szuka domu ..Bryza w DS

Ujjj, to jednak Gizmo musi szukać domu :( . A jak maleństwo, udało się Wam coś dla niego znaleźć? I jak "starszaki"?

Alienor

[poprzednia][następna]