Po ostatniej rozmowie telefonicznej z Maryną powiadomiłam ją iz wszystkie info będzie na bieżąco na wątku/fb i zaprosiłam do śledzenia, ja nie mam czasu na pisanie pw,priw, ja mam co robić , czy to dla KP tak trudno uczestniczyć na wątku i zapytać czy czegoś Lakiemu nie potrzeba , tak
Na jak długo miało te 2 kg karmy wystarczyć, dodam iz oprócz tej karmu dostaje codziennie wieczorem mięso , które mu bardzo smakuje .
I teraz zasadnicze pytanie , po co teraz 8 kg , jak ja już zamówiłam u weta i co z tym zamówieniem , czy KP pokryje koszt zakupu ?
Kończy sie tez niwalin , ale nie wiem czy go będzie dalej dostawać , i jeśli chcecie przysłać to bardzo proszę o przysłanie na mój adres abym nie musiała biegać na główna poczte , bo to jest dla mnie problem , innym rozwiązaniem jest wzięcie przezemnie recepty i zakup tego leku w najtańszej aptece która jest obok mnie ...
A może weźcie przykład z CK , skąd jest u mnie Bartuś , oni zawsze z wyprzedzeniem przysyłają karmę ( zawsze o takiej paczce pisze na watku i fb ) , dopytują sie sami od siebie ( dzwonią piszą smsy ) czy czego Bartusiowi nie brakuje , interesują sie jego zdrowiem itp, a oprócz tego przysyłają gotówkę raz na 3 miesiące ( właśnie wysłali ) i ja mam wtedy możliwość zakupu po promocyjnych cenach ( nie płaci sie za dostawę i wychodzi taniej a faktury odbierają jak nas odwiedzają ) pampersów , podkładów , chusteczek nawilżanych i ręczników papierowych , wtedy każda złotówka jest najrozsądniej wydana , no ale zrobicie jak chcecie ...
Koty niepełnosprawne potrzebuj tez drogiego oktaniseptu , Laki tez go używa , ale tylko ten z dozownikiem bo litrowego nie ma jak używać , a raczej jest nieekonomiczne używany wtedy ...
Niestety muszę kończyć bo muszę Lakiego wykapać bo w pampersie a ma w nim pełno kupala , osikać go muszę, muszę tez mu w klatce umyć, dać czysty kocyk i gazety , i tak muszę też zrobić z Gracją , z Wincentym , z Gają i Bartusiem , z Maksiem a oprócz tego musze jeszcze z 4 psami wyjść , amusze jeszcze z Gracja wyjść na spacer i na oś A jechać do 3 kotów, wiec wybaczcie , ale ja podpieram sie nosem , aby coś pisać na wątku fb , dziś pewnie pójdę spać około 3-4 nad ranem a jutro od rano znów to samo , wiec może troszke zrozumienia i nie krytykowania że nie pisze na pw.priw