Mokatkowo. Zen [*], żegnaj mój kocie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 30, 2014 8:38 Re: Mokatkowo :)

To chociaż przystojnego Węgra z białym winem podeślij. Przystojny z językiem angielskim, albo powalająco przystojny i może nie mówić :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto wrz 30, 2014 8:39 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:To chociaż przystojnego Węgra z białym winem podeślij. Przystojny z językiem angielskim, albo powalająco przystojny i może nie mówić :ryk:

Oj chyba nie jest z Tobą tak źle :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto wrz 30, 2014 8:39 Re: Mokatkowo :)

alab108 pisze:
magdar77 pisze:Zenobiusz oszalał. Od rana nie mogę się ruszyć, bo mam przyklejonego do ręki kota. Zawsze był miziakiem, ale dziś to już przechodzi samego siebie. Inna sprawa, że niespecjalnie mam ochotę się ruszać. Jestem chora :(

A cóż to się przyplątało? :(

Lanę w niedzielę bolało gardło i dwa dni była płaczliwa i marudna. Zostawiłam ją w domu i poczuła się lepiej,za to ja poległam. Głowa + gardło + katar + kaszel.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 8:40 Re: Mokatkowo :)

alab108 pisze:
magdar77 pisze:To chociaż przystojnego Węgra z białym winem podeślij. Przystojny z językiem angielskim, albo powalająco przystojny i może nie mówić :ryk:

Oj chyba nie jest z Tobą tak źle :ryk:

:twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 8:49 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:Zenobiusz oszalał. Od rana nie mogę się ruszyć, bo mam przyklejonego do ręki kota. Zawsze był miziakiem, ale dziś to już przechodzi samego siebie. Inna sprawa, że niespecjalnie mam ochotę się ruszać. Jestem chora :(

Kuruj się dziewczyno, kuruj, kto nakarmi kotecki :mrgreen:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Wto wrz 30, 2014 8:52 Re: Mokatkowo :)

musisz powiedzieć w jakich gustujesz bo moimi oczami przystojni to zwykle są przystojni inaczej... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto wrz 30, 2014 9:29 Re: Mokatkowo :)

Na pewno powyżej 180 cm., bo ja mam prawie tyle :). Po trzydziestce, nieżonaty, niegłupi, niebrzydki :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 9:30 Re: Mokatkowo :)

Monika_Wolska pisze:

Kuruj się dziewczyno, kuruj, kto nakarmi kotecki :mrgreen:

Już zjadły. Głodne koty są bardziej upierdliwe niż pięciolatka :roll: .
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 9:35 Re: Mokatkowo :)

No Kawusia pewnie nie wyraża zgody na bycie nienajedzoną :1luvu:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Wto wrz 30, 2014 9:37 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:Na pewno powyżej 180 cm., bo ja mam prawie tyle :). Po trzydziestce, nieżonaty, niegłupi, niebrzydki :twisted:

oszalała z tymi wymaganiami :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: RODZINNE!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto wrz 30, 2014 9:41 Re: Mokatkowo :)

Monika_Wolska pisze:No Kawusia pewnie nie wyraża zgody na bycie nienajedzoną :1luvu:

Kawa kiedy jest głodna to drze japę jak oszalała. Jej się nie da nie karmić na żądanie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 9:43 Re: Mokatkowo :)

MamaMeli pisze:
magdar77 pisze:Na pewno powyżej 180 cm., bo ja mam prawie tyle :). Po trzydziestce, nieżonaty, niegłupi, niebrzydki :twisted:

oszalała z tymi wymaganiami :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: RODZINNE!

Oszalałam? Podałam minimalne wymagania, bez typu urody, wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów. A i to minimum jest dla sporej części nieosiągalne :roll: .
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 9:50 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:
MamaMeli pisze:

Oszalałam? Podałam minimalne wymagania, bez typu urody, wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów. A i to minimum jest dla sporej części nieosiągalne :roll: .

no właśnie :ryk: :ryk: :ryk: skąd ja to znam. U mnie jedyna różnica że nie musi być taki wysoki.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto wrz 30, 2014 9:53 Re: Mokatkowo :)

Zapomniałam dodać najważniejszej cechy, absolutnie koniecznej! SAMODZIELNY. Ja ogarniam siebie, dzieciaka i koty sama, ale nie mam zamiaru ogarniać jeszcze faceta. Ma sam prasować swoje koszule, robić sobie śniadanie do pracy i obsługiwać sprzęty domowe (i nie mam tu na myśli komputera, TV i dvd :mrgreen: ). Ciężka sprawa, co?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto wrz 30, 2014 10:01 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:Zapomniałam dodać najważniejszej cechy, absolutnie koniecznej! SAMODZIELNY. Ja ogarniam siebie, dzieciaka i koty sama, ale nie mam zamiaru ogarniać jeszcze faceta. Ma sam prasować swoje koszule, robić sobie śniadanie do pracy i obsługiwać sprzęty domowe (i nie mam tu na myśli komputera, TV i dvd :mrgreen: ). Ciężka sprawa, co?

szinte lehetetlen. ismerős sajnos....
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]